פורסם 2006 ביוני 2219 שנים החלפתי כרטיס קול וחיברתי 4 רמקולים עכשיו הכול עובד סבבה אבל ברמקול הקידמי השמאלי שלי שומעים הרבה יותר חלש מהימני! וניסיתי הכול חיברתי וניתקתי אלף פעם כל חיבור אפשרי וזה עדיין ממשיך שיחקתי עם הכבלים חשבתי אולי זה בעייה במגעים או משו אבל מסתבר שלא מה זה יכול להיות?? נראה ל שבכרטיס קול הישן שלי זה לא היה ככה אבל לא בטוח כי לא ממש שמתי לב....כדאי אולי לפחות לעשות בbalance במאפיינים של הסאונד בוינדוס שהרמקול השמאלי יהיה חזק יותר?
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר זהו שבדקתי גם בכל האפשרויות בוינדוס והכול מאוזן איזה מוזר זה אולי הכבל הולך ל"הנתק" מהרמקול? או שיש בעייה בכרטיס קול החדש? :-X
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים יש סיכוי MAX יש לך אחריות אז אין לך מה להפסיד אם הכרטיס לא טוב חוץ מכמה שעות בלי מוזיקה
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר הכרטיס יד שנייה ככה שאין אחריות אבל הוא חדש כי הוא פורק ממחשב חדש...גם לא נראה לי שהבעייה היא בכרטיס כי הכול עובד טוב רק הרמקול הקדמי שמאלי שלי חלש...
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אז יכל להיות שיש לך בעיה אם הרמקול עצמואתה מחבר את כל הרמקולים למחשב או שהכל מיתחבר לסב ואז למחשב??
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר יש לי מערכת רמקולים אחת של 2.1 וכדי שיהיה סראונד לקחתי סתם מערכת שהייתה לי בבית וחיברתי לחיבור השני ושמתי אותה מאחורה...אם אני יפתח את רמקול אני יוכל אולי לגלות את הסיבה? מה יכול להיות חיבור רופף? המגנט זז הרמקול אולי נקרע טיפה?
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר בסוף גיליתי שזה בעייה בכרטיס קול....ניסיתי הרבה דברים וגיליתי שזה החיבור לרמקוליים הקדמיים החיבור רופף כזה ובולט קצת החוצה...איך אני מתקן את זה אוף זה ד שנייה אי אפשר להחזיר :\
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אולי תחפש מדריך לתיקון חיבור לרמקולים קדמיים?ולא פלא שמכרו את הכרטיס הזה, בטח הוא לקח איזה audigy 4 se, גם אני הייתי בורח מכרטיס כזה, אבל אני מנסה לברוח משלי כרגע
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר זה אדם פרטי..אבל הוא אמר שהוא קיבל הרבה מחשבים כאלה עם הכרטיס הזה ויש לי הרבה כאלהו והוא מוציא אותם ומוכר...והכרטיס באמת נראה חדש... אוף איזה חרא אנשים יש אם הוא באמת דפק אותי...
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר תכלס אני אולי יכול לסדר את זה לבד אני פשוט צריך להוציא את הכרטיס ולדחוף קצת את הפלסטיק של הרמקולםי הקדמיים כי הוא יוצא קצת החוצה וכנראה בגלל זה הרמקול הימני הקדמי חלש כי החיבור לא מתחבר עד הסוף ויש הפרעות במגעים אבל לחבר את הכרטיס היה סרט רע כי לא היו לי עוד סלוטים פנויים והיה לי אחד אחרון שהייתי צריך לנתק איזה קטודה בשביל לחבר תכרטיס לשמה..קיצר אני בנתיים "מפצה" את עצמי בזה שחיברתי סתם עוד רמקול עם איכות דיי חרא כcenter speaker ועכשיו יש לי כאילו 5.1 לפחת שומעים משו שמתקרב לצד ימין אבל האיכות של הרמקול דיי חרא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.