פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אתם לא רוצים לדעת למה קוראים לי RegMan... טוב אולי אתם כן? ;Dהנה:זה התחיל כשהתחלתי להתעיניין במחשבים ולעשות את העגלה שהיתה לי יותר מהירה........אז בדקתי וחיפשתי באינטרנט, ולאט לאט התחלתי להתעסק עם תוויקים שעושים בREGISTRY בXP...מאז, הייתי מכור! לא יכלתי להפשיק לחרוש את הרג'יסטרי ולמצוא בו טעיות, לא רק עם תוכנות, אלא ידנית (זה דווקא דיי כיף, אך דורש זהירות וידע של המערכת שלך... גם חומרתית וגם תוכנתית [חחח]). טוב, אז מאז, האנשים שמכירים אותי, קראו לי "REGISTRY FREAK", ואני שינתי את זה למשו יותר... אםםם... נחמדRegMan(מרגש, אה? :'()
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים תרד נחמדGil_z הידוע בתור ZTOS* לשעבר עכשיו השם הדבילי KINGGIL ;D GIL שם שלי Z צ שם תחילת שם משפה
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אלכס זה השם שליALEXTAZIכאילו יושב על אקסטות פעם כמה חברים היו קוראים לי ככה (לא שזה מהשהו יחודי)עכשיו כולם מכירים אותי לפי הכינוי שיש לי עכשיו פישי ולא לפי השם שלי
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים "Faster than a speeding bullet. More powerful than a locomotive. Able to leap tall buildings in a single bound --- 'Look, up in the sky,' 'It's a bird,' 'It's a plane,' 'It's Superman....' "
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים Look up in the sky, it's a bird, it's a planeNah, bitch, Super Balls, is the namehttp://www.lyricstime.com/icp-insane-clown-posse-super-balls-lyrics.html
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים תרד נחמדGil_z הידוע בתור ZTOS* לשעבר עכשיו השם הדבילי KINGGIL ;D GIL שם שלי Z צ שם תחילת שם משפהLazyBoy?
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים הניק עוד מימי החרישה שלי על D&D, domiel- angel of mercy.הילדים שהעברתי להם את החוג קראו לי ככה בגלל שהייתי מרחם עליהם ומאז לא היה לי כוח/סיבה לשנות את זה.
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים היית מעביר חוג של D&D??אני בעד למנות אותך לג'יק הראשי של המאה הזו!LazyBoy? :s05:איך הגעת מבחור בשם גיל אלי?
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים LOL, זה אחלה כסף ואני לא צריך להתאמץ.חוץ מזה שבכלליות אהבתי D&D אז ולעבוד בזה זה כמו לעבוד עכשיו כטכנאי.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים אין אצלי ממש מה להגיד, דיאבלו כי מותר לי לחלום על רכב החלומות ;D"נשמע כמו פרסומת לרכב"
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים הכל התחיל במחשב שקניתי לבר מצווה - למי שזוכר את נאפסטר :'( , הUSER NAME היה דומה אבל היה קשה לבטא אותו, אז "קצת" שיניתי אותולARKADUR, ואני איתו כבר כמעט 7 שנה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.