עבור לתוכן

הכיונויים שלכם מה הפירוש/המשמעות ולמה בחרתם בהם?

Featured Replies

פורסם

RTR ר"ת של ready to run מושג מתחום הרכבים על שלט רחוק שאומר שהרכב בא מורכב ומוכן לנסיעה .

למה בחרתי בזה ? לא היה לי כינוי בראש בזמן ההרשמה.. ואז היתה לי על השולחן מחשב NTC3 בגירסת RTR... אז 1+1...

מאז הגיוס אני כבר לא מסיע ולא ממש חושב על זה יותר מידיי... אם יש משהו שיחזיר אותי לתחום זה איזה משהו חמוד כזה -->

http://www.rc-motorradshop.de/produkte/fm-1e_ducati_nitro/

• תגובות 102
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הממ ... היו כמה .

היה את הprototype , שזה היה בגלל איזו תוכנית בדיסקברי על מסוקים , והייתי בדיוק צריך להחליף ספק אינטרנט , אז זה קפץ לי לראש , אחר כך היה Immortal , שזה עדיין תקף ברוב השימושים שלי ... יאבל ? בגלל מישהו שהחליף שזה מתאים לי . :-* .

לורד יאבל השלישי , לשירותכם .

או שלא .

לא יודע .

אני הלכתי לאכול ארוחת בוקר .

פורסם

סתם כי אני מושפע

פורסם

כנראה הייתי רעב כשנרשמתי :nixweiss:

פורסם

וואו... את הכינוי realmagic אני "סוחב" כבר יותר מ-11 שנים, עוד מהימים הקשים של BBS-ים (לפניו זה היה סתם Zoe - שזה איזשהו קיצור של השם הפרטי והמשפחה ביחד שיצא במקרה שם אמיתי).

השם התחיל WaReZ-LiKe - כלומר: ReaLMaGiC - צורת הכיתוב היתה מאוד מקובלת באותו התחום בעולם הBBS-ים והיה קשה להסתדר בלי לוגין "מגניב". מה לעשות שהכינוי Zoe לא היה מספיק מגניב...:)

יותר מאוחר הפסקתי להשקיע באותיות הגדולות (realmagic) ויותר מאוחר קיצרתי את זה עוד קצת על פי דרישה מטופשת של אחת מחברות האינטרנט ל-realmgic.

ד"א, כשהכינוי הזה תפוס (וזה קורה לעיתים מאוד רחוקות), אני משתמש ב-realmagix בעיקר בגלל הדימיון הפונטי..:)

פורסם

עמרי, אם כבר הגבת פה אולי תסביר מה זה מילפורד קיוביקל?

פורסם

00000

?

הייתי פעם משתמש בפורום עם שם אחר, אבל לך תדע כמה מחפשים עליך בגוגל.

פורסם

עמרי, אם כבר הגבת פה אולי תסביר מה זה מילפורד קיוביקל?

http://www.fat-pie.com/salad3.htm

פורסם

23 = היום בו נולדתי

חשבתי מייקל ג'ורדן :-X

אלוהים ישמור :o

פורסם

Z03 :xyxthumbs:

נדמה לי שב96 לא הייתה שפת הפקציות... גם לא באנגלית.... :smile1:

פורסם

Tik-Tak

כי יש בזה רק קלוריה 1 :xyxthumbs:

פורסם

נדמה לי שב96 לא הייתה שפת הפקציות... גם לא באנגלית.... :smile1:

בטח שהיתה, Overfl0w למשל..

פורסם

4308858.jpg

טעים אחושילינג :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים