עבור לתוכן

קונה דרמל

Featured Replies

פורסם

ראשים של דרמל מיועדים להישחק מתישהו.. הם לא מחזיקים לנצח, ולא משנה של איזה חברה

של דרמל פשוט מחזיקים יותר... זה משהו כמו 40 שקל ל-15 ראשי חיתוך, לגבי ראשי שיוף זה 30 ל-2 בערך וכו' וכו'.

ככה שלא תצטרך להחליף קיט שלם בכל פעם, אני למשל חתכתי חלון לחבר שלי וזה הרג לי חמישה דיסקים של דרמל, תחשב את הנזק הכספי.. ו-5 זה כי אני חותך גרוע.

• תגובות 40
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ראשים של דרמל מיועדים להישחק מתישהו.. הם לא מחזיקים לנצח, ולא משנה של איזה חברה

של דרמל פשוט מחזיקים יותר... זה משהו כמו 40 שקל ל-15 ראשי חיתוך, לגבי ראשי שיוף זה 30 ל-2 בערך וכו' וכו'.

ככה שלא תצטרך להחליף קיט שלם בכל פעם, אני למשל חתכתי חלון לחבר שלי וזה הרג לי חמישה דיסקים של דרמל, תחשב את הנזק הכספי.. ו-5 זה כי אני חותך גרוע.

מזתרמת הלכו יעני יתפוצצו? איך זה קרה? החלקים עפו לכיוון שלך??

פורסם

אתה יודע מה זה שחיקה?

הם הולכים ונעשים קטנים יותר וחדים פחות עם הזמן, ובסוף מתפרקים. התפוצצות זה רק אם אתה מפעיל יותר מדי כוח, ועם הזמן תלמד להיות מספיק עדין ולחוש את המכשיר.

פורסם

יא אללה, במקום למלא ת'ראד בשטויות, לא יותר פשוט לקרוא את הFAQ?

מוד בינוני "דורש" בסביבות ה10 דסקיות, עם הסקיל אתה מקבל 20 אם אני לא טועה, אז גם אם אתה לא יודע לחתוך, ועושה מוד גדול יחסית, למוד אחד הן יספיקו.

ההבדל בין הדיסקיות של סקיל לבין הדיסקיות של דראמל היא האיכות. הסקיל פחות צפופות ונשחקות מהר יותר, כמו כן קל יותר לשבור אותן.

דראמל של וולף סביר בהחלט בשביל מודים פשוטים ולאנשים שלא מתעסקים הרבה במודינג. אם אתה מתכנן לשפץ עכשו איזה 20 מארזים אז כדאי להשקיע בדראמל מקורי. הוולף די ברמה של הסקיל, לכן אם ההפרש בינייהם הוא 100 ש"ח, אני ממליץ על הוולף...

לפי מה שהבנתי, אתה (פותח הת'ראד) חדש בקטע של מודינג, לכן אני ממליץ לך בחום לקרוא את המדריכים בFAQ. תאמין לי שזה יחסוך לך הרבה כאב ראש.

פורסם
  • מחבר

יא אללה, במקום למלא ת'ראד בשטויות, לא יותר פשוט לקרוא את הFAQ?

מוד בינוני "דורש" בסביבות ה10 דסקיות, עם הסקיל אתה מקבל 20 אם אני לא טועה, אז גם אם אתה לא יודע לחתוך, ועושה מוד גדול יחסית, למוד אחד הן יספיקו.

ההבדל בין הדיסקיות של סקיל לבין הדיסקיות של דראמל היא האיכות. הסקיל פחות צפופות ונשחקות מהר יותר, כמו כן קל יותר לשבור אותן.

דראמל של וולף סביר בהחלט בשביל מודים פשוטים ולאנשים שלא מתעסקים הרבה במודינג. אם אתה מתכנן לשפץ עכשו איזה 20 מארזים אז כדאי להשקיע בדראמל מקורי. הוולף די ברמה של הסקיל, לכן אם ההפרש בינייהם הוא 100 ש"ח, אני ממליץ על הוולף...

לפי מה שהבנתי, אתה (פותח הת'ראד) חדש בקטע של מודינג, לכן אני ממליץ לך בחום לקרוא את המדריכים בFAQ. תאמין לי שזה יחסוך לך הרבה כאב ראש.

על איזה מדריך אתה מדבר? אפשר לינק

ד"א

המצב שלי הוא שאני רוצה להגיע לרמה גבוה ולכן אני צריך מכשיר טוב אבל אין לי הרבה כסף. בקיצור אני מחפש דרמל טוב במחיר סביר ועם ה70 שקל הפרש בין הוולף לסקיל יתנו ביצועים יותר טובים אז אני מוכן להשקיע אותם אז מה אתה ממליץ לי לקנות וולף או סקיל?

פורסם

שניהם בערך באותה רמה. לי הייה ניסיון עם הסקיל ומהניסיון שלי הוא לא רע.

לאיכות טובה אפשר להגיע עם כל דראמל (כמעט) אם יודעים איך להשתמש בו.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=85993.0

פורסם
  • מחבר

שניהם בערך באותה רמה. לי הייה ניסיון עם הסקיל ומהניסיון שלי הוא לא רע.

לאיכות טובה אפשר להגיע עם כל דראמל (כמעט) אם יודעים איך להשתמש בו.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=85993.0

תודה רבה לך אתה היחיד כאן שבאמת עזר לי אז אני הולך לקנות דרמל של וולף+צוואר גמיש (200 שח) וגם כפפות ומשקפי מגן (בין 30-60 שח)

פורסם

סיכונים אין חוףץ מזה שזה יפגע לך בעיין

ניסית לחתוך עם הדרמל תיד וזה לא היה קל לחתוך שמתי אותו עד שזה שרף איזה 2 3 שניות ככה אפילו מהשניה הראשונה וזה לא הוריד לי דם

כפו עליי חתיכות וזה טיפלה כואב אלה אם אתה שם על המקסימום שעז זה יכל לישרוט אני שם על 4 וחצי מיתוך 6 עף לי על הלחי שזה היה במקסימום וזה השאיר סימן אדום כמו דקירת רוםפה שיניים בשניה הראשונה ואז קצת שורף בעיקרון אתה יכל לחתוך עם תחתונים ומשקפיים ולא יקרה לך כלום

פורסם

^ וזו דוגמא למה שלא עושים עם דראמל. :s07:

הדראמל חותך לפי עיקרון של הסרת חומר- שחיקה. כדי שהוא ישחוק משהו, אותו משהו צריך להיות קשיח, ומה לעשות, אבל עור לא קשיח מספיק...

פורסם
  • מחבר

סיכונים אין חוףץ מזה שזה יפגע לך בעיין

ניסית לחתוך עם הדרמל תיד וזה לא היה קל לחתוך שמתי אותו עד שזה שרף איזה 2 3 שניות ככה אפילו מהשניה הראשונה וזה לא הוריד לי דם

כפו עליי חתיכות וזה טיפלה כואב אלה אם אתה שם על המקסימום שעז זה יכל לישרוט אני שם על 4 וחצי מיתוך 6 עף לי על הלחי שזה היה במקסימום וזה השאיר סימן אדום כמו דקירת רוםפה שיניים בשניה הראשונה ואז קצת שורף בעיקרון אתה יכל לחתוך עם תחתונים ומשקפיים ולא יקרה לך כלום

אחי אתה מפחיד אותי :smile1: (אתה קצת מזוכיסטי)

בכל מקרה תודה על התגובה היא עזרה לי

פורסם

AC/DC אתה בנאדם דפוק וחולה, :)

וor0126 אל תיקח ממנו דוגמא, כבר נפצעתי פעם פעמיים מדרמל, וזה פחות כיף ממה שהוא מתאר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים