עבור לתוכן

שומעים ברמקול הקידמי השמאלי שלי חלש :\

Featured Replies

פורסם

החלפתי כרטיס קול וחיברתי 4 רמקולים עכשיו הכול עובד סבבה אבל ברמקול הקידמי השמאלי שלי שומעים הרבה יותר חלש מהימני! וניסיתי הכול חיברתי וניתקתי אלף פעם כל חיבור אפשרי וזה עדיין ממשיך שיחקתי עם הכבלים חשבתי אולי זה בעייה במגעים או משו אבל מסתבר שלא מה זה יכול להיות?? נראה ל שבכרטיס קול הישן שלי זה לא היה ככה אבל לא בטוח כי לא ממש שמתי לב....כדאי אולי לפחות לעשות בbalance במאפיינים של הסאונד בוינדוס שהרמקול השמאלי יהיה חזק יותר?

פורסם

מממ כן אפשר לנסות יכל להיות שזה בכלל לא מאוזן שם ולא יהיה שום בעיה

פורסם
  • מחבר

זהו שבדקתי גם בכל האפשרויות בוינדוס והכול מאוזן איזה מוזר זה אולי הכבל הולך ל"הנתק" מהרמקול? או שיש בעייה בכרטיס קול החדש? :-X

פורסם

יש סיכוי MAX יש לך אחריות אז אין לך מה להפסיד אם הכרטיס לא טוב חוץ מכמה שעות בלי מוזיקה

פורסם
  • מחבר

הכרטיס יד שנייה ככה שאין אחריות אבל הוא חדש כי הוא פורק ממחשב חדש...גם לא נראה לי שהבעייה היא בכרטיס כי הכול עובד טוב רק הרמקול הקדמי שמאלי שלי חלש...

פורסם

אז יכל להיות שיש לך בעיה אם הרמקול עצמו

אתה מחבר את כל הרמקולים למחשב או שהכל מיתחבר לסב ואז למחשב??

פורסם
  • מחבר

יש לי מערכת רמקולים אחת של 2.1 וכדי שיהיה סראונד לקחתי סתם מערכת שהייתה לי בבית וחיברתי לחיבור השני ושמתי אותה מאחורה...

אם אני יפתח את רמקול אני יוכל אולי לגלות את הסיבה? מה יכול להיות חיבור רופף? המגנט זז הרמקול אולי נקרע טיפה?

פורסם
  • מחבר

בסוף גיליתי שזה בעייה בכרטיס קול....ניסיתי הרבה דברים וגיליתי שזה החיבור לרמקוליים הקדמיים החיבור רופף כזה ובולט קצת החוצה...איך אני מתקן את זה אוף זה ד שנייה אי אפשר להחזיר :\

פורסם

זאת אחת הסיבות שלא כדי ליקנות יד שני

זה מחנות או מבן אדם פרטי?

פורסם

אולי תחפש מדריך לתיקון חיבור לרמקולים קדמיים?

ולא פלא שמכרו את הכרטיס הזה, בטח הוא לקח איזה audigy 4 se, גם אני הייתי בורח מכרטיס כזה, אבל אני מנסה לברוח משלי כרגע

פורסם
  • מחבר

זה אדם פרטי..אבל הוא אמר שהוא קיבל הרבה מחשבים כאלה עם הכרטיס הזה ויש לי הרבה כאלהו והוא מוציא אותם ומוכר...והכרטיס באמת נראה חדש...

אוף איזה חרא אנשים יש אם הוא באמת דפק אותי... >:(

פורסם

אולי אתה מכיר מישהו שיודע אלקטרוניקה ויכול לסדר כזה דבר?

פורסם
  • מחבר

תכלס אני אולי יכול לסדר את זה לבד אני פשוט צריך להוציא את הכרטיס ולדחוף קצת את הפלסטיק של הרמקולםי הקדמיים כי הוא יוצא קצת החוצה וכנראה בגלל זה הרמקול הימני הקדמי חלש כי החיבור לא מתחבר עד הסוף ויש הפרעות במגעים אבל לחבר את הכרטיס היה סרט רע כי לא היו לי עוד סלוטים פנויים והיה לי אחד אחרון שהייתי צריך לנתק איזה קטודה בשביל לחבר תכרטיס לשמה..קיצר אני בנתיים "מפצה" את עצמי בזה שחיברתי סתם עוד רמקול עם איכות דיי חרא כcenter speaker ועכשיו יש לי כאילו 5.1 לפחת שומעים משו שמתקרב לצד ימין אבל האיכות של הרמקול דיי חרא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים