עבור לתוכן

זה ישראל או עזה פה? (YNET בוגדים)

Featured Replies

פורסם

אני מבין שלדעתך מדינת ישראל כמדינה בעולם המערבי צריכה להתחסל ולהתאים עצמה ולהיות אוסף

פלאנגות של טרוריסטים, ולחזור גם לחיות כמו שחיים בעזה.

אני חולק על דעתך, היות ואני חושב כי מדינת ישראל צריכה להמשיך להתקיים כמדינה.

אין הבדל בין פלאנגיסטים ומשוגעי לאומניות ערבים או יהודים, שניהם לא רוצים מדינה

מסודרת ומנוהלת כמדינה, המקובלת בעמי העולם ככזו. אצל שניהם התקשורת

צריכה להיות משרתת הלאומנות. בזמנו חשב כך בן גוריון (עד תחילת שנות השישים), והימין היה העומד

בראש השוללים והמגנים גישה זו - ובצדק.

אבל זה ההבדל בין בגין, בן גוריון, מרידור, בן אהרון, ובני דורם לבין הפרחחים המכריזים על

עצמם היום כאנשי ימין או שמאל ומבזים את המדינה במשוגותיהם.

וואו... אפשר לדעת איך בדיוק הגעת למסקנה הזו?

אם אפשר, אני רוצה לראות ציטוט שלי שמצדיק את מה שהם עשו.

תן לי לעזור לך בחיפוש: לא תמצא כזה!

כי אני לא תומך במה שהם עשו.

כל הדיון הזה נפתח כדי להציג עד כמה הימניים ברברים, כשכל מה שימניים בדיון הזה רוצים זה תקשורת אובייקטיבית שלא מגוייסת לצד האוייב של המדינה. ולגבי זריקת האבנים, פותח הדיון (ואתה) מוציאים את זה מכל פרופורציה, ומשווים זריקת אבנים על ערבי שנכנס לישוב יהודי, לירי טילים מתוך אוטונומיה עויינת, על ישוב במדינה.

זה בדיוק (רק מוקצן לכיוון השני..) כמו שאני אגיד "כולא 7 ערבים התפוצצו בים... אפשר לחשוב, יש שם עוד מיליון שאפשר לפוצץ... חוץ מזה, בטח הם היו לחוצים בגלל הירידה בפיגועי ההתאבדות, אז הם פיצצו כמה ערבים כדי להרגיש טוב יותר..."

מצטער, אנחנו לא עונים לפניות אנונימיות.

קודם תחשוף את היוזר האמיתי שלך ואז נחשוב על זה.

זה היוזר האמיתי שלו... כל אלה שאתה חושב עליהם לא יודעים להתבטא בצורה כל כך חלקלקה...

• תגובות 96
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה היוזר האמיתי שלו... כל אלה שאתה חושב עליהם לא יודעים להתבטא בצורה כל כך חלקלקה...

אני יודע, זה ממש מוזר

אף יוזר לא נכנס לפורום מחשבים בפעם הראשונה ומתחיל להתנצח בפורום אקטואליה.

זה יותר מתאים למשתמש ותיק.

אפשר להצטרף?

ברוך הבא :yelclap:

סוף סוף מצטרף חדש שעוד לא נמאס לו להסביר לאהבלים חסרי היגיון והבנה את החשיבות והמשמעות של הארועים... כן ירבו...

יופי IG

תיראה מה עשית...

פורסם

מה לעשות :-\ כנראה שהייתי ממש עייף והתרשמתי יותר מידי מההודעה הארוכה והמפורטת... קיוויתי שהוא יהייה קול ההיגיון, והסתבר שהוא פשוט דמגוג שלא מוכן להציע פתרונות מציאותיים אלא רק לכתוב על כמה מסוכנות קריאות ה"בוגד" לעבר אנשים שתומכים באופן מודע בחלאות שמנסים להשמיד את המדינה ולהרוג את כל התושבים שלה :-[

פורסם

"מתנחלים רעולי פנים"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פשוט תהרגו אותי וזהו....

זוכרים את המקרה של הלינ'ץ בחברון!?!? (התמונה של IG הביא) מוכרת לכל העולם.. איך זה שYNET לא "קיבלו אותה?!?

בכל מקרה אם זה היה ישראלי או יהודי כבר מזמן הוא לא היה נושם...

והעיקר השמאלנים ורוב העולם אומר שאחנו "פוגעים" בזכויות האדם, אתם מבינים?!?! אנחנו!!!

:nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

ואין פה מישהו שמכיר את ערוץ 7??!!?!

www.inn.co.il

הנה אתר אובייקטיבי :xyxthumbs:

פורסם

כל הדיון הזה נפתח כדי להציג עד כמה הימניים ברברים, כשכל מה שימניים בדיון הזה רוצים זה תקשורת אובייקטיבית שלא מגוייסת לצד האוייב של המדינה.

וכל מה שהשמאלנים רוצים זה תקשורת חופשית, שתבקר את הממשל בלי להיות מגובלת.

זה וויכוח אין סופי שאפשר להפסיק אותו כבר.

בכל זאת אני מעוניין לדעת IG מה הפתרון שלך לבעיה?

איך אפשר להפוך את התקשורת ל"מגויסת"? עד עכשיו לא שמעתי שום פתרונות.

פורסם

תקרא שוב את הת'ראד...

ויש הבדל בין ביקורת לגיטימית של הממשל, לבין האשמת אנשי צבא, באופן אישי, ברצח מכוון של חפים מפשע, בלי לערוך תחקיר ובלי להתייחס לזה שלא נערך תחקיר- פשוט ראו הזדמנות והאשימו.

פורסם

Ynet כל הכתבות שלהם טיפשיות,אפילו במדור המכוניות

פורסם

ויש הבדל בין ביקורת לגיטימית של הממשל, לבין האשמת אנשי צבא, באופן אישי, ברצח מכוון של חפים מפשע, בלי לערוך תחקיר ובלי להתייחס לזה שלא נערך תחקיר- פשוט ראו הזדמנות והאשימו.

נכון.

אבל אם התחקיר שלהם הי הכל כך לא נכון, למה אף גוף תקשורת אחר לא הביא תחקיר סותר, הרי יש בזה ריטניג אם הם יכולים להוכיך אחרת לא?

בכל מקרה, אני לא מדבר על המקרה הספציפי הזה כי לא ראיתי את התחקיר.

במצב רגיל התקשורת לא מאשימה אף אחד, בטח שלא ברצח בלי סיבה טובה ואתה יודע את זה. אין מאחורי הקלעים אנשים מרושעים שפועלים נגד ישראל ןלהגיד שכל התקשורת היא דמגוגית על פי תחקיר אחד (ראית אותו?) היא הסקת מסקנות לא נכונה.

יש תקשורת ימנית, יש שמאלנית, יש מרכז. המצב תמיד יהיה מאוזן.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אתה קורא לתקשורת פה מאוזנת?!?!!?

אתה כנראה ממש עיוור!!

למה שתמיד מדברים על יגאל אמיר אומרים בפירוש !!

"הרוצח יגאל אמיר"

ולא אומרים לפלשטינאצים או לערפאת

"הרוצח ערפאת" או כל מי שזה לא יהיה ?!?!?

הרי כל התקשורת פה בארץ זה עדר, מי שהיה פעם בערוץ 1 שהוא ממלכאתי !! שזה חייב להיות הכי אובייקטיבי הוא דווקא הכי שמאלן !!

וכל מי שהיה בערוץ 1 עבר ל2 ומי שהיה ב2 עבר ל10.

אז לזה אתה קורא מאוזן ?!!?

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אתה קורא לתקשורת פה מאוזנת?!?!!?

אתה כנראה ממש עיוור!!

למה שתמיד מדברים על יגאל אמיר אומרים בפירוש !!

"הרוצח יגאל אמיר"

ולא אומרים לפלשטינאצים או לערפאת

"הרוצח ערפאת" או כל מי שזה לא יהיה ?!?!?

הרי כל התקשורת פה בארץ זה עדר, מי שהיה פעם בערוץ 1 שהוא ממלכאתי !! שזה חייב להיות הכי אובייקטיבי הוא דווקא הכי שמאלן !!

וכל מי שהיה בערוץ 1 עבר ל2 ומי שהיה ב2 עבר ל10.

אז לזה אתה קורא מאוזן ?!!?

לקרוא לערפאת רוצח זה כמו לקרוא לפרץ רוצח.

אפילו שאתה בן 19, אתה מדבר כמו ילד קטן ומטומטם.

בא לארץ בשביל לשרת...Pff

פורסם

לקרוא לערפאת רוצח זה כמו לקרוא לפרץ רוצח.

והנה גבירותי ורבותי השמאל במיטבו.

ברכותיי

זכית במשפט המטומטם של החודש

VVVV

פורסם

וJ0HNiE הוא הימין במיטבו :nixweiss: ?

וכן לקרא לערפת רוצח בתקשורת זה אסור כי הוא לא הורשע בשום בית דין על הפשעים שלו, לצערנו. אז בגלל שהתקשות מנסה (לפחות להראות) ניטרלית, היא לא יכולה להגיד "היום אבו מאזן והרוצח ערפת נפגשו בלה בלה בלה...".

תתבגרו כבר ילדים קטנים.

Burton אתה דמגוג לא קטן...

פורסם

וכן לקרא לערפת רוצח בתקשורת זה אסור כי הוא לא הורשע בשום בית דין על הפשעים שלו

גם היטלר וסטאלין לא הורשעו בשום בית דין :bash:

פורסם

לא אבל הנאצים כן, וגם כל פעולותיהם.

וגם יש הבדל שאתה כבר צריך לראות לבד בין המקרים בגיל 19!

וכמו שלא אומרים בתקשורת האמריקאית "סדאם חוסין הרוצח עומד היום למשפט", לא יגידו גם בארץ.

יש חוק וזאת עברה על החוק.

מה שג'וני מבקש זה שהתקשות תהיה נטרלית על ידי כך שהיא תגיד מה שהוא רוצה לשמוע ולא מה שהחוק אומר, פשוט עוד גאון לחבורה!

פורסם

לא אבל הנאצים כן, וגם כל פעולותיהם.

באמת?

צא מהסרט שלך. אייכמן הוא היחיד.(בטח היו עוד כמה אבל לא משהו רציני כמו עונש מוות)

וגם יש הבדל שאתה כבר צריך לראות לבד בין המקרים!

על זה בדיוק אני מדבר...מה אתה סתום?

צריך ליראות לבד את ההבדל בין הפעולות שפרץ עושה והפעולות שערפאת עשה.

אתה מתווכח ואז סותר את עצמך??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים