עבור לתוכן

מה אפשר לשפר במפרט הזה, ובבקשה אל תבנו לי חדש.

Featured Replies

פורסם

לא לא יש לו משהו אישי עם ה9600XT הוא ממליץ עליו ב6 מפרטים שונים, כולל מפרט שהוא לא יודע מה התקציב שלו. :screwy:

• תגובות 41
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת מעניין מאיפה בא האתר הזה? עוד משהו... מעניין למה שאני פותח את האתר אני צריך לראות playstation 2 מעניין גם איך זה קשור!

פורסם

X1800XT עצוב עצוב ...

אנשים פה לא יודעים להרכיב מפרטים .

רנדי,

ההודעה הזאת היא ספאם. אם יש לך טיעון עקרוני ללמה הכרטיס הזה לא טוב תביא אותו. אם אין לך אז אל תכתוב שטויות.

לכן, יש לך אזהרה רביעית על ספאם.

פורסם

Radiusss, אני מציע לך להתעלם מכל מה שרנדי כותב. הוא אומר בעיקר שטויות והוא די טרול.

בתורמ שתמש של כפול ליבה מרגישים את ההבדל וטוב מאד. סוף סוף אפשר לקודד וגם להמשיך לעבוד על המחשב. גם יישומים כבדים כמו ויסטה או אפיס 12 (שכל משתמש ישתמש בהם) יצטרכו כפול ליבה. 2 הליבות עובדות וגם שיש לך יישום שצריל הרבה זמן מעבד (קידוד, כיווץ, משחק) המחשב יכול להמשיך לעבוד כרגיל.

פורסם
  • מחבר

אוקי, איך זה:

15wg1.jpg

עכשיו כמה שאלות:

1. מה אתם אומרים על הלוח אם? זהו מה שהתכוונתם אליו?

2. מה עדיף לQuake 4 & Unreal 2007, מעבד מה ששמתי (930) או 3800 X2?

3. בקשר לקירור, חייב להוסיף קירור? אני פשוט מעדיף להשאיר את המעבד 930 עם הקירור סטוק ולא לעשות OC, אני לא רוצה להתעסק עם זה. ההפרשים גדולים?

פורסם

Radiusss, אני מציע לך להתעלם מכל מה שרנדי כותב. הוא אומר בעיקר שטויות והוא די טרול.

בתורמ שתמש של כפול ליבה מרגישים את ההבדל וטוב מאד. סוף סוף אפשר לקודד וגם להמשיך לעבוד על המחשב. גם יישומים כבדים כמו ויסטה או אפיס 12 (שכל משתמש ישתמש בהם) יצטרכו כפול ליבה. 2 הליבות עובדות וגם שיש לך יישום שצריל הרבה זמן מעבד (קידוד, כיווץ, משחק) המחשב יכול להמשיך לעבוד כרגיל.

צודק 100% אבל לא נראה לי שזה יכנס לו לראש בזמן הקרוב...אם בכלל!

בכל מקרה אז היה לנו ככה:

מעבד שאפשר לחסוך בו ולרדת ל930. שיעשה 200MGHZ בלי מאמץ מיותר.

כרטיס מסך שאפשר לעלות לX1800XT הוא יהיה חזק מעט אבל יצרוך יותר כמו שאמרתי מקודם אני לא בטוח לגבי ה HEC נחכה לתגובה של אינטגרל אני מאמין שהוא יודע.

קירור נורמלי יעלה בין 160 ל200 תלוי בסוג שלו כמובן וגם מאיפה אתה קונה.

מומלץ קירור יעיל יותר מהקירור המקורי בלי קשר לאוברקלוק, מומלץ לקירור המעבד וכמובן לשקט.

פורסם

אני את שלי רשמתי מי שחכם יפנים ויקח {:

פורסם

אם אתה חושב שצריך להחכים כדי לקחת מפרט כמו שאתה הצעת אז יותר טוב שלא תגיב.

בתקציב של 5000 ש"ח זה פשוט יהיה טמטום, אתה צריך להתחיל להכניס את זה לראש אם תרצה או לא תרצה מתישהו תבין את זה!

פורסם

כרטיס מסך שאפשר לעלות לX1800XT הוא יהיה חזק מעט אבל יצרוך יותר כמו שאמרתי מקודם אני לא בטוח לגבי ה HEC נחכה לתגובה של אינטגרל אני מאמין שהוא יודע.

לא הייתי שם HEC TRT על X1800XT . הדבר הזה הוא צרכן רצחני (וחם).

פורסם

נתתי לו מפרט ב 3.5 אפילו פחות עם מסך LCD לצרכים שלו .

פורסם

מה שתגיד רנדי.

בקשר לספק כמו שחשבתי לא הכי חכם בכל מקרה אני הייתי ממליץ להישאר עם ה79GT כדי לא להוסיף ספק ולהוסיף גם עוד כסף כמובן.

פורסם
  • מחבר

הלוח אם ששמתי זה מה שהתכוונתם אליו? (GIGABYTE 945)

וyotam אני נשאר עם ה7900GT בגלל שאני מקבל הנחה ענקית על כל המחשב כולל אותו...

בקשר לקירור אני מעדיף לא לקנות חדש כי אני לא רוצה לעשות OC

עכשיו בקשר למעבד! לQuake 4 וUnreal 2007 המעבד יתן לי ביצועים טובים? או שה3800X2 של AMD יותר? בבקשה תתיחסו לזה!

פורסם

מעבד לא ייתן לך ביצועים גבוהים יותר במשחקים בטח לא עם 7900GT כרטיס המסך הוא מה שייתן לך ביצועים.

הלוח הוא מה שהתכוונו אליו כן.

קירור לא בא במטרה לאוברקלוק בלבד אלא לקירור כללי וגם לשקט שכן המאווררים של אינטל לא מי יודע מה!

פורסם

עריכה:

סליחה, חשבתי שמדובר על ה 805.

ה 3800X2 יהיה טיפה יותר טוב, כמובן בתנאי שאינך מוותר על כרטיס המסך. מצד שני בהפרש אתה כנראה יכול לקנות עוד גיגה זכרון שיהיה חכם יותר (כמובן תלוי במחירים שאתה מקבל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים