פורסם 2006 ביוני 2019 שנים תודה על השיעור במעבדים גירי , בקצרה , למעבדים השולחניים יקראו "קונרו"עכשיו , מה עם ה"טווס" בעל 6 ליבות??
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים מייד אחרי המעבד "רבת עמון" שיהיה תלת-ליבתי ויהיה מוטבע על ההיטסינק שלו תלתן
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים אני אקל עליכםעכשיו , מה עם ה"טווס" בעל 6 ליבות??צחוקמייד אחרי המעבד "רבת עמון" שיהיה תלת-ליבתי ויהיה מוטבע על ההיטסינק שלו תלתןציניות
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים מייד אחרי המעבד "רבת עמון" שיהיה תלת-ליבתי ויהיה מוטבע על ההיטסינק שלו תלתן ;D ומה עם המעבד "לאפה" עם 2.5 ליבות? פארקר , צריך גם לדעת מתי להפסיק את הבדיחה , ולכן אחסוך לכולנו אזהרות מיותרות , אז - חדל! :-*
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים מחבר תחלס למי אתם חושבים שמעבדים האלה מתאימים? כי אני לא רואה עדיין שזה מתאים לגיימרים, זה מספיק מאוד כפול הליבה
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים תחלס למי אתם חושבים שמעבדים האלה מתאימים? כי אני לא רואה עדיין שזה מתאים לגיימרים, זה מספיק מאוד כפול הליבהאז למה פתחת את הת'רד :-\?
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים תחלס למי אתם חושבים שמעבדים האלה מתאימים? כי אני לא רואה עדיין שזה מתאים לגיימרים, זה מספיק מאוד כפול הליבהמהרגע שאתה מתחיל לתכנת בריבוי נימים המעבד ל-4 ול-8 ליבות יותר קל ופשוטהתוספת אמנם פחות משמעותית, אבל עדיין קיימת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.