עבור לתוכן

1800GTO2 בחנויות

Featured Replies

פורסם

זה אומר שGTO2 הוא XT 512MB לכל דבר (כי הרכיבים זהים) אבל עם תג מחיר נמוך ב500 ש"ח

נשמע כמו כרטיס מעולה!

• תגובות 31
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא קראתי מילה מהדיון הזה

GTO2 זהה לחלוטין לXT 512 מבחינת רכיבים (רק הביוס שונה) ועולה כמו XT 256

זה מה שהופך אותו לכל-כך משתלם

פורסם

GTO2 זהה לחלוטין לXT 512 מבחינת רכיבים (רק הביוס שונה) ועולה כמו XT 256

זה מה שהופך אותו לכל-כך משתלם

שכחת שהוא מגיע עם מהירויות שעון נמוכות בהרבה? על זה יהיה לא קל לכפר גם באורקלוק עם העלאת מתח.

פורסם

זה כל הקטע מאחורי מהדורת הGTO2 - אנדרקלוק ללא שינוי רכיבים תוך קיצוץ משמעותי במחיר

גם הדור הקודם היה איטי משמעותית מאחיו הגדול והגיע לתדרים זהים ללא כל קושי

פורסם

בעיקרון אני מסכים איתך, אבל..

יש הבדלים די משמעותיים בין הדור הנוכחי לקודם: הבדלי מהירויות השעון בדור הנוכחי גדולים יותר ( בעיקר של הזכרונות , של הליבה אותו ההבדל בערך)

והכרטיסים של הדור הנוכחי חמים יותר וזה מקשה בהגעה למהירויות השעון של ה - X1800XT 512MB עם ה - X1800GTO 512MB בלי להוסיפ מתח ולהחליף קירור.

פורסם

הזכרונות שלו הם 1.2NS בדיוק כמו של הXT..אני בספק אם הוא יצטרך תוספת מתח בכלל כדי להגיע לXT..

פורסם

סה"כ נראה לי כרטיס נהדר.

יאללה, מישהו פו קונה או שנחכה לבנצים רשמיים? ;)

פורסם

בעיקרון אני מסכים איתך, אבל..

יש הבדלים די משמעותיים בין הדור הנוכחי לקודם: הבדלי מהירויות השעון בדור הנוכחי גדולים יותר ( בעיקר של הזכרונות , של הליבה אותו ההבדל בערך)

והכרטיסים של הדור הנוכחי חמים יותר וזה מקשה בהגעה למהירויות השעון של ה - X1800XT 512MB עם ה - X1800GTO 512MB בלי להוסיפ מתח ולהחליף קירור.

כמו שעידן אמר הזכרונות זהים - וגם הקירור זהה

אין סיבה שGTO2 לא ישתווה ואף יעקוף XT

פורסם

הזכרונות שלו הם 1.2NS בדיוק כמו של הXT..אני בספק אם הוא יצטרך תוספת מתח בכלל כדי להגיע לXT..

אילו זכרונות יש ל - X1800GTO 256MB ? ול - X1800XL ?

פורסם

לא חשבתם על זה שתוך חודש המחיר שלו ירד?

פורסם

די ברור שהמחיר שלו ירד אבל גם עכשיו GTO2 הוא הכרטיס מסך הכי משתלם באיזור ה1500 ש"ח, מה שהופך אותו לכדאי עוד יותר

פורסם

ראיתי בכמה מקומות שרשום DDR2 צריך קודם לדעת מה יש באמת (למרות שלא ניראה לי שיהיה 2)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים