עבור לתוכן

בעייה ברשת חוטית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ההקדמה: יש לי 2 מחשבים. אחד עתיק (פנטיום 3, 800 עם XP), השני חדש יותר (4 עם XP). החדש יותר מחובר לאינטרנט דרך מודם BFOCUS של בזק (ודרך כרטיס רשת נפרד). הישן מחובר באמצעות כבל רשת מוצלב מכרטיס הרשת שלו, לכרטיס הרשת ה ONBOARD שיש על הלוח של החדש. בהגדרות הרשת, זה נראה כך:

7eb402f727.jpg

לפני כשבועיים פתרתי בעייה באמצעותכם לגבי המחשב הנתמך באמצעות הגדרת IP ידני אליו. היום פירטמתי את המחשב החדש (צריך לרענן מדי כמה זמן), הגדרות הרשת נשארו אותו הדבר בחדש (אני חושב), אך לא קיים חיבור אינטרנט בין המחשבים, שלא לדבר על שיתוף מדפסות וקבצים.

בשני החיבורים (גם בישן, גם בחדש), המחשב אינו מתריע על בעייה בחיבור, אלא פשוט לא גולש מהמחשב הישן. חשוב לציין, בישן כעת הוא גם לא מציג שום סטטוס ב TRAY BAR לגבי הסטטוס חיבור שלו, רק שנכנסים להגדרות הרשתות רואים את החיבור הקיים, מחובר, אך לא מעביר מידע.

מה עושים? בבקשה עזרו לי!

פורסם

בקשר לחיבור אינטרנט אתה צריך לשתף את החייגן שלך... אם עשית את זה כבר אז אתה תזכור איך... אם לר זה רשום במדריך בראש הפורום..

בקשר לשיתוף קבצים... עשית דרך הווינדוס הגדרת רדת אחרי הפירמוט

פורסם
  • מחבר

אם אני מגדיר לו שיתוף חייגן, כשאני מנסה לחייג לאינטרנט הוא מחפש איזה חיבור WWEPE או משהו כזה, ונכשל בהתחברות...

PLEASE HELP!

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

הקפצה היא אסורה. אנא קרא את חוקי הפורום.

זוהי אזהרה 1 שלך מתוך 3. בשלישית אתה תנעל/תמחק מהפורום.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים