עבור לתוכן

זה ישראל או עזה פה? (YNET בוגדים)

Featured Replies

פורסם

מי דיבר על דברים שנעימים לרוה"מ לקרוא?

דיברתי על דברים שמזיקים לאזרחיי ישראל.

ואף אחד פה לא מדבר על ידיעה חדשותית זו או אחרת(זאת לא בגידה).

מדובר על תחקיר שערך ערוץ 10 בכוונה זדונית למצוא את צה"ל אשם בפיצוץ בחוף עזה(וזאת כבר כן בגידה).

מדובר פה על זה שYNET העז לפרסם שכמה מתנחלים ניסו לרצוח בן אדם בגלל שהוא העז להיות ערבי... זאת ידיעה חדשותית

דבר שני גם התחקיר של ערוץ 10 הוא לא בגידה, למה? כי המטרה של התקשורכת זה לא לעזור למדינה לטייח את הטעויות שלה זה לא ממש משנה איזה טעות זאת המטרה של התקשורת זה רק לחשוף את האמת... מה לעשות שלפי התחקיר שלהם יצא שצהל דווקא כן גרם למוות שלהם? אם אף אחד בתקשורת לא היה שם על דברים כאלה לא היינו במצב כל כך טוב

• תגובות 96
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה חושב שמדובר פה על הכתבה של Y-net אתה טועה ובגדול

זאת הייתה אמורה להיות בדיחה על התראד שאני פתחתי(לא ממש הלך)

גם בקשר למטרה של התקשורת אתה טועה ובגדול.

המטרה המיידית של התקשורת היא אכן חשיפת האמת והבאתו לציבור באובייקטיביות(שים לב כי עכשיו בא קטע חשוב) מתוך הנחה שזה משרת את טובת הציבור.

המטרה של התקשורת, של הכנסת ושל הממשלה היא לדאוג שיהיה לאזרחים כמה שיותר טוב. אם זה בחשיפת שחיתויות מצד התקשורת או חקיקה של חוקים מצד הכנסת ובין אם זה מדיניות כלכלית מצד הממשלה.

זאת המטרה.

בדרך כניראה שפגששנו קצת

חבריי הכנסת רואים את מטרתם להיבחר שוב.

חבריי הממשלה אותו דבר.

והתקשורת החליטה שהיא צריכה לדאוג לחקר האמת - מה שבדרך כלל נכון אבל רק בתנאי שזה לא מתנגש עם טובת כלל האזרחים במדינה.

ובמקרה הזה התחקיר יגרום לכמה דברים שאינם טובתו של אף אחד במדינה:

א. ישנאו את ישראל ואת אזרחיה עוד יותר בעולם.

ב. צה"ל יאלץ להיזהר יותר בפעולותיו תוך התחשבות יתרה בפלסטינים, מה שיגרום לירידה משמעותית באחוזי ההצלחה של צה"ל במניעת פיגועים/קסאמים/הברחות.

וכל זה בשביל מה? בשביל שדנה אולמרט תישן יותר טוב עם המצפון שלה בלילה?!?!?!

פורסם

המטרה של התקשורת היא להביא את האמת כולה גם אם זה יפגע בחלק מהציבור או אפילו ברובו, כל עוד האמת יוצאת לאור זה לא משנה.

פורסם

פה אתה טועה.

מה גם שזאת בכלל לא האמת...

פורסם

בתחילת השבוע ערוץ 10 בוגדים, באמצע השבוע Ynet בוגדים, אני כבר מצפה לסופ"ש לראות מי הבוגד התורן ;D

פורסם

YNET לא בוגדים

הם סתם שמאלנים בטירוף(לא שהמרחק כל כך גדול בין השניים)

הכותרת היא בציניות למי שלא הבין.

פורסם

פה אתה טועה.

וזאת הנקודה שצריך להדגיש.

אין לי בעיה עם תקשורת-חוקרת אובייקטיבית.

הבעיה היא שהתקשורת בישראל פשוט לא אובייקטיבית, וכל אחד יכול לזהות במבט ראשון איך שהיא לחלוטין תקשורת מגוייסת. מגוייסת נגד המדינה.

פורסם

פה אתה טועה.

אז לפי הנחתך אם יתגלה לדוגמא שנינט טייב היא רוצחת סדרתית צריך לאסור את הפרסום על כך לא? שהרי חלק גדול מאוד מהציבור ייפגע עקב כך...

ואני מאמין לתקשורת יותר מאשר לאנשים באינטרנט שלא עשו תחקיר מקיף על האירועים שקרו ומגיבים על אירועים בהתאם למצב רוחם והאידיאולוגיה שלהם.

פורסם

ואני מאמין לתקשורת יותר מאשר לאנשים באינטרנט שלא עשו תחקיר מקיף על האירועים שקרו ומגיבים על אירועים בהתאם למצב רוחם והאידיאולוגיה שלהם.

אז אתה תמים.

מה אתה חושב, שה"תקשורת" היא לא אנשים בשר ודם, בדיוק כמו ה"אנשים באינטרנט", שמגיבים על אירועים בהתאם למצב רוחם והאידיאולוגיה שלהם ?

פורסם

אז לפי הנחתך אם יתגלה לדוגמא שנינט טייב היא רוצחת סדרתית צריך לאסור את הפרסום על כך לא? שהרי חלק גדול מאוד מהציבור ייפגע עקב כך...

אתה רואה...זאת סתם דמגוגיה.

זאת השוואה לא עניינית בעליל.

ואם אתה לא מבין למה אז צר לי עלייך.

וזאת הנקודה שצריך להדגיש.

אין לי בעיה עם תקשורת-חוקרת אובייקטיבית.

הבעיה היא שהתקשורת בישראל פשוט לא אובייקטיבית, וכל אחד יכול לזהות במבט ראשון איך שהיא לחלוטין תקשורת מגוייסת. מגוייסת נגד המדינה.

ע"ע פרשת וידוא ההריגה.

פורסם

אז אתה תמים.

מה אתה חושב, שה"תקשורת" היא לא אנשים בשר ודם, בדיוק כמו ה"אנשים באינטרנט", שמגיבים על אירועים בהתאם למצב רוחם והאידיאולוגיה שלהם ?

נכון שיש עיתונאים שמביעים את דעתם על האירועים אך ברגע שנוצר מצב כזה יש איזון בתוך המערכת על ידי עיתונאים אחרים או עורכים שיכולים למנוע את אותו פרסום.

אתה רואה...זאת סתם דמגוגיה.

זאת השוואה לא עניינית בעליל.

אתה הרי כתבת:

והתקשורת החליטה שהיא צריכה לדאוג לחקר האמת - מה שבדרך כלל נכון אבל רק בתנאי שזה לא מתנגש עם טובת כלל האזרחים במדינה.

אם יפורסם שנינט טייב ויהודה לוי הם רוצחים סדרתיים חלק גדול בציבור, אם לא רובו, ייפגע עקב כך. לפי טענתך צריך לאסור על פרסום כתבה כזו...

ע"ע פרשת וידוא ההריגה.

ע"ע אלונקת הקסאם.

פורסם

אם יפורסם שנינט טייב ויהודה לוי הם רוצחים סדרתיים חלק גדול בציבור' date=' אם לא רובו, ייפגע עקב כך. לפי טענתך צריך לאסור על פרסום כתבה כזו...

[/quote']

רוב הציבור יפגע??

אולי רוב הציבור ינצל?!

הם יכלאו בכלא ולא ירצחו יותר ילדות בנות 12

אתה משווה 100,000 ילדות בוכיות לילדה אחת מתה??

קצת...קצת שכל.... :bash:

פורסם

אז נניח במקום זאת שגילו שהיא גנבה מיליונים. זה מתאים לך?

פורסם

נו מה אתה הולך עכשיו להביא לי כל ידיעה עיתונאית מפוברקת ושאני אחליט אם צריך לפרסם או לא?

אני לא אתן לך לגרור אותי לשם כי לא משנה מה תביא על נינט( ::)) זה עדיין לא ישתווה לנזק שערוץ 10 עשה לישראל.(נזק שעלול לגבות חיי אזרחים כמו שהסברתי קודם.)

פורסם

.שכל עורך יפעיל את שיקול הדעת שלו בלי שום התערבות

זה יכל להיות נחמד, אבל זה לא יקרה כל עוד הציבור רוצה לשמוע את האמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים