פורסם 2006 ביוני 2119 שנים אני מחפש קירור חדש וטוב למחשב בתקציב של 250+-אני מחפש משהוא עם צינורות כמו BT שי לוח על המעבד וצינורות שעולים לגוף עצמוואני מעדיף שתהיה גישה מלאה ללוחית שעל המעבד כדי שאני יוכל לנקות שם!!חשבתי על BT אבל אני לא יודע אם הוא יכנס ואני מתלבט הרבה זמן!!אין אני יכול לבדוק אם BT יכנס למארז שלי??
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים אחרי ה-BT מגיע ה-AC freeze 64 proקירור מדהים ושקט במיוחד...נוח גם לנקות אותו כי הצלעות הם במקביל ללוח ואם נושפים עליהם האבק לא עף לכיוון המעבד.מי שיש לו את הקירור כמוני מבים על מה אני מדבר..
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים מחבר אוקיי תודה אני יברר עוד על הקירור הזה!!נראה אחלה קירור ההרכבה שלו פשוטה ולא יקר גם!!ומה הטמפ' שהוא נותן לך??והוא מגיע עם משחה טרמית??אפשר לכוון אותו שאת האויר החם שיוצא מהצלעות הוא יוציא לכיוון המאוורר האחורי של המחשב??עוד תגובות והצעות בבקשה!
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר סבבה את זה שאלתי מקודםולפי מה שאני ראיתי הוא לא כ"כ קטן אז אני צריך לבדוק אם הוא יכנס לי למארז ואז אני יזמין אותו!!
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר יש לי עוד כמה שאלות לגבי הקירור הזה!!1. מה המידות שלו אני לא מבין?!?http://www.arctic-cooling.com/further_prod2.php?idx=80&data=2&disc=2. ראיתי בחנות שאני יקנה אותו ממנה שיש גם FREEZER 7 מה ההבדל בינו לבין ה 64 כי הם עולים כמעט אותו דבר??3. הוא מגיע עם משחה טרמית??כי אם לא אז אני יצתרך לקנות
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר אההה הבנתי בגלל זה הם זהים במחיר!!אז יופי הוא מגיע עם אחלה משחה!!בקשר למידות שלו משהו יכול לעזור לי??אני לא מבין מה הגובה\רוחב\עומק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.