פורסם 2006 ביוני 2219 שנים CreativeSF שאתה תהיה גדול ולא יהיה לך כסף כי קנית את המחשב הכי יקר שיש והייתה יצור ודפקו אותך כי ראו שאתה עשיר יצור אתה תלך ותיהיה משרת של רוסי ואז ניראה איך תדבר חחחחבאמת שמישהו יסגור את הנושא הזה זה מתחיל להראות כמו פורום של ילדים קטנים
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים איזה טמבל - סתם נכנס בטח כדי לקלל ולעצבן- בלי סיבה ממשדי שקוף האמת -רק חבל שאתה אדיוט ולא יכול לעשות את זה יותר טוב אני אתן לך דוגמא.כוס אמא שלך המסריחה מהתחת- זה למשל קללהחתיכת דרדס קטן עם זיין קטן שאם הייתי פוגש אותו ברחוב הייתי תופס אותו בזיין ומפוצץ לו את הפנים- זה למשל איוםאבל אני חי די טוב עם הידיעה שאתה טיפש.....
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים רוסי ?? נראה לך כל הרוסים הם חלאות המין האנושי...אמרתי שיש לי משרתים רוסיים שמוכנים לשרת אותי תמורת פחות משכר מינימום...מי שמדבר ככה על רוסים או על כל עם אחר - מקומו לא איתנו. בכל העמים יש חלאות ויש אנשים טובים. ואתה מהחלאות. גם מעסיק אנשים מסכנים שאין להם כסף ויעשו הכל בשביל לקנות לחם בשביל הילדים שלהם ולשלם משכנתא וגם הם עובדים כמו חמורים עבור כלום כסף. ומהמשפחות שאין להם כסף, יוצאים עבריינים. וזה לא רק רוסים. ובגלל אנשים, סליחה, חלאות כמוך, קיימת הסטיגמא הזו.אז עשה טוב, Get a life ואל תלכלך לנו את הפורום.ולשאר המגיבים, בבקשה, אל תרדו לרמה שלו.
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אני מהמר על זה שאתה ילד בן 13, מפונק, מבוסס כלכלית ... ובתול.חחחחחח צודק ב100%פשוט אל תגיבו זה עוד ילד ח"ח[חסר חיים]
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר מי שמדבר ככה על רוסים או על כל עם אחר - מקומו לא איתנו. בכל העמים יש חלאות ויש אנשים טובים. ואתה מהחלאות. גם מעסיק אנשים מסכנים שאין להם כסף ויעשו הכל בשביל לקנות לחם בשביל הילדים שלהם ולשלם משכנתא וגם הם עובדים כמו חמורים עבור כלום כסף. ומהמשפחות שאין להם כסף, יוצאים עבריינים. וזה לא רק רוסים. ובגלל אנשים, סליחה, חלאות כמוך, קיימת הסטיגמא הזו.אז עשה טוב, Get a life ואל תלכלך לנו את הפורום.ולשאר המגיבים, בבקשה, אל תרדו לרמה שלו.אתה צריך לראות , אם אני מביא לרוסים השרצים האלה עוד 100 ש"ח למשכורת ... איך הם שמחים וכמעט מוכנים למצוץ לי את הזין .. באמתכמה מצחיק זה לראות את החיות האלה מנקות לי את החדר המבולגאן שלי איזה 10 שעותחחחחחמצחיק
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אני לא יודע מי יותר מפגרהילד שפתח את הדיון הזה או כל אלה שרושמים "לא להגיב יותר" ומוסיפים הודעה משלהם
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מדי פעם אני רואה כאן הודעות של אנשים, שנדמה כאילו הם מאתר מתחרה ומנסים "לזהם" את האתר הזה כדי להבריח ממנו אנשים... : בכל מקרה, כך או כך - אין ספק שהבן אדם הזה הוא אפס
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים הפורום הזה טוב מדיי עם מלא אנשים טובים מדיי בשביל שיצליחו להבריח אנשים. אני חדש פה ואין מצב שאני מוותר על הפורום הזה, פשוט מהטובים לגבי קריאייטיב, יאללה חבר'ה בואו נסיים מזה, נתנו לו להנות מספיק, בואו נפסיק להגיב, לא מגיע לו את התענוג חחח
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אין שום אתר בארץ שבאמת אפשר להגדיר אותו מתחרה עברתי על כולם ואף אחד לא מגיע לרמה פה ואף אחד לא יעזוב בגלל איזה מפגר שנכנס ועושה בעיות.ולפותח הנושא תמשיך לדבר ככה ולרוסים שלך לא יהיה מה למצוץ
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים ננעלאני לא באמת צריך לפרט למה נכון?CreativeSFמקומך לא בפורום הזה, קיבלת הרגע הרחקהלגבי השאר, אני מאוד מאוכזב ממי שירד לרמה שלוספציפית:Hebrew Hammer על הודעת ספאם טהורMODY69 על הודעת ספאם טהורWalter Samuel על היגררות לויכוח מיותר וביטויים לא נאותיםmrbig על הודעת ספאם טהורכולכם קיבלתם אזהרה ראשונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.