פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים ביולי, הרבה אנשים אמרו שהם יקנו אותו. חלק קנו(כמוני), וחלק לא קנו. האם יש לכם ריידון9700? נ.ב: איך אני מפעיל סקר?
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים אני בטוח שיש בערך 2 אחוז מהמשתמשים פה שיש להם רדאון. מקסימום 3-4 אחוז.משבטוח שלי אין ;D
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים נשלח על ידי: S.Gabay נשלח ב: היום בשעה 22:52:04 לא חשוב אם קנית GF4ti. גם ככה בינתיים אין משהו שצריך יותר מGF3 צודק
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים אבא שלי טס לפני כמה חודשים וביקשתי ממנו לקנות לי R300 ובמקום לרשום לו רק ATI RADEON 9700 PROרשמתי לו:HERCULES,ATI,GIGABYTE,CREATIVE,POWER-COLORואז בעל החנות חשב שאני רוצה את כל הכרטיסים האלה! ד"ג זה היה בהונג קונג!
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים טוב, לכל בעלי ה-R9700 שנמצאים כאן.. אני אמור לקבל מחר את ה-Shuttle SS51G החמוד והקטנצ'יק (בתקווה שהחנות לא התבלבלה בהזמנה הפעם). הייתי רוצה לבדוק אם הבחורצ'יק מסוגל להתמודד עם הכרטיס מסך המפלצתי שלכם ומערכת עמוסה, שכן יש לו ספק 200W. בביקורת של Tom הוא הריץ שני הארד דיסקים, Ti4600, צורב, כרטיס רשת, מעבד 2.53 וזיכרון במבחן Burn-In של 30 שעות ללא בעיה. אך עדיין הייתי רוצה לדעת אם יש מצב שגם הראדון יוכל לרוץ בדבר המתוק הזה. לכן אם אתם מאיזור המרכז, או בא לכם לקפוץ לבקר ברמת השרון בסביבות הסופ"ש ולהשתתף בניסוי, תשלחו לי הודעה פרטית..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.