עבור לתוכן

מה אפשר לשפר במפרט הזה, ובבקשה אל תבנו לי חדש.

Featured Replies

פורסם

רק תגידו לי מה אפשר לשפר.

מפרט לQuake 4 ובעתיד Unreal 2007

19eb1.jpg

המפרט נבנה לאחר התרשמות מבאנצ'ים מהמעבד והכרטיס מסך.

• תגובות 41
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שהמפרט מצויין, רק אפשרי לרדת ל930 ובקלות לקבל את ה200MGHZ האלו באוברקלוק הכי קטן ה930 לא ימצמץ ויעשה את זה.

פורסם

אם אתה משתמש ביתי פשוט משחקים ו WORD אופיס בקטנה ביזבוז כסף ...

ומפרט לא נכון.

ה DCORE לא נועד למשתמש ביתי במקור מצאו דרך לעשות כסף .

עוד שנה יעשו מעבד עם 10 ליבות ומהירות שעון 50GHZ .. נו באמת ..

פורסם

:nono: דיי כבר לדבר שטויות.

DC נועד בשביל שימושים ביתיים כמו משחקים אופיס וכל השאר וכמובן להעמסה של כמה תוכנות.

תפסיק כבר להטעות אנשים מה לא מובן שDC זה העתיד לא חדי ליבה התכנית היא 4 ליבות ואח"כ מי יודע.

אף אחד לא חוזר לחד ליבה, אתה מעוניין תקנה מפרט עם מעבד חד ליבה רק אל תטעה אנשים! :pissed:

פורסם

בשביל אנשים כמוך יעשו גם 30 ליבות העיקר למכור

ב 90 אחוז מהזמן אתה או משחק או משתמש באופיס תעשה טובה בפועל אתה מקבל מעבד סינגל .

פורסם

^^

די כבר! די!

לכל חור אתה נדחף! זה כבר ממש מעצבן! העתיד טמון בכפולי ליבה, וזהו! וככל שתהיה תמיכה יותר נרחבת בחומרה תבוא תמיכה יותר נרחבת בתוכנה, ומחשב אתה לא קונה בשביל היום וזהו אלא בשביל כמה שנים קדימה! ואם אתה מסתכל כמה שנים קדימה, אתה רואה המון משחקים שבנויים ל-multi thread.

לגבי המפרט: הוא טוב, באמת טוב לתקציב שלו, אבל כמו שיותם אמר ה-940 הוא בזבוז, תשקיע עוד כסף בקירור למעבד, כמו זלמן 7700CU, ואתה יכול לקחת X1800XT של ATI שייתן לך ביצועים יותר טובים בזכות נפח יותר גדול של זכרון (ועוד מעט יגיע גם ZZZZ ויהיה לי דה ז'ה וו).

גם אני לקחתי 80G בהתחלה וחשבתי שזה יספיק לי, אבל לרוב ההפרשים בין 160 ל-80 גיגה הם כל כך זניחים ששווה לעשות את ההשקעה...

סך הכל מפרט טוב.

בשביל אנשים כמוך יעשו גם 30 ליבות העיקר למכור

ב 90 אחוז מהזמן אתה או משחק או משתמש באופיס תעשה טובה בפועל אתה מקבל מעבד סינגל .

אתה מטומטם. יש כבר למשחקים חדשים כמו Oblivion ו-quake תמיכה בריבוי ליבות, והם מרוויחים מזה הרבה. אתה מכניס לאנשים שטויות לראש

פורסם

לא רק שאתה מכניס שטויות לראש של אנשים אתה איכשהו חושב שאני עובד באינטל ומנסה למכור מעבדים כפולי ליבה שלהם כאילו שיש לי בזה אחוזים.

פורסם

למה לקחת לוח אם עם כרטיס מסך מובנה?

תיקח את ה-945P של ג'יגהבייט או תעלה קצת במחיר ותיקח P5LD2 רגיל.

אם תרד במעבד ל-930 (מספיק ביותר), תוכל לקחת את הלוח שהצעתי.

פורסם

עוד כמה שנים אולי יהיה שווה לקנות שהמחירים ירדו ולוח 955 או 945 יהיה שווה 50 60 דולר .

ונקבל מעבד חזק יותר במחיר של ה 2.66 המצחיק ..

בקשר למשחקים הטכנולוגיה תומכת בכמה משחקים ? 2 - 3 ? אחלה קידמה ...

העתיד לא בכפולי ליבה זה תוצאה של שטיפת מוח על אנשים כמוך עושים כסף כמו שהעתיד לא 64 ביט אבל לא נחזור על זה ...

אין לכם ידע במחשבים הכול אצלכם עיוני צר לי לבאס אתכם מחשבים זה לא ספרות או תנך תהיו בריאים .

פורסם

:lol: אתה ממש טיפש צריך לעשות עם זה משהו!

מעניין איפה טמון העתיד? אולי אתה תגיד לנו? או אולי במעבד של 9GHZ?

שתחכה שמחיר של לוח 945 יהיה 50 דולר זה יהיה מאוחר מידי לקנות אותו אני חושב.

שטיפות מוח אתה עובר שחושב שחדי ליבה ימשיכו להימכר!

בכל מקרה על עיניין המשחקים דיברנו כבר מאות פעמים תסתכל על ת'רדים עם 60 תגובות ביותר מה נכתב שם וזה רק עיניין של זמן עד שתיכנס התמיכה.

חוץ מזה אני בטוח שראית מה תוספת השיפור במשחקים כאשר הותקן פאץ' התמיכה.

אהה ועוד משהו שנאמר מיליון פעם מעבד זה לא ההשואה למשחקים צריכים להגיד את זה עוד הפעם? למשחקים קונים כרטיס מסך חזק!

מעבד כפול ליבה נועד לעומס להרצת כמה תוכנות כבדות במקביל ולא למשחקים.

דר"א שתצא הויסטה תשאל איפה נעלם ה64 ביט.

פורסם

עוד כמה שנים אולי יהיה שווה לקנות שהמחירים ירדו ולוח 955 או 945 יהיה שווה 50 60 דולר .

ונקבל מעבד חזק יותר במחיר של ה 2.66 המצחיק ..

בקשר למשחקים הטכנולוגיה תומכת בכמה משחקים ? 2 - 3 ? אחלה קידמה ...

העתיד לא בכפולי ליבה זה תוצאה של שטיפת מוח על אנשים כמוך עושים כסף כמו שהעתיד לא 64 ביט אבל לא נחזור על זה ...

אין לכם ידע במחשבים הכול אצלכם עיוני צר לי לבאס אתכם מחשבים זה לא ספרות או תנך תהיו בריאים .

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

:s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

אתה מבין איך השוק עובד?

חומרה חדשה גוררת טכנולוגיה חדשה שדורשת חומרה חדשה שגוררת טכנולוגיה חדשה.

אם היום רק 25% מהאפליקציות תומכות בריבוי ליבה, אז העובדה שזה קיים כבר בחלק מהמחשבים ורק נהיה יותר פופולרי תגדיל את התמיכה של התוכנות בריבי ליבות, מה שרק יגדיל את הצורך... מעגל קסמים.

בעתיד גם יהיה ככה עם כרטיסי פיזיקה, וכבר היה ככה עם כרטיסי מסך.

אם אתה מרגיש שאתה "מאבד שליטה" על שוק המחשבים שגדל בצורה "לא פרופורציונלית" עם כל טכנולוגיות הריבוי- SLI למשל, שנכנסו לאופנה, אז זה סתם מין פחד פסיכולוגי כזה של איבוד כיוון ושליטה. אני חושב שאני צריך לקבל את משתמש החודש על זה שאני ה-nerd הראשון שהוא גם פסיכולוג בגרוש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות...

בקשר לכרטיס מסך, אתם בטוחים שהX1800XT 512MB יתן יותר ביצועים גם בUNREAL 2007?

תראו באנצ' אחד...

http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=286&model2=302&chart=98

ה7800GT נותן יותר ביצועים ב11 FPS שזה דיי הרבה, אבל זה בלי פילטרים וAA וAF

עם AA וAF הם נותנים 87 FPS שניהם!

מה אתם אומרים שעדיף לQUAKE 4 ולUNREAL 2007 בסופו של דבר?

אה ואני כבר בונה לו את המפרט לפי עצתכם... (עם המעבד ואני גם שם לו עכשיו X1800XT כנראה)

פורסם

X1800XT עצוב עצוב ...

אנשים פה לא יודעים להרכיב מפרטים .

פורסם

רנדי, פשוט תשתוק!

X1800XT יהיה חזק טיפה יותר אבל יצרוך כמעט פי 2 לכן אני לא בטוח שהספק של HEC יחזיק את זה אם הוא לא יחזיק תצטרך לקחת משהו בסגנון ה enermax 420W או את ה liberty 400W ששוב עולים עוד כסף.

כן רנדי 9600XT כרטיס המאה שמציג 1000FPS בכל משחק!

עדיף שלא תגיב!

פורסם

לא

האמת שהוא אומר את זה על fx5500...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים