עבור לתוכן

RV560 ו RV570 בבנצ'מארקים:

Featured Replies

פורסם

אבל למה שמישהו לא יחכה עוד חודשיים שלוש בישביל לקבל משהו הרבה יותר טוב

פורסם

אני מדבר על הלקוח הממוצע שהולך לחנות לקנו כרטיס מסך לבן שלו. ברור שהוא יעדיף '8600GT W\DX10' מאשר 'X1700PRO W\DX9'.

פורסם

הנחת היסוד שלי היא שגם בעוד 100 שנה יהיו מטומטמים שיקנו FX5200

הכרטיס מסך הזה הוא יותר סמל סטטוס מאשר רכיב במחשב

ואפשר להכניס לקבוצה הזאת את "הלקוח הממוצע"

פורסם

אני מדבר על הלקוח הממוצע שהולך לחנות לקנו כרטיס מסך לבן שלו. ברור שהוא יעדיף '8600GT W\DX10' מאשר 'X1700PRO W\DX9'.

ביום שהלכתי לקנות את המחשב אז הייתי בחנות מחשבים בערך 4 שעות, ב4 שעות היו 2 לקוחות שקנו כרטיס בישביל הבן שלהם.

תנחש איזה כרטיסים הם קנו?

הראשון קנה 6200TC השני 6600 (לא GT). אתה קולט למה הם קנו את הכרטיסים האלה כי המוחר אמר שזה כרטיס הכי נמכר בשוק, מריץ משחקים על חלק בהגדרות גבוהות.........

בכללל אני לא חושב שהרבה הורים הולכים לקנות לבן שלהם כרטיס מסך ועוד ב2000 שקל

פורסם

ביום שהלכתי לקנות את המחשב אז הייתי בחנות מחשבים בערך 4 שעות, ב4 שעות היו 2 לקוחות שקנו כרטיס בישביל הבן שלהם.

תנחש איזה כרטיסים הם קנו?

הראשון קנה 6200TC השני 6600 (לא GT). אתה קולט למה הם קנו את הכרטיסים האלה כי המוחר אמר שזה כרטיס הכי נמכר בשוק, מריץ משחקים על חלק בהגדרות גבוהות.........

בכללל אני לא חושב שהרבה הורים הולכים לקנות לבן שלהם כרטיס מסך ועוד ב2000 שקל

אייבורי?

פורסם

לא זה לא באייבור בכונה לא אמרתי איזה חנות זה. אבל אני מבטיח לך שכמעט בכל חנות אחרת היו עושים אותו דבר

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על שיווק, ועל DX10.

תאר לעצמך לקוח שבא לחנות לקנות כרטיס מסך חדש :

לקוח : אני מחפש כרטיס מסך. מה יש לכם?

מוכר : X1700 ו8600GT.

לקוח : מה עדיף?

מוכר : ל8600GT יש DX10. הוא עדיף.

:screwy:

זה שיווק מוצלח של נוידיה - היא תציג כרטיסים בעלי מספר גבוה - 8900 אפילו, עם השם גיפורס, שזה שם הרבה יותר שיווקי מרדאון, והיא תכתוב בענק על כל כרטיס DX10. הלקוח יעדיף פי כמה וכמה את הכרטיסים של נוידיה, אפילו אם הם יהיו נחותים.

הליבות הללו הם לא כרטיסים הדור הבא בכלל, זה רק השלמה של הסדרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים