עבור לתוכן

זה ישראל או עזה פה? (YNET בוגדים)

Featured Replies

פורסם

באמת?

צא מהסרט שלך. אייכמן הוא היחיד.(בטח היו עוד כמה אבל לא משהו רציני כמו עונש מוות)על זה בדיוק אני מדבר...מה אתה סתום?

מה עם משפטי נירנברג? מרבית ההנהגה הנאצית נשפטה לעונש מוות בהם- גרינג(ראש חי"א הגרמני וסגנו של היטלר), רודולף הס(מפקד אושוויץ) וכו'.

• תגובות 96
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צא מהסרט שלך. אייכמן הוא היחיד.(בטח היו עוד כמה אבל לא משהו רציני כמו עונש מוות)

יש עונש מוות לכל נאצי ומשתפי הפעולה שלהם, וזה לא משנה עם נשפטו 2 או מיליון נאצים.

הקטע הוא שמבחינה משפטית להיות נאצי באותה תקופה נקבע כעברה, אז לא צריך לשפוט אחד אחד כדי להגיד שהנאצים רוצחים.

על זה בדיוק אני מדבר...מה אתה סתום?

צריך ליראות לבד את ההבדל בין הפעולות שפרץ עושה והפעולות שערפאת עשה.

מי אמר שאני לא רואה?

ברור שלפרס לא צריך לקרא רוצח. וגם לערפת לא (לפחות לא בתקשורת).

מסיבות שונות אבל.

פורסם

יש עונש מוות לכל נאצי ומשתפי הפעולה שלהם, וזה לא משנה עם נשפטו 2 או מיליון נאצים.

הקטע הוא שמבחינה משפטית להיות נאצי באותה תקופה נקבע כעברה, אז לא צריך לשפוט אחד אחד כדי להגיד שהנאצים רוצחים.

באמת? ואיך אתה מוכיח שמישהו בכלל היה נאצי ללא משפט?

אם הולכים בדרך שלך אז אתה חייב משפט. אין מנוס מזה.

מי אמר שאני לא רואה?

אם אתה כן רואה אז למה אתה מתווכח.

אני דיברתי על הבחור שנמצא כרגע בחתימה שלי שהשווה ברוב טיפשותו את פרץ לערפאת

פורסם

אני מתווכך על העובדה שמבחינה חוקית אתה לא יכל לקרא לערפת רוצח כמו שג'וני רוצה.

תאמת אני בכלל לא יודע למה אני מתווכך על משהו שילד כמו ג'וני המשתמט אמר..

מה שבארבוס אמר לא מובן אפילו לי.

פורסם

אל תכניס לי מילים לפה!

אני שאלתי!

למה לא אומרים גם על כל ערבי שישראל תפסה בין אם זה יהיה ערפאת שמתכנן את כל הפיגועים ואם זה יהיה פלשטינאצים שזורקים אבנים על מכוניות יהודים והורגים אנשים...

אותו דבר עם ברוך גולדשטיין (זוכרים את "הטבח " או איך שהתקשרות אוהבת לקרוא לזה "הטבח היהודי" שהוא עשה בחברון במערת המכפלה לפני מספר שנים)

אבל שפלשטינאצים עושים "טבח" זה פיגוע.

עזבו אני לא מבקש שהתקשורת תמיד מה שאני רוצה, אני רוצה לראות אובייקטיביות!

תשימו לב שכמעט בכל תוכנית אירוח בארץ יביאו נגיד 8 אורחים, אז 7 מהם שמלאנים ואחד ימני, עכשיו שמגיע הזמן שלו לדבר ישר "אין זמן", צריך לצאת לפרסומות...

ואפילו לא צריך לראות מה הם עושים יש להם רקע ואפשר לדעת בפירוש מה הדעה שלו, זה לא סוד...

פורסם

אותו דבר עם ברוך גולדשטיין (זוכרים את "הטבח " או איך שהתקשרות אוהבת לקרוא לזה "הטבח היהודי" שהוא עשה בחברון במערת המכפלה לפני מספר שנים)

אבל שפלשטינאצים עושים "טבח" זה פיגוע.

יש לך בעיה עם טרמינולוגיה

ברוך גולדשטיין אכן ביצע טבח

בדיוק כמו שהפיגוע במלון פארק ידוע בשם טבח ליל הסדר

פורסם

LOL ג'וני מספיק עם הקונספירציות.

האמריקאים הטיפשים עשו לך משהו בראש כנראה.

תשימו לב שכמעט בכל תוכנית אירוח בארץ יביאו נגיד 8 אורחים, אז 7 מהם שמלאנים ואחד ימני, עכשיו שמגיע הזמן שלו לדבר ישר "אין זמן", צריך לצאת לפרסומות...

או שאתה חיי בעולם משלך או שאתה מנסה לשקר כדי להעביר את המסר שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים