עבור לתוכן

העלאת שכר מינימום

Featured Replies

פורסם

האם שמעתם חברה העלו את שכר המינימום?תארו לכם בכמה?בבערך 200ש"ח הייתם מאמינים?עכשיו אני רגוע מפני שהעלאה זו תוציא עשרות אלפי עובדים ממעגל העוני וגם עכשיו הם יוכלו לפצוח בחגיגת קניות פרועה הלא כן?כדי לעזור לשכבות החלשות צריך להגדיל בהרבה יותר את שכר מינימום.צריך להוריד את המע"מ למוצרי יסוד ולתרופות.להוריד את המע"מ לספרי לימוד יותר עזרה בלימודים בבי"ס להוריד את שכר הלימוד באוניברסיטאות .שלכל אחד יהיה סיכוי -להשכלה אקדמית.אם יעשו צעדים כאלה ונוספים רק אז יהיה ניתן לחיות בכבוד בארץ הזאת.

פורסם

האם שמעתם חברה העלו את שכר המינימום?תארו לכם בכמה?בבערך 200ש"ח הייתם מאמינים?עכשיו אני רגוע מפני שהעלאה זו תוציא עשרות אלפי עובדים ממעגל העוני וגם עכשיו הם יוכלו לפצוח בחגיגת קניות פרועה הלא כן?כדי לעזור לשכבות החלשות צריך להגדיל בהרבה יותר את שכר מינימום.צריך להוריד את המע"מ למוצרי יסוד ולתרופות.להוריד את המע"מ לספרי לימוד יותר עזרה בלימודים בבי"ס להוריד את שכר הלימוד באוניברסיטאות .שלכל אחד יהיה סיכוי -להשכלה אקדמית.אם יעשו צעדים כאלה ונוספים רק אז יהיה ניתן לחיות בכבוד בארץ הזאת.

לפי דעתי לעלות את שכר המינימום זה טעות גדולה וזה לא יעזור לענים בטווח רחוק אלה להפך

המחירים יעלו ויהיה קשה יותר לימכור מוצרים לחול

אני תומך בהורדת מיסים בימיוחד בהורדת מיסי בניה אבל נגד לעלות את שכר המינימום

פורסם

צריכים להפחית מיסים על עסקים קטנים ובנוניים ולעודד אזורי מסחר ותעשיה מוזלים במקום זה

פורסם

תבינו.. אי אפשר לעלות את שכר המינימום.. ובמיוחד לא ל1000 דולר..

כי אם מישהו שמקבל שכר מינימום (לא זוכר כמה.. 3000 ומשהו) ועלו לו את זה ל4500 ש"ח.. עכשיו מישהו שקיבל לפני העלאת שכר המינימום 4500 ש"ח

ירצה גם הוא העלאה, כי אם לא.. אז זה נחשב שהורידו לו במשכורת..

בקיצור אם מעלים את השכר המינימלי נצטרך לעלות את כל השכר..

דבר שלא יקרה בחיים

פורסם

אף אחד פה לא כלכלן לכן כל ההשערות שלכם לא קשורות.

פורסם

אל תתפסו אותי במילה אבל אני זוכר איזשהו קטע טלויזיוני מאתמול שרואים את פרץ מצביע נגד העלאת שכר המינימום וכל הח"כים צועקים "מה?? אני לא מאמין....."

אני חושב שזה היה בנוגע לשכר המינימום אבל שוב, אל תתפסו אותי במילה

פורסם

אהלן סורק.

[אהמ] http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=138618.0 [/אהמ]

אף אחד פה לא כלכלן לכן כל ההשערות שלכם לא קשורות.

פורסם

הרבה כלכלנים טענו שעדיף לעבור למס הכנסה שלילית על פני העלאת שכר המינימום כך הנטל נופל על הממשלה יותר מאשר על העסקים

פורסם

שכר מינימום הועלה... תעשו טובה, שקודם יאכפו את שכר המינימום הקיים ואת כל הזכויות שמגיעות לשכיר, אח"כ נדבר כי בינתיים יש חוק אבל אף אחד לא שם עליו.

רק היום הייתי בראיון ויום נסיון בעבודה במשרד חקירות שעוסק בלמצוא אנשים שחייבים כסף לגופים ממשלתיים (ביטוח לאומי, עירייה, חברת חשמל וכו') ולהוציא להם כתובות. יש להם רשיון ממשרד המשפטים אבל הם עובדים בניגוד לחוק מבלי לשלם כמו שצרייך לעובדים ובנוסף מחריכים את העובדים להתחזות לגוף כזה או אחר כדי להוציא מאותם אנשים את כתובת ביתם. ממשלה זאת חיה מוזרה - ממציאה חוקים ואף אחד (גם לא היא) לא שם זין עליהם.

פורסם

עם ה-200 שקל האלה בחודש הם יכולו לקנות מקלדת עם מקש רווח נורמלי

פורסם

שכר המינימום הוא בזיון, אבל שוב, הכל ביחס למחירים במשק. אולי זה המס, אולי ואולי. אתם בטוחים שאם יורידו מס על מוצרים אז גם המחיר בחנות יירד? בולשיט, החנות תשאיר את המחיר כמו שהוא ואת ההפרש תיקח לכיס שלה. אבל בהחלט יש לתת איזושהי תמיכה פיננסית ממשלתית בעסקים בינוניים-קטנים ומבטיחים. איך זה שמסבסדים חברות רבות והן לא מחזירות את מחיר ההשקעה שלהן למדינה ובמקום זה רק מעלות מחירים בעוד שעסקים קטנים שמשלמים מיסים והיטלים רבים נלחמים על קיומם יום יום?

ויש עוד רעיון. לעודד חברות לשלם יותר לעובדים ע"י סבסוד חלק מהשכר ע"י הממשלה.

פורסם

אל תתפסו אותי במילה אבל אני זוכר איזשהו קטע טלויזיוני מאתמול שרואים את פרץ מצביע נגד העלאת שכר המינימום וכל הח"כים צועקים "מה?? אני לא מאמין....."

אני חושב שזה היה בנוגע לשכר המינימום אבל שוב, אל תתפסו אותי במילה

אתה לא טועה , גם אני ראיתי את זה ולא האמנתי , אז מה זה אומר? שאמיר פרץ הוא נוכל ושרלטן חסר עמוד שדרה שלא עומד

בהבטחותיו , מין הסתם אבל כמה מהתנאים של היותו שר ,כנראה , הוא לוותר על עקרונות שבשבילם הוא נבחר

לדעתי הוא שרץ , אני שומע אותו מדבר ואני לא יודע אם לצחוק או לבכות , מי עשה אותו שר ביטחון!?

פורסם

מה זאת אומרת מי? אותו יצור שלא רק שאין לו עמוד או חוט שדרה, אין לו גם כונכיה כלשאר הרכיכות. רמז - מתחיל ב"אול" ונגמר ב-"מרט".

פורסם

פשוט הזוי לגמרי :screwy:, נראה איך הוא יתמודד עם תקרית ההשבתה של שדרות.

פורסם

פשוט הזוי לגמרי :screwy:, נראה איך הוא יתמודד עם תקרית ההשבתה של שדרות.

פרץ הוא מיסוג האנשים כמו עוזי כהן לדוגמה שפשוט לא מבינים מה הם עשו רע

והוא יתמודד בבירבורים ויזין תשכל למה הוא הצביע נגד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים