עבור לתוכן

זה ישראל או עזה פה? (YNET בוגדים)

Featured Replies

פורסם

אבל זאת לא האמת!!! :bash:

וגם אם זאת כן האמת, יש ציבור גדול שלא רוצה שהעולם ישמע את זה.

תבין. אין יותר שמאלנית מאמא שלי. אם היא לא הייתה עסוקה בעבודה ובלדאוג לילדים שלה(שזה בערך מה ששמאלנים עושים), היא הייתה בטח חברה במחסום ווטש או משהו כזה

ואפילו היא מבינה שלא צריך לשדר תחקירים כאלה.

אבל לא נורא.

אתה עוד תתבגר ותבין את זה מתישהו.

• תגובות 96
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מדבר על מקרים שזאת כן האמת!!! :bash:

עסוקה בעבודה ובלדאוג לילדים שלה(שזה בערך מה ששמאלנים עושים),

בזמן שהימנים יוצאים עם החרב בין השיניים ודגל ישראל מונף להציל את העולם ולהילחם על מעמד העם היהודי בארץ ישראל לדורות הבאים

LOL איזה סיפור יפה.

אתה עוד תתבגר ותבין את זה מתישהו.

נגמרו התשובות?

כל פעם אתה וMILF מסימים כך כל וויכוח כזאין לכם מה להגיד, זה ממש מצחיק :)

ואני לא מבין עדין למה אתה חושב שזה אפשרי שפתאום יום אחד כל הכתבים בארץ יחליטו לפרסם את הכתבות שלהם לפי אינטרס של המדינה ולא של העיתון. מה תשנה שיגרום להם לעושת את זה אם אתה אומשר שזאת תהיה החלטה שלהם בלבד?

פורסם

לו היה קיים איזשהו גוף אובייקטיבי שמאמת חדשות לפני פרסומן כל הבעיה הזאת הייתה נפתרת

אבל אין גוף כזה, וגם אין חיה כזאת "אובייקטיבי" - כי או שאתה מחזיק בדיעה או שהנושא לא מעניין אותך - ולכן חובה לשמור על חופש עיתונות, אבל במידה. לדוגמא, כל סקופ עיתונאי צריך להגיע עם הוכחה חותכת ולעבור אישור של העורך לפני שהוא מפורסם. נכון, אי-אפשר לאכוף את זה, אבל צריך להפוך את זה למודל לחיקוי.

פורסם

ואיך אמורים הגיע לאמת בלי לבדוק אותה? בלי לחקור ובלי לערער על מה שכל השאר קבעו?

למה התקשורת חייבת לקבל את העמדה של צהל בלי לבדוק אותה ובלי לחקור כיוונים אחרים?

פורסם

לו היה קיים איזשהו גוף אובייקטיבי שמאמת חדשות לפני פרסומן כל הבעיה הזאת הייתה נפתרת

אבל אין גוף כזה, וגם אין חיה כזאת "אובייקטיבי" - כי או שאתה מחזיק בדיעה או שהנושא לא מעניין אותך - ולכן חובה לשמור על חופש עיתונות, אבל במידה. לדוגמא, כל סקופ עיתונאי צריך להגיע עם הוכחה חותכת ולעבור אישור של העורך לפני שהוא מפורסם. נכון, אי-אפשר לאכוף את זה, אבל צריך להפוך את זה למודל לחיקוי.

זה בדיוק מה שקורה במערכות העיתונים הגדולות ובערוצי הטלוויזיה הרדיו הגדולים - כל תחקיר נבדק לעומק על ידי מספר גורמים וצריך להגיע עם הוכחה חותכת כדי להגיע שידור. אז עכשיו יקומו אנשים ויגידו שבפרשת וידוא ההריגה לא היו שום הוכחות. זו טעות לחשוב כך מכיוון שהיו עדויות של מספר רב של חיילים כנגד מפקדם, לא חיייל אחד או שניים אלא כמה וכמה חיילים שהעידו כנגדו וסיפקו בסיס סביר מאוד לאותה כתבה.

פורסם

כל פעם אתה וMILF מסימים כך כל וויכוח כזאין לכם מה להגיד, זה ממש מצחיק :)

אם שני אנשים אומרים לך שאתה שיכור, לך לישון.

וזה לא שאין לי מה להגיד. פשוט נמאס לי לחזור על עצמי כמו בתגובה הזאת:

ואיך אמורים הגיע לאמת בלי לבדוק אותה? בלי לחקור ובלי לערער על מה שכל השאר קבעו?

למה התקשורת חייבת לקבל את העמדה של צהל בלי לבדוק אותה ובלי לחקור כיוונים אחרים?

לא הסברתי בעבר שיש ערכים יותר חשובים מהאמת כמו למשל חיי אדם? הסברתי.

אז למה אנשים ממשיכים לשאול את אותן שאלות כל הזמן?

בזמן שהימנים יוצאים עם החרב בין השיניים ודגל ישראל מונף להציל את העולם ולהילחם על מעמד העם היהודי בארץ ישראל לדורות הבאים

LOL איזה סיפור יפה.

אם אתה לא רוצה שנקרא לך דמגוג, למה אתה מתנהג כמו אחד? :nixweiss:

פורסם

רגע, אתם רוצים שהתקשורת תהפוך כמו לתקשורת של הדוסים\ערבים? שהכתבות מסלפות, עם מסקנות לא נכונות, שבאות להרעיל אנשים?

נשאיר אותה ככה, עדיף שמאלנים מימניים.

פורסם

צודק.

עדיף להיות אובייקטיבי כמוך ::)

עדיף שמאלנים מימניים.

פורסם

רגע, אתם רוצים שהתקשורת תהפוך כמו לתקשורת של הדוסים\ערבים? שהכתבות מסלפות, עם מסקנות לא נכונות, שבאות להרעיל אנשים?

נשאיר אותה ככה, עדיף שמאלנים מימניים.

:kopfpatsch::bash::s07:

התקשורת עכשו מסלפת עובדות. ע"ע ה"תחקיר" של אילנה דיין על ווידוא ההריגה, וה"ניסיון לרצח" של הערבי, שבאמת היו הורגים אותו אם הם הרצו, וכל הכתבות בYNET שמראות 8 תמונות של ההרוגים (ש"צה"ל הרג"... לדומא ה7 שמתו בחוף...), ובינייהן איזה התמונה מגוחכת של קצין, כשהכתבה היא על תגובת הקצין, או כתבות "אובייקטיביות" עם כמה אלפי מילים על איזה מקרה (שוב, אחת הכתבות על ההרוגים בעזה, לדוגמא) בלי שום התייחסות לתגובה ישראלית (אחת הכתבות הייתה בנוייה ממש כמו איזה כתב אישום של צה"ל בהרג, בלי שום איזכור לתגובה של צה"ל, גם לא משהו בסיגנון של "מצה"ל לא נמסרה תגובה...". כלום!)

בוקר טוב. אתה עכשו חי במדינה שהעיתונות שלה מסלפת עובדות ולא מפרסמת אמת. אבל לא כמו התקשורת של הדוסים- שבאה להגן על הדוסים, אלא סילוף כזה שבא לפגוע במדינה.

אני מעדיף כבר תקשורת כמו של דוסים...

פורסם
אם אתה לא רוצה שנקרא לך דמגוג, למה אתה מתנהג כמו אחד?

זה היה בצחוק.

לא שמה שאתה אמרת זה לא גמגוגיה לשמה.

" עובדת ומטפלת בילדים שלה (מה ששמאלנים בד"כ עושים)"..אה סליחה אין דבר כזה דמגוגיה ימנית, דמגוג יכל להיות רק אדם שמאלני נכון? בגלל זה כל דעה שלא ניראית לך מתאימה אתה צועק "דמגוגיה!" ...בדיוק כמו שלמדת מהטוב ביותר.

פורסם

צודק.

עדיף להיות אובייקטיבי כמוך ::)

עזוב לא הבנת, ואין לי כוח להסביר - חם לי.

מה איכפת לכם איך התקשורת מציגה את זה? יש עיתונות שמאלנית ויש עיתונות ימנית, וכאלה שמתיימרים להיות באמצע. תקראו מה שבא לכם ותסיקו מה שבא לכם, מה שבטוח - לקרוא להם בוגדי זה מטומטם.

פורסם
  • מחבר

ברטון לפי שיטתך אז גם את קו 400 לא היה צריך לפרסם. ללא ספק הציבור רצה לדעת על הפרשה הזאת.

פורסם

לא שמה שאתה אמרת זה לא גמגוגיה לשמה.

" עובדת ומטפלת בילדים שלה (מה ששמאלנים בד"כ עושים)"..אה סליחה אין דבר כזה דמגוגיה ימנית, דמגוג יכל להיות רק אדם שמאלני נכון? בגלל זה כל דעה שלא ניראית לך מתאימה אתה צועק "דמגוגיה!" ...בדיוק כמו שלמדת מהטוב ביותר.

זאת לא דמגוגיה. זאת האמת.

רובן המוחלט של הנשים הצפוניות הן בצד השמאלי של המפה אבל פשוט לא מתחשק להן לעשות משהו בנידון.

זאת ממש אבל ממש לא דמגוגיה

פורסם

עזוב לא הבנת, ואין לי כוח להסביר - חם לי.

מה איכפת לכם איך התקשורת מציגה את זה? יש עיתונות שמאלנית ויש עיתונות ימנית, וכאלה שמתיימרים להיות באמצע. תקראו מה שבא לכם ותסיקו מה שבא לכם, מה שבטוח - לקרוא להם בוגדי זה מטומטם.

אנחנו מדברים על העיתונות הראשית... העיתונים שמופצים בכול הארץ, ואחראים על רוב הידיעות שהאזרחים קוראים... והם לא אובייקטיביים!

ברטון לפי שיטתך אז גם את קו 400 לא היה צריך לפרסם. ללא ספק הציבור רצה לדעת על הפרשה הזאת.

מה זה קשור???

הדיון פה הוא על צורת הצגת הדברים, ולא על עצם הפירסום שלהם! גם את זה קשה לך (וכנראה גם לשאר השמאלנים) להבין? או שפשו יותר קל לכם לחשוב על הימניים כעל קיצוניים שרוצים לכונן פה משטר כמו שמציגים את ברה"מ בסרט "1984" (לא סגור ב100% על השם...)?

פורסם

אנחנו מדברים על העיתונות הראשית... העיתונים שמופצים בכול הארץ, ואחראים על רוב הידיעות שהאזרחים קוראים... והם לא אובייקטיביים!

מה זה קשור???

well, גם אתה לא. אתה יכול לקרוא כתבה ב-"הארץ" ולהבין ממנה משהו אחר לגמרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים