עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב מבוסס, p4 1700mhz ו256RDRAM.

אני צריך כרטיס מסך חדש, וקשה לי להחליט בין MSI GF4 TI 4600 128mb

לבין ATI RADEON 9700PRO 128mb

אני יודע שהRADEON פי כמה וכמה יותר טוב מה GF4, אך לא מזמן פורסם מאמר שלRADEON יש בעיות אם AGP8.

מה לעזאזל לקנות?

המחירים שהוצעו:

1670שח-G4 ti 4600

2270שח-RADEON 9700pro

האם הרדאון יעבוד היטב על המחשב שלי?

לא היה לי ניסיון עם כרטיסי מסך על רמה גבוהה, קניתי אתNeverwinter nights ורציתי לדעת אם הוא יעבוד חלק לגמרי על

אחד מכרטיסים אלו או אחרים. (נמאס לי מהGF2 MX 200 שלי)

אם כבר GF4 או RADEON 9700, של איזו חברה?

פורסם

אתה רוצה את הכרטיס למשחקים כבדים ? ואם יש לך את הכסף למה לא ATI RADEON 9700PRO 128mb . לפי דעתי בזבוז כסף אבל אם אתה חפץ בכך

אני אישית הייתי הולך על gf4 של לטדק 4400 או משהו, כרטיס מצויין ועם קצת אוברקלוק תגיע ל 4600

פורסם

לדעתי אפילו תחסוך לעצמך כסף ותקנה ti 4200

ניראה לי מיותר לקנות 9700 כי יותר מ 2000 שקל על כרטיס מסך זה ביזבוז רציני

פורסם

ההבדל בין הרדאון 9700 לבין ה4600 GeForce Ti זה רק ב AA, AF - בשביל ההבדל הזה אתה משלם עוד 600 שקל.

ללא AAX4 שני הכרטיסים מגיעים לאותו קצב פרמיים.

עזוב אותך קח LeadTek Ti4600 128M ב 1650 שקל בערך, תוותר על קצוות משוננים, תחסוך 600 שקל ותיקנה בגדים לחורף.

פורסם

אולי כדאי בכלל לחכות ל NV30 הוא יכול להיות יותר חזק משמעותית מה R9700 ולכן אולי כדי להשקיעה הרבה כסף בכרטיס הכי חזק בשוק

אם כבר משקיעים הרבה כסף.

פורסם

אולי נחכה לNV40, ולריידון50000 וAMD ATHLON XP 7000+ עד שנקנה משהו חדש???

באמת, אנשים, כל הזמן לחכות לחכות לחכות. אם היתה אינדיקציה(כמו הבנצ'ים של הR9700, שמאז המליצו עליו בפורום)-אז בסדר.

אתם אפילו לא יודעים אם NV30 יהיה טוב, עוד אין לו שם אפילו :lol:

פורסם

כן, לך על הTi4200, יש לי מעבד כמו שלך וזה כרטיס מצויין, אין שום בעיות.

לא שווה לך לקנות את הRadeon 9700Pro גם בגלל שהמעבד שלך לא ינצל את רוב היכולת של הכרטיס וזה יהיה בזבוז לשלם עליו 2200 ש"ח, אפילו 1600ש"ח זה די הרבה בשביל כרטיס מסך

פורסם

אם היה לי את הכסף הייתי הולך על רדאון 9700 ולא רק בגלל שאני אוהב לבזבז כסף סתם אלא מסיבות.

כולם פה בפורום אומרים וחוזרים אחד על השני-"על תקנה רדאון...בזבוז כסף....ההבדל מג'יפורס קטן..וכו'

מה אתם מדברים בכלל?זה כרטיס הדור הבא, בכל המובנים! מישהו שם לב לmemory bandwich שלו?

לפונקציית Diplacment mapping שהוא תומך בה ועוד פיצ'רים רבים ומגוונים של dx9. כיום אולי

אין מימוש מלא לכרטיס אבל מראיה לטוח ארוך ואם יש לי כסף הייתי משקיע או ברדאון או בnv30 שאמור לצאת

אוטוטו כי יהיו הכרטיסים שילוו אותי בנאמנות מוחלטת לשנתיים שלוש. משקונה עכשיו ג'יפוקס גם יחזיק איתו

מעמד לזמן מה אבל כבר מרגע יציאת דום3 אני חושב שג'יפורסים יתחילו להראות את חולשתם לעומת הרדאון

ואז כל מש יש לו רדאון יחייך מרוצה לחבריו בזמן שהוא משחק ברזולוציות גבוהות ופריימריט מעולה.

אז בבקשה משלא מבין מה הוא אומר לא צריך לקנות לבחור סתם שטויות- אם יש לך כסף ואתה מחפש השקעה טובה

קח את הרדאון או אפילו חכה עוד מעט לnv30.

פורסם

שוק הגבוה וביצועים מעולים - לך על ה 9700, לשוק הבינוני ולביצועים סבירים (AA, AF) - לך על ה 4200.

פורסם
  • מחבר

שימעו, אם כבר אני לוקח כרטיס זה או אחר, של איזו חברה ולמה.

תודה על הסבלנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים