עבור לתוכן

זקוק למפרט לעבודה שוטפת בתקציב של 3500 (נזיל) לא כולל מסך

Featured Replies

פורסם

בבקשה אל תשכנעו אותי AMD כי זה פשוט בלתי אפשרי (אבא מהדור הישן) תודה.

מטרת המחשב היא בעקרון גלישה מוזיקה סרטים וכו עבודה שוטפת בקיצור

אבל בכל זאת אני רוצה מחשב חזק יחסית שיחזיק לי כמה שנים טובות בלי לעשות בעעיות ושיוכל להתמודד עם עומס כלומר אני רוצה זכרון גדול מינימום ג'יגה בדואל

ומעבד אינטל (אין ברירה) אני לא יודע איזה מעבד הולך היום מה מומלץ 64 ביט 32 ביט ליבה כפולה לא כפולה אני לא ממש מבין בדברים האלה

הארדיסק של 160 ג'יגה +-

כרטיס קול לא חשוב לי כי אני מחבר את המערכת סטראו למחשב ככה שמצידי יהיה OB

וכרטיס מסך טוב יחסית בעל יציאת TV-OUT (אני לא משחק הרבה במשחקים במחשב אבל אני מעוניין שאם אני ירצה להפעיל משחק בכל זאת הוא יפעל ברמה טובה)

אני מעוניין גם בצורב דיוידי ברמה טובה עם תמיכה בשכבה כפולה וכל זה

בקיצור אני רוצה מחשב שיסחוב טוב שלא יקרטע אם יום אחד אני יעשה איזה קידוד מחדש לסרט או יפעיל יישומים כבדים

כמובן שהמפרט שאני מבקש לא כולל מסך עכבר ומקלדת שזה חרטא

אם התקציב נמוך מידי בשביל אינטל אבל רק במקרה שבאמת אי אפשר להרכיב מפרט ששווה משהו בתקציב הזה או בחריגה של ככה 300 שקל אולי 400

אשר לוותר על כרטיס מסך להביא אחד OB עד שיהיה לי תקציב ואז אני יוסיף כרטיס מסך עם הזמן (כמובן עדיף שלא)

ועוד בקשה אם אפשר להרכיב את המפרט מהאתר הבא

www.ksp.co.il או מאתר אחר שיש לו סניף באיזור המרכז כי אבא שלי לא מעוניין לקנות דרך האינטרנט.

תודה רבה לכל העוזרים זה נורא חשוב לי

• תגובות 33
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בתקציב הזה שאפשר להכניס בו כפול ליבה של אינטל אפילו לא משתלם להמליץ על AMD.

אז ככה:

מעבדי אינטל? Price Units Total

P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 740 1 740

לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total

8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 565 1 565

זכרונות? DDR II 667 Price Units Total

512MB Aeneon 215 2 430

כרטיסי מסך? Galaxy Price Units Total

7600GT 256MB DDRIII, HDTV, DVI, PCI-E 1050 1 1050

דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total

Deskstar 80GB Sata II 310 1 310

צורבים? DVD Recorders Price Units Total

NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 1 195

סה"כ 3390 +- הגעתי לתקציב ללא מארז וספק שיעלו משהו כמו 400 ש"ח וחרגתי במשהו כמו 300 ש"ח כמו שאמרת שזה ניתן.

אז מה יש לנו פה?

כפול ליבה תקציבי וחזק מאוד לאוברקלוק שאת זה תוכל לבצע בעצמך לאבא שלך אין כאן שום סיכון ושום דבר מיוחד אתה יכול לשאול בפורום אוברקלוקינג וקירור ייתנו לך שם תשובות מלאות על זה.

לוח נחמד וטוב כולל מה שאתה צריך כמו כרטיס קול OB.

התפשרתי על HD של 80GB כדי לקחת כרטיס חזק 7600GT אפשר לרדת לGS אבל חבל ולא מומלץ.

נ.ב

אפשר להשיג את אותו הכרטיס בדיוק של ASUS ב1000 ש"ח ואפילו קצת פחות מזה.

מה שיחסוך עוד 100 ש"ח שזה גם משהו.

דר"א עוד משהו בקשר לכרטיס מסך אם מישהו שמע על איזה בעיות עם החברה GALAXY הוא מוזמן להגיב שפותח הת'רד לא יקנה כרטיס שיעשה לו בעיות אחרי כמה חודשים שמעתי שזאת חברה מעולה בחו"ל לא יודע למה היא לא כל כך מוכרת בארץ

בכל מקרה אפשר לקחת את אותו הכרטיס של ASUS גם ב1000 ש"ח +-

2 סטיקים של זכרונות במהירות 667 של Aeneon, שוב היה לי ניסיון יחיד איתם והם היו מעולים עבדו פיקס כמו כל זיכרון של חברה גדולה אחרת אם מישהו שמע על בעיות מיוחדות גם אני אשמח לשמוע!

זהו סה"כ החריגה לאחר תוספת של מארז וספק compucase+ספק של HEC 400W(שעולה בסביבות ה-400 ש"ח) היא משהו כמו 300 ש"ח.

לא נורא, אפשר לעמוד בזה וגם משתלם שחבל יהיה לרדת לכרטיס מסך חלש יותר אם מתוכננים קצת משחקים במחשב הזה.

פורסם

הצעה גרועה לטעמי!

ואני אסביר למה "במחיר הזה אפשר לקנות כפול ליבה בלה בלה בלה "

אם זה לאבא שלך הוא בטח משתמש LOW END הוא לא זקוק לכל הקרקס הזה נכון ! המעבד זול ויש עליו שתי ליבות אבל הלוח נורא יקר אז מה עשית בזה ?

לוח של 100$ UP !

בקיצור ..

תגיד לאבא שלך שיקח אינטל פנטיום מהסדרה 5XX או 6XX לטעמי עדיף AMD זול יותר , מעבד עממי לשימוש עממי חבל על הכסף ..

אני אבנה לך מפרט זול שיהיה מצויין לאבא'לה ..

מק"ט מוצר שם מוצר מחיר כמות סה"כ הסר

MB085 Chipset 661FX/ 964, 2 DDR400, 2 SATA, 3 PCI, AGPX8, VGA64, SO 5.1, LAN 10/100, 8 USB 58 $ 58 $

MM201 DDR 512MB 400MHz 47 $ 47 $

CP078 2.8GHz 650, FSB 800MHz, Cache 1M, 64bit, Presscot 103 $ 103 $

HD016 WD1600JS, 160GB, 7200RPM, Cache 8MB, SATA II 70 $ 70 $

CW040 DVD-RW X16, 2 Layer, Bulk 39 $ 39 $

FL002 Mitsumi 6.5 $ 6.5 $

CA107 Black - Silver, CWT PSU, Presscot Air Guide 23 $ 23 $

--------------------------------------------------------------------------------

סה"כ (ללא דמי משלוח) 346.5 $

סה"כ (ללא דמי משלוח) 1550.14 ש"ח

שער הדולר : 4.4737 סה"כ לתשלום(כולל מע"מ) 1806 ש"ח

*מפרט בלי פוזה ובלי שמות מפוצצים *

אם אתה רוצה לשחק משחקים תוכל להוסיף ב 250 עד 500 מאיץ גרפי מתקדם יותר ...

לאבא שלך זה מעל ומעבר וגם לך בתור אחד שאין לו מושג במחשבים !

לא צריך מכונית ספורט לאחד שלא יודע להכניס הילוך

פורסם

רנדי נראה לי שלא ממש חוכמה להרכיב מפרט בדולרים בטח ובטח שפלופי שעולה בארץ 50-55 שקל ובמחיר בדולרים(6.5$) זאת אומרת 30 ש"ח.

210 ש"ח (47$) 1GB זיכרון? תמצא לי דבר כזה בארץ ומחר אני קונה.

לוח זול ב250 ש"ח.

הארדיסק של 160GB שמחירו המומלץ בארץ הוא 400 ש"ח+- עולה פה 310 ש"ח.

מה זה הספק הג'נריים האלו?

שוב הפרשים גם בצורב די וי די.

רנדי אי אפשר להרכיב מפרטים בדולרים מחנויות בחו"ל ולהביא אותם לכאן איפה הוא יקנה את זה בדיוק?

מפרט כפול ליבה במחיר של 740 ש"ח יהיה משתלם פי 100 למרות שהלוח טיפה יקר לעומת הלוח שהבאת ב250 שקל.

מחשב קונים לא בשביל לשדרג מחר ולהשקיע 3500 שקל וטיפה יותר זאת לא קללה ולא צריך להציע מפרטים לא רק שיש להם הפרשי מחירים ענקיים מחנויות סטנדרטיות בארץ הם גם לא משתלמים בעליל!

פורסם

חו"ל ?

איך הגעת לזה ?

"טכנאי שכונה" ;D

תירדו עלי כמה שאתם רוצים {:

פורסם
  • מחבר

אוקיי חלה פה אי הבנה במחשב הוא לא לאבא שלי המחשב הוא בשבילי!

פשוט אבא שלי מהדור הישן אז הוא לא מסכים לקנות איי אמ די הוא אוכל סרט שהוא יסתבך עם זה

אני ורק אני מתעסק במחשב אף אחד אחר לא נוגע בו בבית (בן יחיד ראיתם מזה :) )

בקיצור שאלה שאולי תפגין בורות מוחלטת

מעבד של 2.6 ג'יגהרץ זה לא קצת מידי? כי ראיתי שיש בשוק מעבדים של 3 ויותר (בהנחה ואני לא יעשה אוברקלוק בזמן הקרוב) או שהג'יגהרץך זה לא הפרמטר שקובע היום? נהייתי ממש בור :)

ועוד משהו זה לא שאני לא מבין במחשבים כמו שאתה מציג אותי אני כן מבין פשוט בחומרה אני לא מתעסק אבל אני כן לפעמים מעמיס על המחחשב וכן עושה פעולות מורכבות ככה שאולי מכונית ספורט אני לא צריך אבל איזה קופה יפה לא תזיק :)

פורסם

אם אתה חושב שאתה תרגיש הבדל בין 2.66 ל 3.0 בצורה דרסטית אתה טועה

יש הבדל אבל לא כזה בשמיים שנעשה אנדרטה לכבוד המאורע

דרך אגב לא רק אבא שלך אוכל סרט כל המעבדות בארץ אוכלות סרט מ AMD רק אני פראייר קונה אותם >:(

פורסם

זה לא בדיוק 2.6 כמו שאתה חושב אלו שתי ליבות שפועלות במקביל שכל אחת מהן בתדר של 2.66GHZ הרבה יותר חזק ממעבד בודד שיעבוד בתדר של 2.8GHZ או 3GHZ.

חו"ל או שזה מחנות בארץ מה שזה לא יהיה הפרשי המחירים בין 3-4 חנויות סטנדרטיות בארץ הם גבוהים מאוד ולא מציאותיים כל כך לקונה.

פורסם

הן פועלות במקביל כל הזמן ?

אתה טועה ידידי תבדוק עם ליאור את הנושא .

משתמש ביתי מנצל ב 80-90 אחוז מהזמן ליבה אחת ומשלם על מעבד חלש שעובד כסינגל ועל לוח יקר סתם ..

שכל אחד יעשה שיעורי בית

הכול זה פוזה "יש לי מעבד כפול ליבה" ומי קונה את זה ? אנשים עם בעיה של אגו ויצרניות השבבים AMD ו INTEL עושים על הפראיירים כסף.

פורסם

:screwy:

אל תתחיל עם זה עוד פעם בוינדוס הן פועלות במקביל כל הזמן כן.

במשחקים שאינם תומכים הם לא כנ"ל לגבי תוכנות.

בקשר למשחקים שכן תומכים וכנ"ל שוב לגבי תוכנות תבדוק את השיפור בין 2.8 לבין ה805(אבל עזוב אתה לא מאמין לסטטיסטיקות ולביקורות אתה אוהב "את הניסיון האישי שלך") אז בבקשה קח את שתי המעבדים האלו ותתחיל להריץ איתם בדיקות על משחקים ותוכנות שתומכים בDC ואז תחזור לכאן.

פורסם
  • מחבר

הוצאתם אותי מבולבל לגמרי!!

אם מישהו יוכל לסדר לי את המפרט אבל עם המארז והספק כבר בפנים וגם סידירום רגיל ואיזה פלופי ככה שתהיה לי רשימה יפה ומדוייקת שאוכל לגשת איתה להשוות יהיה מצויין תבורכו :)

פורסם

הצעה גרועה לטעמי!

ואני אסביר למה "במחיר הזה אפשר לקנות כפול ליבה בלה בלה בלה "

אם זה לאבא שלך הוא בטח משתמש LOW END הוא לא זקוק לכל הקרקס הזה נכון ! המעבד זול ויש עליו שתי ליבות אבל הלוח נורא יקר אז מה עשית בזה ?

לוח של 100$ UP !

בקיצור ..

תגיד לאבא שלך שיקח אינטל פנטיום מהסדרה 5XX או 6XX לטעמי עדיף AMD זול יותר , מעבד עממי לשימוש עממי חבל על הכסף ..

אני אבנה לך מפרט זול שיהיה מצויין לאבא'לה ..

מק"ט מוצר שם מוצר מחיר כמות סה"כ הסר

MB085 Chipset 661FX/ 964, 2 DDR400, 2 SATA, 3 PCI, AGPX8, VGA64, SO 5.1, LAN 10/100, 8 USB 58 %body%nbsp; 58 %body%nbsp;

MM201 DDR 512MB 400MHz 47 %body%nbsp; 47 %body%nbsp;

CP078 2.8GHz 650, FSB 800MHz, Cache 1M, 64bit, Presscot 103 %body%nbsp; 103 %body%nbsp;

HD016 WD1600JS, 160GB, 7200RPM, Cache 8MB, SATA II 70 %body%nbsp; 70 %body%nbsp;

CW040 DVD-RW X16, 2 Layer, Bulk 39 %body%nbsp; 39 %body%nbsp;

FL002 Mitsumi 6.5 %body%nbsp; 6.5 %body%nbsp;

CA107 Black - Silver, CWT PSU, Presscot Air Guide 23 %body%nbsp; 23 %body%nbsp;

--------------------------------------------------------------------------------

סה"כ (ללא דמי משלוח) 346.5 %body%nbsp;

סה"כ (ללא דמי משלוח) 1550.14 ש"ח

שער הדולר : 4.4737 סה"כ לתשלום(כולל מע"מ) 1806 ש"ח

*מפרט בלי פוזה ובלי שמות מפוצצים *

אם אתה רוצה לשחק משחקים תוכל להוסיף ב 250 עד 500 מאיץ גרפי מתקדם יותר ...

לאבא שלך זה מעל ומעבר וגם לך בתור אחד שאין לו מושג במחשבים !

לא צריך מכונית ספורט לאחד שלא יודע להכניס הילוך

מפרט כזה גרוע לא ראיתי כבר הרבה זמן. לוח אם סופר חרטא, מעבד מלפני 3 דורות, רק 512 מגה זיכרון של חברה גנרית לחלוטין, אין אפילו צורב CD, ומארז + ספק גנריים לחלוטין. יש לי הרגשה שאין כאן שמו מפוצצים בגלל שאתה לא מבין אף שם כזה.

זה יהיה נהדר :

GIGABYTE GA-8I945PG-RH 583.00 ₪

LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 207.00 ₪

CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz 779.00 ₪

intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB 1,032.00 ₪

Westren Digital WD2500KS 477.00 ₪

Leadtek WinFast PX7600GS TD256M 594.00 ₪

COMPUCASE CI-6A19 + 300W 315.00 ₪

HEC 400W HEC-400TRT 260.00 ₪

total : 4,040.00 ₪

תבקש החזר על הספק שבמארז ויצא לך 3900~.

אני יודע שזה מפרט שעולה קצת יותר מכל המפרטים האחרים, אבל הוא יחזיק לך הכי הרבה.

המעבד כאן הוא מעבד הרבה יותר טוב ממה שהביאו פו. הוא מהדור הכי חדש של אינטל והוא כפול ליבה.

הלוח אם נהדר.

הזיכרונות הם סוף הדרך.

צורב נהדר. צריך רק לוודא שהוא צורב dual lair, אם לא אפשר להוסיף 50 ש"ח לאחד ש100% תומך.

דיסק קשיח ענק בנפח 250G, כך שהמקום לא יגמר לך בזמן הקרוב.

הכרטיס הוא כרטיס רמת כניסה, אומנם הוא פחות חזק מה76GT שהציעו כאן לפני, אבל אם אתה לא משחק קבוע במשחקי מחשב אני לא רואה טעם לקנות יותר ממנו.

המארז נהדר.

וספק הכח מספיק חזק להחזיק את כל המערכת + שידרוגים עתידיים.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה ? סוף סוף הצעה שנשמעת אחלה! אני יבדוק אותה אני מאמין שאני יקח מה שאמרת רק שאני יחליף את הצורב דיוידי לצורב של NEC שהוא גם יותר זול לפי מה שהבנתי גם יותר טוב! תודה רבה לך

דרך אגב עוד שאלה.

כדאי לי לחכות לאוגוסט ואז לקנות את המפרט הנל? מכיוון שהבנתי שהולכות להיות ירידות מחירים דרסטיות או שזה לא משמעותי ? וההארדיסק שהבאת לי הוא SATA II?

פורסם

כן ה-HD שהוא הביא לך הוא SATA2.

לחכות או לא לחכות זאת כבר החלטה שלך אבל ככל הנראה ב23.7 תיהיה ירידת מחירים.

פורסם

אם תחכה עוד חודש תוכל לחסוך מקס' 200 ש"ח, כך שזה לא משמעותי. אם כבר לחקות אז זה בשביל לקנות את מעבדי הדור הבא של אינטל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים