עבור לתוכן

מה אפשר לשפר במפרט הזה, ובבקשה אל תבנו לי חדש.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

וואו, איזה עזרה מהירה וטובה. אני חושב שאני יהיה בפורום הזה קבוע, באמת תודה.

yotam הבנתי מה שאמרת, תודה על העזרה, אבל בכל מקרה אני לא אקח עוד קירור... what ever :P

בקשר למחירים כנראה שנותנים לי הנחה ענקית כמו שאמרתי אז אני בכיף יקח 2GB!

• תגובות 41
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה לא אם אתה יכול להרוויח קח 2GB אפילו אם זה סכום גבוהה מידי אפשרי לרדת ל930 במקום 940.

פורסם

yotam הבנתי מה שאמרת, תודה על העזרה, אבל בכל מקרה אני לא אקח עוד קירור... what ever :P

זו טעות. המעבד הזה יכול להיות חם. במיוחד כאשר לא ראיתי עוד סטפינג C1 בארץ. יש לך כסף, אז תוסיף 150-200 שקל לקרור נורמלי.

פורסם
  • מחבר

אוקי integral וyotam, זה מה שעשיתי, זה המפרט הסופי לפי דעתי לבינתיים, יש עוד מה לשפר?

16oj4.jpg

פורסם

בעוד כמה שקלים אפשר להשיג 160 גיגה, ככה שפשוט חבל לקנות 80 במחיר שאתה נותן.

קרור למעבד.

אפשר לקחת צורב DVD זול משמעותית ולא פחות טוב כמו ה H10A של LG.

עריכה:

כן, והרדדיסק קח של סמסונג. סיגייט רועשים.

פורסם

אולי תחשוב על HITACHI או WD יש לי ניסיון מר עם 3 הארדיסקים של SAMSUNG ששתיים מהם הלכו שבועיים אחרי הקנייה והשלישי שבוע.

יש לך זכרונות במהירות 667 לא בהפרש גדול תבדוק אם זה נכנס בתקציב.

וזהו כמו שאינטגרל אמר קירור נורמלי זה הכרחי במדינה ה"חמימה" הזאת.

פורסם

אם כבר אז מקסטור מסדרת הדאימונדמאקס 10. מוזר, סמסונג לא ידועים כעושי בעיות.

פורסם

גם לי היה מאוד מוזר חשבתי שבן דוד שלי קיבל הארדיסק טוב והוא הלך אחרי שבוע שלא נדבר על זה שהוא אפילו לא הוצא מהמארז.

עוד 2 חברים שלי חוו מקרה דומה.

כן סדרת הדיימונדמאקס טובה גם היה עליה סיקור באתר.

פורסם

מוזר, התקנתי כמה סמסונגים, לרן יש לפחות אחד והתקין כמה. אולי נפלתם על משלוח דפוק.

פורסם

כן הלוואי וזה ככה, שלא תהרס התדמית של SAMSUNG בכל מה שקשור לזכרונות מסכים וכל השאר הם מספר 1 או לפחות בראש הרשימה.

בכל מקרה אם סדרת הדימונדמקס טובה יותר אולי כדאי לחשוב עליה.

פורסם

עם כל הכבוד לספקים של HEC , הספק הספציפי שאתה הכללת לא יחזיק כמו שצריך מעבד D930 וכ.מסך 7900GT .

אם יש אפשרות אז Enermax Liberty 400W או HEC ACE480W . (לפחות)

פורסם

למיטב ידיעתי ה TRT (לא ART) יחזיק ללא OC. אל תשכח שה 7900GT לא צרכן גדול מדי. אבל, כמובן שאם יש כסף, אז עדיף הליברטי או איזה FSP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים