עבור לתוכן

מתגייסי יולי - קיבלתם תאריך סופי ?

Featured Replies

פורסם

יש לך מושג מתי הם אמורים לשלוח לי אותו? כי כעיקרון עוד חודש ויום אני צריך להתגייס....

• תגובות 57
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי מיועד ל-23.7 ושינו לי ל8.8 , אם למישהו יש מושג לאן אני מיועד ללכת אני אשמח מאוד לשמוע...! :xyxthumbs:

פורסם

קשר"ג זה קצין קשר גדודי. לא קרבי.

למרות שזה בין השאר תפקיד קרבי.

זה קצין ששיך לחיל התקשוב והוא אחראי על הקשר(אלחוט/רדיו) של הגדוד(יכול להיות גולני/גבעתי/צנחנים).

פורסם

אוקיי, קבלו תיקון... 6.8 זה כנראה תותחנים לא ? וואי זה ממש מסריח... איך אני יוצא מזה ? מישהו יכול לעזור לי בבקשה..?

אני רוצה לקבל מיונים למשהו איכותי.. לעשות עם עצמי משהו משמעותי.. תותחנים זה ממש לא בתיכנון.. איך אני יוצא מזה?

פורסם

אני מכיר הרבה שהתאריך הראשוני שלהם היה 23.7 אבל זה היה סתם לרשמיות

דחו לי ל27.3.07

פורסם

אתה מתכוון הקדימו לך

פורסם

זה בטח היה ה-23.7.06

פורסם

אני לא חושב כי יכול להיות שדחו לו את הגיוס בחצי שנה??

זה הרבה זמן

פורסם

לי רצו לדחות את הגיוס בשנה

שלחתי מכתב וקיצרו לי את זה לחצי שנה.

זה קורה הרבה.

פורסם

אהההההה הבנתי

פורסם

גם אני הייתי אמור להיות ב23.07.06 אבל בגלל שלא הייתי פה שנה שמעתי שדחו לי את הגיוס לנובמבר 06 אבל אני לא בטוח באיזה יום...

בכל מקרה יש לי פרופיל 82 ורציתי מודיעין, ודיברתי פה אם אישה שהיא ממשרד הביטחון לקיבוצים ושאלתי אותה והיא אמרה שאולי אם אני ירצה מודיעין זה יהיה מודיעין שדה, ואין לי מושג מה זה...

בכל מקרה עדין לא קיבלתי שאלון עדיפויות, וכל הדברים האלה.. אז אני לא בטוח לאן אני הולך... (ואני מתכנן לכתוב להם מכתב עכשיו)

ויש לי כמה שאלות, איך זה תותחנים, שמעתי מכמה אנשים שזה מאוד טכנולוגי וזה בעיקרון מה שאני מחפש.. (בנוסף זה יהיה נחמד ל"שטח" שטחים :D)

ואמרו לי שאם יקחו אותי לקרבי ויראו שאני לא מתאים לקרבי הם כנראה ירידו אותי ואז אולי יהיה לי סיכוי למודיעין...

עכשיו מה שיצא לי נחמד מכל הסיפור זה שקרוב משפחה שלי הוא בן דוד של אלוף פיקוד צפון בקשר והוא עכשיו מתחרה כנגד אלוף פיקוד מרכז ודרום וככה אני יוכל לקבל פרוטקציות אם אני יקח קשר אבל אין לי מושג מה זה קשר :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

תותחנים זה טכנולוגי, אבל לא מה שאתה חושב, זה לא משהו שאתה מתעסק רק אם איזה מחשב ובלגנים...

זה כולה מערכות שאתה מזין טווחים, מזג אוויר, סוג תחמושת, כלמני שטויות כאלה,

אני בשיריון, והמרכבה הרבה יותר מתקדם מהתומתים והMLRS מבחינת מערכות, וזה לא כזה מעניין, רוב הפעילות היא ממש טיפשה, לכוון ללזור לירות...

לי זה ממש נשמע מוזר שבאת הנה מחול בשביל להיות ג'ובניק, יש לך 82 לך לנחל או צנחנים, אל תבזבז את הזמן בשיריון או תותחנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים