עבור לתוכן

זה ישראל או עזה פה? (YNET בוגדים)

Featured Replies

פורסם

וואלה. סבבה. אז באמת מגיע להם צל"ש שהם לא רצו להרוג אותו (למרות שאבן היא כלי נשק קטלני, אבל שוב, מה לנו ולעובדות, נכון?).

אני מוכן להישבע (ואני גם אמצא את זה אם תתערב איתי על מספיק כסף) שאמרת פעם בדיוק ההיפך על אבנים - כאשר הן נזרקו מהצד השני.

• תגובות 96
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא נראה לי

פורסם

כן. ללא ספק

את הכביסה המלוכלכת מכבסים בבית. לא בבית הדין הבינלאומי בהאג.

לא אומרים לעולם כמה חראות אנחנו כשברור שזה פוגע בנו כמדינה.

אזרח למופת. מדינה בלי תיקשורת היא לא דמוקרטית.

אז מה בעצם אתה מציע פה להיכנע טוטאלית כמו שעשיתם בשדרות לטרור ולהביס את המשטר הדמוקרטי שבישבילו אנחנו נלחמים כ60 שנה?

האג באמת בני זו***, אני מסכים, וגם כל מי שינסה לשפוט אותנו.

אבל הם כולם על הז**ן, וזה לא אומר שצריך להסתיר את האמת בגללם.

פורסם

לא נראה לי

אני דווקא דיי בטוח.

משהו בסגנון:

מישהו: "צריך לירות גם באנשים שזורקים אבנים (ועזוב שהם זורקים בכלל סלעים, ומקררים מהגגות, ומה לא..)"

אתה: "לא, אבן זה לא נשק. אסור לירות באנשים לא חמושים בשום אופן, הם חפים מפשע"

פורסם

אזרח למופת. מדינה בלי תיקשורת היא לא דמוקרטית.

אז מה בעצם אתה מציע פה להיכנע טוטאלית כמו שעשיתם בשדרות לטרור ולהביס את המשטר הדמוקרטי שבישבילו אנחנו נלחמים כ60 שנה?

אוייש נו

חלאס עם הדמגוגיה

אף אחד לא מדבר על סתימת פיות וחיסול התקשורת.

בסך הכל מדובר על תקשורת מגוייסת. לא מתוך חוק או משהו כזה אלא מתוך הבנה של מה טוב למדינה.

במקרה של ח"כ מושחת ברור שטוב למדינה שזה יפורסם. במקרה שצה"ל מואשם במשהו, ברור שעדיף למדינה(לאזרחי המדינה) שזה לא יפורסם.

או לפחות אם אתה מוכרח לפרסם כל דבר, אז אל תנסה לחקור בכוח. אל תנסה לקבור את המדינה שלך במו ידייך.

אפילו אנשים שמאלנים(כמו כל המשפחה שלי) מבינים את זה

פורסם

אני דווקא דיי בטוח.

משהו בסגנון:

מישהו: "צריך לירות גם באנשים שזורקים אבנים (ועזוב שהם זורקים בכלל סלעים, ומקררים מהגגות, ומה לא..)"

אתה: "לא, אבן זה לא נשק. אסור לירות באנשים לא חמושים בשום אופן, הם חפים מפשע"

לא נראה לי

פורסם

אוייש נו

חלאס עם הדמגוגיה

בסך הכל מדובר על תקשורת מגוייסת. לא מתוך חוק או משהו כזה אלא מתוך הבנה של מה טוב למדינה.

במקרה של ח"כ מושחת ברור שטוב למדינה שזה יפורסם. במקרה שצה"ל מואשם במשהו, ברור שעדיף למדינה(לאזרחי המדינה) שזה לא יפורסם.

או לפחות אם אתה מוכרח לפרסם כל דבר, אז אל תנסה לחקור בכוח. אל תנסה לקבור את המדינה שלך במו ידייך.

אז בעצם מה שאתה אומר זה שאם אני רוצה מותר לי בעצם לעשות לערבי כל דבר אבל אסור לעצור אותי על זה כי זה יזיק למדינה? אסור לחקור את זה כי זה יזיק למדינה? אסור לפרסם את זה כי זה יזיק למדינה?

האינטרס של המדינה זה להכניס אנשים אלימים ומפגרים כאלה לכלא... אדם שאין לו בעיה לתקוף בני אדם אחרים ולנסות לרצוח אותם מה שטוב למדינה זה שהוא יהיה בכלא

התפקיד של התקשורת זה בדיוק לפרסם מקרים כאלה אתה לא יכול לצפות מהתקשורת לא לפרסם שום דבר שיהיה לא נעים לראש ממשלה לקרוא נכון... חוץ מזה אתה מתייחס כאילו הדרך הידיעה שCNN או BBC או וואטאבר ידעו מה קורה כאן זה YNET... יש להם את אותם מקורות שלYNET יש... אם YNET יודעים משהו גם הם יודעים...

פורסם

מה בדיוק הבגידה בחדשה הזאת... אתה מתכחש לזה שהדבר קרה, ולזה שתושבי יצהר הם טרוריסטים קטנים? (רק ראה מה הם עשו ליחידות הצבא ששהו במקום)

פורסם

IGמה נחמד בזה?

מה אתה אומר שגם את זה היה צריך לגנוז מהציבור, העיקר התדמית החיצונית שצריכה להיות נקייה למדינה החצי רקובה הזאת?

בכל מקרה המשפט היחיד בכתבה שצריך לעניין אותכם הוא:באמת עזה.

לי אין בעייה שיפרסמו את זה... רק שאתה עשיתם מזה כזה רעש... אפשר לחשוב שלפחות ירו קסאם טיל כתף על האוטו של הערבי...

פורסם

לא נראה לי

הו תראה מה מצאתי

רק לאחרונה ניסה הצבא להפעיל נוהל המתיר ירי באש חיה לעבר מיידי אבנים אבל הפרקליטות דחתה אותו (מיותר לומר שאם מישהו יזרוק עלי אבן ברחוב ואני אירה בו, אני אורשע ברצח).

פורסם

כן. ללא ספק

את הכביסה המלוכלכת מכבסים בבית. לא בבית הדין הבינלאומי בהאג.

לא אומרים לעולם כמה חראות אנחנו כשברור שזה פוגע בנו כמדינה.

מסתבר שמכונת הכביסה אצלנו בבית התקלקלה מזמן...

פורסם

הו תראה מה מצאתי

מה כל כך סנסציוני בזה? אלה עובדות, בסך הכל.

פורסם

אוייש נו

חלאס עם הדמגוגיה

אבל מי יקבע מה יפורסם ומה לא?

צה"ל - תהפוך את הצבא לגוף פוליטי?

הממשלה- אתה מוכן להפקיר את התקשורת שלך בידיה? לא מספיק לך כמה שהיא מושחטת כבר היום?

זה היופי בתקשורת, היא חופשייה והיא יכולה לבקר כל פיפס שצה"ל עושה או מחבלים יהודים עושים, לטוב ולרע.

אני לא מבין מה כל כך כואב לך לשמוע שצה"ל הורג אנשים חפים מפשע ולמה אתה כל כך רוצה להסתיר את זה אם זאת האמת (לפעמים). אתה משקר לעצמך כדי להרגיש צודק במלחמה הזאת? אתה חושב שהטעויות של צה"ל מחלישות אותנו מבחינה תדמיתית, צודק אבל אם אתה חושב שלהסתיר את האמת היא הדרך להתמודד עם טעיות שלך אני במקום ההורים שלך היתי תובע את המורה שלך בכיתה ג'.

מתו אנשים? היו טעיות? תודה בזה. גם צה"ל הקדוש צריך ביקורת מסוימת כדי לפעול טוב, אחרת איך אפשר יהיה ללמוד? תחשוב מה היה עם לא הינו יודעים על הפשלות של צה"ל במלחמת יום כיפור, אם התקשורת היתה מסתירה את זה "למען המאמץ המלחמתי", זה היה עוזר לנו אתה חושב?

ותפסיק להגיד "דמגוגיה" על כל דבר, זה שהתגובות של MILF ברמה של טוקבק לא אומר שאתם צריכים ללכת כמוהו.

אין פה שקרים או הטעיות, אני רק מביע את דעתי אז אין לך זכות לקרא לזה דמגוגיה.

פורסם

אתה לא יכול לצפות מהתקשורת לא לפרסם שום דבר שיהיה לא נעים לראש ממשלה לקרוא נכון... חוץ מזה אתה מתייחס כאילו הדרך הידיעה שCNN או BBC או וואטאבר ידעו מה קורה כאן זה YNET... יש להם את אותם מקורות שלYNET יש... אם YNET יודעים משהו גם הם יודעים...

מי דיבר על דברים שנעימים לרוה"מ לקרוא?

דיברתי על דברים שמזיקים לאזרחיי ישראל.

ואף אחד פה לא מדבר על ידיעה חדשותית זו או אחרת(זאת לא בגידה).

מדובר על תחקיר שערך ערוץ 10 בכוונה זדונית למצוא את צה"ל אשם בפיצוץ בחוף עזה(וזאת כבר כן בגידה).

אבל מי יקבע מה יפורסם ומה לא?

שכל עורך יפעיל את שיקול הדעת שלו בלי שום התערבות לא מצד צה"ל ולא מצד הממשל, ויחשוב האם התחקיר שהוא הולך לבצע הולך לתרום לאזרחיי ישראל או הולך לעשות להם נזק.

וזאת המהות של התקשורת - לשמור על הדמוקרטיה. לא לעשות נזק תקשורתי לאזרחיי ישראל.

וכן. כשאתה עושה תחקיר כזה ומציג לכל העולם עד כמה צה"ל רשע ומרושע, אל תתפלא אם אחר כך ישנאו את אזרחיי ישראל(לא את צה"ל. כי מה שזוכרים זה שישראל היא מרשעת) בכל העולם.

אז קצת שיקול דעת. אם מדובר בידיעה שגם ככה יודעים בכל העולם, אני לא אומר להחשיך את המסכים בארץ כדי שחס וחלילה לא נדע.

אבל אם מדובר בתחקיר שאתה הולך לבצע בידיעה שאתה הולך להוציא את צה"ל אשם(הריי אחרת זה לא חדשות וזה לא מביא רייטינג). ועוד אחר כך מפרסם את זה כשאתה לא מתחשב בנזק שאתה גורם לאזרחיי ישראל, אז אתה חד משמעית בוגד!

פורסם

הו תראה מה מצאתי

:lol:

אגב, גם אני זכרתי משהו כזה... אבל לא האמנתי שמישהו באמת יטרח לחפש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים