עבור לתוכן

בעיה מעצבנת במחשב (פנטיום 3)

Featured Replies

פורסם

יש בעיה עם הלוח כנראה , הוא התחיל להשמיע צפצופים כאלו שלא היו, והוא היה מצוין עד עכשיו. השאלה מה היא הבעיה??

ניסיתי להחליף זיכרון , מעבדים, הוצאתי את כל הכרטיסים ואת כל ההראד דיסקים והסידירומים ושום דבר לא עוזר...

מה נראית לכם הבעיה??? (מצורף לינק לקובץ הצפצוף שהקלטתי עם ה-MP3)

http://bnk.web.lsrv.co.il/bips.wav העתק ישר למדיה פלייר וזה יעבוד

תודה מראש.

פורסם

לפי איך שזה נשמע (צפצופ ארוך ואחריו שניים קצרים) מעיד על בעיה בכרטיס מסך/כבל..אולי בסלוט תבדוק טוב את כול העניין שם..

פורסם
  • מחבר

לפי איך שזה נשמע (צפצופ ארוך ואחריו שניים קצרים) מעיד על בעיה בכרטיס מסך/כבל..אולי בסלוט תבדוק טוב את כול העניין שם..

א. זה ציפצוף ארוך ושלושה קצרים

ב. שמתי גם כרטיס מסך אחר וזה אותה בעיה...וגם בלי כרטיס מסך זה אותה בעיה

פורסם

לי נראה שזה סלוט AGP נסה למצוא ממישהו שמתעסק עם חלקים ישנים כרטיס מסך PCI.

פורסם

לאחרונה טיפלתי בבעיה דומה והסתבר שהלך לו הכרטיס מסך ( ציפצוץ ארוך ושניים שלושה קצרים) ... עכשיו השאלה שלי זה איך פתאום כרטיס שובק חיים כלומר מה יכול להיות הסיבות לזה

זאת אומרת לא צפוי שהכרטיס יצחיל לגמגם או לתת ארטיפקטים וכאלו בקיצור מה יכול לגרום ?

פורסם

הכרטיס לא חייב "להודיע" הוא פשוט יכול ללכת פתאום.

בלי שום סיבה מיוחדת בעיקר כי הוא ישן!

פורסם

כאילו אין איזה אברא קדברא שיכול להשיב אותו ... :cool2:

פורסם

לא ממש לא.

אולי אם אתה עובד בפס הייצור או התכנון של NVIDIA אבל גם אז זה יהיה בספק.

על איזה כרטיס מדובר שאתה כל כך דואג לשלומו?

פורסם

וואלה לא דואג בכלל הכרטיס המדובר הוא כל כולה 5200 פשוט הוא נשאר אצלי לאחר שחבר שלי רכש אחד חדש ... וההוא שאצלי נמשר לחלקי חילוף

כלומר המאוורר ובית המאוורר .

אבל עזוב הכוונה שלי היא לבנות מחלקי חילוף מחשב נוסף שיהיה לי מחובר ברשת ואני יוכל לעשות עליו נסיונות כאלו ואחרים , אני בטוח שאתה מבין .

פורסם
  • מחבר

חבר'ה תודה על העזרה אני ינסה להרכיב אח"כ כרטיס מסך PCI יש לי כזה ממחשבים ישנים שפירקתי ......

אם זה לא יהיה הבעיה אני ירשום כאן שוב. השאלה שלי היא אם הבעיה היא בכרטיס או בסלוט אז זה אומר שאני אצטרך להשאיר את הכרטיס מסך ה-PCI?

ועוד שאלה : הוצאתי את הכרטיס מסך והשארתי את המחשב בלי כרטיסי PCI או AGP ובכל זאת אותם צפצופים...זה עדיין הכ.מסך???

פורסם

כן . גם כשאין כרטיס מסך אז מספר הצפצופים זהה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים