עבור לתוכן

זקוק למפרט לעבודה שוטפת בתקציב של 3500 (נזיל) לא כולל מסך

Featured Replies

פורסם

הצעה גרועה לטעמי!

ואני אסביר למה "במחיר הזה אפשר לקנות כפול ליבה בלה בלה בלה "

אם זה לאבא שלך הוא בטח משתמש LOW END הוא לא זקוק לכל הקרקס הזה נכון ! המעבד זול ויש עליו שתי ליבות אבל הלוח נורא יקר אז מה עשית בזה ?

לוח של 100$ UP !

בקיצור ..

תגיד לאבא שלך שיקח אינטל פנטיום מהסדרה 5XX או 6XX לטעמי עדיף AMD זול יותר , מעבד עממי לשימוש עממי חבל על הכסף ..

אני אבנה לך מפרט זול שיהיה מצויין לאבא'לה ..

מק"ט מוצר שם מוצר מחיר כמות סה"כ הסר

MB085 Chipset 661FX/ 964, 2 DDR400, 2 SATA, 3 PCI, AGPX8, VGA64, SO 5.1, LAN 10/100, 8 USB 58 %body%nbsp; 58 %body%nbsp;

MM201 DDR 512MB 400MHz 47 %body%nbsp; 47 %body%nbsp;

CP078 2.8GHz 650, FSB 800MHz, Cache 1M, 64bit, Presscot 103 %body%nbsp; 103 %body%nbsp;

HD016 WD1600JS, 160GB, 7200RPM, Cache 8MB, SATA II 70 %body%nbsp; 70 %body%nbsp;

CW040 DVD-RW X16, 2 Layer, Bulk 39 %body%nbsp; 39 %body%nbsp;

FL002 Mitsumi 6.5 %body%nbsp; 6.5 %body%nbsp;

CA107 Black - Silver, CWT PSU, Presscot Air Guide 23 %body%nbsp; 23 %body%nbsp;

--------------------------------------------------------------------------------

סה"כ (ללא דמי משלוח) 346.5 %body%nbsp;

סה"כ (ללא דמי משלוח) 1550.14 ש"ח

שער הדולר : 4.4737 סה"כ לתשלום(כולל מע"מ) 1806 ש"ח

*מפרט בלי פוזה ובלי שמות מפוצצים *

אם אתה רוצה לשחק משחקים תוכל להוסיף ב 250 עד 500 מאיץ גרפי מתקדם יותר ...

לאבא שלך זה מעל ומעבר וגם לך בתור אחד שאין לו מושג במחשבים !

לא צריך מכונית ספורט לאחד שלא יודע להכניס הילוך

למה אתה ממליץ על חד ליבה כל הזמן?שיש כפולי ליבה (930 או 805) במחירים זולים מאוד ביחס לכפולי ליבה

הם מאוד מומלצים אתה פשוט פנבוי של חדי ליבה

וכמו שאמרו פה מיקודם המחירים שהבאת הם זולים בטירוף ואין מצב שתימצא כאלה מחירים בארץ אולי מחול אחרי שהגנבת אותו בלי לשלם מכס וכל זה

גם ראיתי שנתת פה מפרטים במחירים זולים ועם חדי ליבה בשביל מה? ומה הוא יעשה עם הוא ירצה לשים וינדוס ויסטה?לא ניראה לי שהמעבדים שאתה מציע והזיכרונות הגינרים והמעפנים האלה יסחבו אותו...וחוץ מזה שיצא ויסטה הוא יתמוך בכפולי ליבה (מה שלא היה עד היום) ואז לכל מי שיש עכשיו כפול ליבה יראה שיפור עננק

לפי דעתי המפרט שיותם הביא זה המפרט הכי טוב פה ומומלץ ללכת עליו...הוא גם הסביר לך למה הוא לקח כל דבר ומה אומר כל דבר

מעבדי אינטל‏ Price Units Total

P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 740 1 740

לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total

8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 565 1 565

זכרונות‏ DDR II 667 Price Units Total

512MB Aeneon 215 2 430

כרטיסי מסך‏ Galaxy Price Units Total

7600GT 256MB DDRIII, HDTV, DVI, PCI-E 1050 1 1050

דיסקים קשיחים‏ Hitachi Price Units Total

Deskstar 80GB Sata II 310 1 310

צורבים‏ DVD Recorders Price Units Total

NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 1 195

ד"א המפרט שלZZZZ גם טוב רק שיש בו 250 גיגה שזה יותר מדי לדעתי ועדיף להוריד ל160 ואולי להוריד בעוד מקום ולהוסיף לכרטיס מסך גיטי שהוא הרבה יותר טוב מהגי אס

• תגובות 33
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

המחשב הזה הוא לא מחשב למשחקים. הוא אמר שזה מחשב לעבודה שוטפת ואופיס, וכשהוא רוצה לשחק משחק, אז שהוא יוכל לשחק אותו על הגדרות נורמליות.

זאת אומרת שבמפרט הזה הדגש הוא על עבודה משרדית. מעבד כמו הD805 בלי OC יהיה הרבה פחות מתאים לזה מD930. עם ה7600GS הוא יוכל לשחק כל משחק שהוא ירצה על הגדרות בינוניות +. לא צריך לדחוף למחשב למטרות עבודה שוטפת ב4000 ש"ח 76GT. אגב, ה76GT חזק רק ב10% בערך מהGS.

http://www.legionhardware.com/document.php?id=552&p=3

פורסם
  • מחבר

אוקיי הכנסתם אותי להתלבטות בין 2 המפרטים משחקים כמו שאמרו אני רוצה שיהיו לי יכולות להריץ ברמה טובה

מה שיותר חשוב לי זה שהמחשב יהיה חזק יחזיק לי לתקופה של מספר שנים בללי אובר קלוק וכאלה ושוב שיהיה מסוגל להתמודד עם עומס כי עוד מעט יוצא הווינדווז ויסטה שבטח יהיה נורא כבד ובכל ככל שהזמן עובר התוכנות וכל המסביב הופכים להיות נורא נורא כבדות על המחשב לכן אנירוצה מחשב שיעמוד בעומס

לכן מבחינת 2 המפרטים מבחינת חוזק של מעבד וזכרונות ולוח אם שזה בעצם בסיס לכל מחשב

מה יותר טוב?

תודה רבה :)

פורסם

המחשב הזה הוא לא מחשב למשחקים. הוא אמר שזה מחשב לעבודה שוטפת ואופיס, וכשהוא רוצה לשחק משחק, אז שהוא יוכל לשחק אותו על הגדרות נורמליות.

זאת אומרת שבמפרט הזה הדגש הוא על עבודה משרדית. מעבד כמו הD805 בלי OC יהיה הרבה פחות מתאים לזה מD930. עם ה7600GS הוא יוכל לשחק כל משחק שהוא ירצה על הגדרות בינוניות +. לא צריך לדחוף למחשב למטרות עבודה שוטפת ב4000 ש"ח 76GT. אגב, ה76GT חזק רק ב10% בערך מהGS.

http://www.legionhardware.com/document.php?id=552&p=3

אם ההשואה הזאת נכונה המפרט שלך עדיף רק לפי דעתי תוריד ל160 גיגה הרד דיסק ותוסיף למארז או ללוח או למה שבא לך
פורסם
  • מחבר

באמת ZZZZ היתי שמח אם היית מוריד לי מההארדיסק ל 160 ג'יגה כה אני יחסוך כמה גרושים ובנוסף אשמח לדעת באיזה אתר הרכבת את המפרט תודה רבה

פורסם

בחנות שממנה הרכבתי, ההבדל בין 160G ל250G הוא 70 ש"ח. נראה לי שממש שווה להוסיף את ההפרש הזה. זה שקל לשני גיגה :P

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז נשאיר 250 :) דרך אגב האתר שדרכו הרכבת את המפרט הוא סוד אנו שאני יכול לקבל אותו ? :) כי אני רואה שאתה לא נותן :)

שאלה שניה שוב בין 2 המפרטים מבחינת חוזק של מעבד לוח אם וזכרונות

מה יותר חזק וטוב?

תודה על הסבלנות הרבה שלכם

פורסם

החנות www.skypc.co.il.

המפרט שלי הרבה יותר חזק במעבד, יותר חזק בזכרונות, ועם אותו לוח אם.

תתחדש ;D

פורסם

החנות www.skypc.co.il.

המפרט שלי הרבה יותר חזק במעבד, יותר חזק בזכרונות, ועם אותו לוח אם.

תתחדש ;D

שכחת להזכיר(אולי בכוונה) שהכרטיס מסך שלך חלש יותר
פורסם

הוא שאל על מעבד זיכרון ולוח אם.

אכן הכרטיס חלש יותר, ואמרתי את זה בתגובות קודמות, אבל ההבדל לא משמעותי למי שאינו גיימר מקצועי. מקס' ישחק על AAX2 במקום AAX4 :P

10% הבדל זה לא הפרש ענק, וזה משתלם לאור התוספות האחרות למפרט [מעבד, זיכרון]. בעיקר לנוכח העובדה שהקונה אינו גיימר, אלא רק רוצה לשחק משחקים עם הגדרות טובות +, מה שהGS בהחלט יספק לו.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב ZZZ ההצעה שהבאת היא לא 4090 אלא 4247 :\ אני מקווה שאני יצליח לחרוג לכזה סכום :\

פורסם

שווה את החריגה. :xyxthumbs:

פורסם

זה יעלה לו 4040~ אחרי החזר על הספק שבא עם המארז.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד לי שההחזר על הספק הוא בסביבות 200 שקל? זה כמעט כל המחיר של המארז :)

פורסם

אוקי, אז אחרי החזר יעלה לו 4100~.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים