פורסם 2006 ביוני 2019 שנים מחר אני אמור לקבל את הכרטיס מסך החדש שלי..GEFORCE 6800LE מזל טוב לי מכיוון שאני מתחנן לעשות לו פתיחת צינורות ואולי איזה OC קטן אני רוצה לדעת מהן הטמפרטורות המומלצות(בקיץ!)שהכרטיס יגיע אליהם במאמץ?
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר של איזה חברה ? כי לכל אחד יש קירור אחר פחות או יותר... של INNOVISION... איך הוורור שלהם? מספיק טוב בשביל איזה אוברקלוק נחמד? (מצטער על התגובה המאוחרת...הייתה לי בעיה אם הכניסה לאתר)
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר קירור נחמד לOC סביר... לאיזה מהירות ליבה וזיכרון אני יכול להגיע בערך?
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר אי אפשר לדעת אחי !!! תנסה ותראה... הכרטיס מגיע רק ביום ראשון...תאחלו לי בהצלחה...חח
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים קודם כל תתחדש אחי ובהצלחה בOC בקשר לטמפ' במאמץ שלא יגיע ל80 מעלות זה הגבול העליון שלך תשתדל לשמור את הכרטיס על הטמפ' 70-75 במאמץ וכמה שפחות חם הרי זה משובח בהצלחה מחכים לעדכון
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר קודם כל תתחדש אחי ובהצלחה בOC בקשר לטמפ' במאמץ שלא יגיע ל80 מעלות זה הגבול העליון שלך תשתדל לשמור את הכרטיס על הטמפ' 70-75 במאמץ וכמה שפחות חם הרי זה משובח בהצלחה מחכים לעדכון חח...קהילה תומכת אתם...אל תדאגו...איך שהכרטיס יגיע ביום ראשון..דבר ראשון שאני עושה זה להגיד לכם..אחר כך אני אבדוק אותו ב-3DMARK ואז אני יעשה לו פתיחת צינורות ויבדוק אותו ב-3DMARK ואז אני יעשה OC ויבדוק ב-3DMARK ואני ירשום פה את כל התוצאות שקיבלתי כולל המעלות במאמץ...
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מצטער שאני מפריע באמצע (אני לא רוצה לפתוח עוד נושא סתם) , באיזה תוכנה אתם משתמשים בשביל לבדוק את הטמפרטורות במחשב של המעבד כרטיס מסך וכל השאר?ועוד שאלה קטנה לי יש את התוכנה speedfun 4.28 , ומופיע שם ככה: temp 1, temp 2, temp 3, ו HD0 , מה כל אחד מהם מייצג בידיוק?אשמח מאוד אם תוכלו לענות תודה מראש
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים סבבה תודה הנה המעלות אצלי : נראה לכם נורמלי? וזה עוד בלי מאמץ כלומר רק גלישה באינטרנט תוך כדי האזנה לרדיו \שירים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.