עבור לתוכן

זה ישראל או עזה פה? (YNET בוגדים)

Featured Replies

פורסם

נכון, אני לא אובייקטיבי, וזה לא התפקיד שלי! את YNET קוראים אלפי אנשים כל יום, שמושפעים מהמגמתיות של הכתבות שם, ובאמת חושבים שישראל היא האשמה בכול המצב...

• תגובות 96
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

על זה אני יכול להגיד שיש לך את ישראלי עיתון עם בעלים ימני (רון לאודר, חבר ותורם קרוב לביבי), עורך עוד יותר ימני (ובנימה אישית, אהבל) אבי רצון. מחולק חינם באלפי נקודות הפצה בכל רחבי הארץ (בכל כניסה לבסיס ובכל האוטובוסים של אגד ועוד).

בכמה פעמים שקראתי את העיתון אני חייב להגיד שהכותרות שם לא היו ממש שונות.

פורסם

IG אולי הם מפרסמים את האמת הכואבת?

אולי אתה בוחר לראות מגמתיות שמאלנית שם? כי אני רואה בגמתיות ימנית ברורה לרוב בYNET.

אתה מודע לזה בכלל שידיעות נחשב כבר עשרות שנים לעיתון ימני בארץ?

פורסם

התקשורת עכשו מסלפת עובדות. ע"ע ה"תחקיר" של אילנה דיין על ווידוא ההריגה

היא לא המציאה את זה... שיקרו לה... גדוד שלם מוסר עדות שזה מה שקרה מאיפה היא צריכה לדעת שכולם משקרים?

כל הכתבות בYNET שמראות 8 תמונות של ההרוגים (ש"צה"ל הרג"... לדומא ה7 שמתו בחוף...)

צהל לא הגיב לא הכחיש ולא טוען שהוא לא הרג אותם הבעיה היא אצל צהל...

פורסם

היא לא המציאה את זה... שיקרו לה... גדוד שלם מוסר עדות שזה מה שקרה מאיפה היא צריכה לדעת שכולם משקרים?

צהל לא הגיב לא הכחיש ולא טוען שהוא לא הרג אותם הבעיה היא אצל צהל...

א. לא מעניין אותי אם שיקרו לה. העבודה שלה הייתה לחשוף את האמת.

ב. צה"ל לא צריך להגיד שום דבר לפני שהוא עורך תחקיר- ובגלל זה הוא הרבה יותר אמין מהעיתונאים שדבר ראשון התחילו להאשים את צה"ל על משהו שלא הייה להם מושג מי עשה.

ואני דיברתי על כתבה ראשונה שהייתה אמורה להציג תגובה ראשונית של צה"ל (הודעה שהם בודקים את המקרה ופרוט העובדות שידועות להם עד אז...)

פורסם

נכון, אני לא אובייקטיבי, וזה לא התפקיד שלי! את YNET קוראים אלפי אנשים כל יום, שמושפעים מהמגמתיות של הכתבות שם, ובאמת חושבים שישראל היא האשמה בכול המצב...

כן, אבל אולי הם כמוך וכמוני - בעצם לא אובייקטיבים. בעצם אף אחד לא אובייקטיבי בעניין הזה - אין פה בכלל עניין של אובייקטיביות. כל אדם רואה את המקרה שונה. במקרה של עיתון - זה העורך.

אבל מה זה משנה איך הם מציגים את זה? בסוף, אנשים כמוך וכמוני, קוראים ב-ynet/walla או מה שלא יהיה, ומסיקים את המסקנות שלנו לגבי המקרה.

נגיד ו-ynet היה נשאר ימני (לא שאני בטוח שהוא הפסיק להיות, אולי אתם אלה שהקצנתם את דיעותיכם?), אתה חושב שזה ישנה את דיעותיהם של הקוראים? ואם כן, אתה חושב שזה יהיה טוב שיהיה מדינה של ימניים? (שכמובן יצמחו מהם הרבה קיצוניים)

פורסם

אתה חושב שזה ישנה את דיעותיהם של הקוראים?

אתה ברצינות לא מבין את יכולת ההשפעה של התקשורת ?

אתה יודע איזה משכורות משלמים לאנשים שהתפקיד שלהם הוא "עיצוב דעת קהל" ע"י התקשורת ?

המושג "קדימה" אומר לך משהו ?

פורסם

אתה ברצינות לא מבין את יכולת ההשפעה של התקשורת ?

אתה יודע איזה משכורות משלמים לאנשים שהתפקיד שלהם הוא "עיצוב דעת קהל" ע"י התקשורת ?

המושג "קדימה" אומר לך משהו ?

לא ידעתי שיש תפקיד כזה - אבל זה נשמע כמו עוד קונספירציה מני רבות. עכשיו תאשים את היהודים.

אוקיי, אין דבר כזה אובייקטיביות בעיתונות. נגיד יש סיפור מסוים - הכתב אולי יודע מספר דברים על המקרה. אם הוא דוגל במשהו - הוא ילך ויחפור עד שימצא. זה משתנה - אי אפשר להישאר אובייקיטביים אבל אפשר לשאוף לזה, אבל אתם הולכים לכיוון העיתונות הימנית שלא תביא לכלום חוץ מלשנאה. אני מעדיף להיות ממורמר על המדינה שלי מאשר על הערבים - ואנשים יותר טיפשים וממורמרים את זה יקחו את זה קצת יותר קשה על הערבים.

פורסם

קונספירציה?

לא ראית את התוכנית "כל אנשיי הקמפיין"??

פורסם

קונספירציה?

לא ראית את התוכנית "כל אנשיי הקמפיין"??

לא, אני כמעט ולא רואה טלוויזיה. ואם כבר - אז לא ערוצי חדשות.

מה קורה שם?

פורסם
  • מחבר

במיוחד אהבתי את הקטע שאחד הבכירים בקדימה קורא להארץ "ביטאון הליכוד".

ושוב כולנו יודעים למי סילבן נשוי...

פורסם

א. לא מעניין אותי אם שיקרו לה. העבודה שלה הייתה לחשוף את האמת.

ככל שהיא היתה יכולה לדעת היא חשפה את האמת... העדויות היחידות שהיא יכלה להשיג זה העדויות של העדים... העדים הם החיילים החיילים שיקרו... היא לא יכולה לעשות ניתוח של הגופה נכון?

ב. צה"ל לא צריך להגיד שום דבר לפני שהוא עורך תחקיר- ובגלל זה הוא הרבה יותר אמין מהעיתונאים שדבר ראשון התחילו להאשים את צה"ל על משהו שלא הייה להם מושג מי עשה.

ואני דיברתי על כתבה ראשונה שהייתה אמורה להציג תגובה ראשונית של צה"ל (הודעה שהם בודקים את המקרה ופרוט העובדות שידועות להם עד אז...)

מה אתה מצפה מהתקשורת לעשות במשך 4 ימים עד שצהל הוציא סוף סוף תגובה? לא לפרסם שום דבר?

פורסם

כן, אבל אולי הם כמוך וכמוני - בעצם לא אובייקטיבים. בעצם אף אחד לא אובייקטיבי בעניין הזה - אין פה בכלל עניין של אובייקטיביות. כל אדם רואה את המקרה שונה. במקרה של עיתון - זה העורך.

אבל מה זה משנה איך הם מציגים את זה? בסוף, אנשים כמוך וכמוני, קוראים ב-ynet/walla או מה שלא יהיה, ומסיקים את המסקנות שלנו לגבי המקרה.

נגיד ו-ynet היה נשאר ימני (לא שאני בטוח שהוא הפסיק להיות, אולי אתם אלה שהקצנתם את דיעותיכם?), אתה חושב שזה ישנה את דיעותיהם של הקוראים? ואם כן, אתה חושב שזה יהיה טוב שיהיה מדינה של ימניים? (שכמובן יצמחו מהם הרבה קיצוניים)

אתה רציני? כל המהות של התקשורת זה להביא עובדות אובייקטיביות לציבור הרחב. משלמים להם כדי להיות אובייקטיביים! אז נכון שאי אפשר להיות אובייקטיבי ב100%, אבל אפשר להישתדל! או לפחות להישתדל שלא להיות סובייקטיבי ולהזדהות עם הצד שנמסה להשמיד את המדינה שלך!

אנשים מסיקים מסקנות על סמך עובדות שמביאים להם. כשהעובדות בעד צה"ל מובאות בצורה מזלזלת, וה"עובדות" שהפלסטינאים מספקים מובאות כתורה מסיני, אז יהייה קשה מאוד לאדם לא לקבל את העמדה הפלסטינאית- האנטי ישראלית.

ויש הבדל בין שמאלנים לבין אנשים שפשוט תומכים באוייב ומעדיפים את טובתו וריווחתו על פני טובת המדינה. נגיד כל אלא שמתנגדים להפגזות של צה"ל, ולא אומרים שום דבר על ההפגזות של הפלסטינאים... ואלה שמנעו תגובה חריפה מייד כשהתחיל ירי הקאסם, מה שפגע בצורה קשה בהרתעה של ישראל, נתן לגיטינאציה לירי ומאפשר המשך שלו.

ככל שהיא היתה יכולה לדעת היא חשפה את האמת... העדויות היחידות שהיא יכלה להשיג זה העדויות של העדים... העדים הם החיילים החיילים שיקרו... היא לא יכולה לעשות ניתוח של הגופה נכון?

מה אתה מצפה מהתקשורת לעשות במשך 4 ימים עד שצהל הוציא סוף סוף תגובה? לא לפרסם שום דבר?

היא יכלה לדבר עם אנשים אחרים שחקרו את הפרשה, נגיד אנשים במצ"ח...

ואני מצפה מהתקשורת שתפרסם את העובדות, ואים הם כבר מפרסמים איזה דעה נגד הצבא, אז שיוסיפו הסתייגות, ויבהירו שעדיין לא ידוע מה קרה שם, והצבא עדיין חוקר.

פורסם

וואו... זרקו עליו אבנים...

נראה לך מוכר?

200px-Ramallah-lynch01.jpg

ובתוך ים הכתבות השמאלניות שYNET מפרסמים, הכתבה הזו ממש לא עושה הבדל.

אני מבין שלדעתך מדינת ישראל כמדינה בעולם המערבי צריכה להתחסל ולהתאים עצמה ולהיות אוסף

פלאנגות של טרוריסטים, ולחזור גם לחיות כמו שחיים בעזה.

אני חולק על דעתך, היות ואני חושב כי מדינת ישראל צריכה להמשיך להתקיים כמדינה.

אין הבדל בין פלאנגיסטים ומשוגעי לאומניות ערבים או יהודים, שניהם לא רוצים מדינה

מסודרת ומנוהלת כמדינה, המקובלת בעמי העולם ככזו. אצל שניהם התקשורת

צריכה להיות משרתת הלאומנות. בזמנו חשב כך בן גוריון (עד תחילת שנות השישים), והימין היה העומד

בראש השוללים והמגנים גישה זו - ובצדק.

אבל זה ההבדל בין בגין, בן גוריון, מרידור, בן אהרון, ובני דורם לבין הפרחחים המכריזים על

עצמם היום כאנשי ימין או שמאל ומבזים את המדינה במשוגותיהם.

פורסם

מצטער, אנחנו לא עונים לפניות אנונימיות.

קודם תחשוף את היוזר האמיתי שלך ואז נחשוב על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים