עבור לתוכן

דיון על ה Creative GigaWorks T20 שנתתי לבדיקה. אכן, המציאות עולה על כל דימיון !

Featured Replies

פורסם

אוי ויי...

נו זה כל הקטע, שזה לא כמו סאב... ויש שירים שהבאס חזק וצריך סאב כדי לשמוע את השיר כמו שצריך

אמרתי כבר, שתמצא לי סט רמקולים של מחשב שיפיק מיד נורמלי נדבר, באס זה ממש לא הכל בחיים.

בשביל לשמוע ראפ, היפהופ וטראקים זה ממש לא הרמקולים, בשביל לשמוע ג'אז לדוגמה זה נהדר.

למה לקנות את זה ב 500-600 שקל , שאפשר להביא ב 600 שקל 5.1 של קריאטיב או אפילו במכרזים להשיג 5.1 של BOSS !!!

לא מובן לי...

אתה אמיתי אתה?

בשביל מה לקנות ב600 שקל רמקולים 5.1? אפשר לקנות 5 טוויטרים ב100 שקל ולחבר אותם לכמה קופסאות יוגורט שאכלת ולקנות עוד סאב של boomboom וזה ישמע בערך אותו דבר.

יש אנשים שרוצים להינות מהמוזיקה באיכות מקסימלית, ומוכנים להשקיע בשביל זה, ולא הרמקולים האלה זה ממש לא התחלה אפילו של השקעה במערכת.

• תגובות 31
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזוב עמרי , אם זה נוצץ זה זהב :lol:

מה אתה אומר על הרמקולים האלה אגב, שווה לקנות? , הייתי רוצה לדעת מחובב סאונד אמיתי

אני לא מבין ברמקולים ממש...

פורסם

סקורפיון, איך ה atp3 של אלטק? טובים?

פורסם

טובים מאוד.

לקנות עוד סאב של boomboom וזה ישמע בערך אותו דבר. :lol: :lol: :lol:

אגב החלק המחוספס הזה יש לי גם ברמקולים אינספייר 2500 והוא כמו נייר לטש שנוגעים בו, מוזר למה זה ככה באמת?

הינא: dscf12877de6zo.jpg

פורסם

זה ככה בגלל כל מניי שיקולים של תיכנונים האלמנטים לתדרים, גודל, עוצמות וכו'. כמובן שזה לא כמו ברמקולים החדשים שלהם. אולי הטקסטורה דומה, אבל הדרייבר לא אותו האחד.

Anatoli.

פורסם

עזוב עמרי , אם זה נוצץ זה זהב :lol:

מה אתה אומר על הרמקולים האלה אגב, שווה לקנות? , הייתי רוצה לדעת מחובב סאונד אמיתי

אני לא מבין ברמקולים ממש...

לא שמעתי אותם, נמנע מלהגיב.

סקורפיון, איך ה atp3 של אלטק? טובים?

חביבים, במחיר שלהם ממש לא רעים.

פורסם
  • מחבר

טוב, תשמעו. כרגע חזרתי מהבסיס . . .(עוד חודש לשחרור, אני לא עומד בזה...עד מתי אוגוסט 03 ?! )

בכל מקרה אני נוסע עם חבר עכשיו לתערוכה. שיריינו לי כבר כמה ימים זוג חדש שעומד שם למכירה ב590 ש"ח.

התוכנית שלי היא לקנות אותם, לא לפתוח ובאופן פילנטרופי לחלוטין לנסוע מחר רבע ארץ לאנטולי שיעשה עליהם ביקורת ואני אחזיק מעמד עד שהוא יסיים אחרי הסופ"ש.

ואז כולכם תראו אם הם שווים משהו. בין אם הוא יחליט לתת להם 10, או 5.

תהיו חזקים עד אז. נראה מה יהיה אחרי התערוכה.

ILL B BACK.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, סליחה על הדאבל, אבל זו הדרך היחידה לעדכן הודעה שכולם יראו.

בכל מקרה כמו שהבטחתי, ביום חמישי קניתי את הרמקולים האלה שהביא במיוחד בשבילי במטוס בכיר בקריאטיב אסיה.

ביום שישי נסעתי לאנטולי והבאתי לו אותם. בסופ"ש אנטולי בדק אותם ואמר לי דברים בסגנון "בוא נגיד ככה. . . זה שווה את הטירחה שעברת בשבילם,בלשון המעטה".

בימים בקרובים תעלה הביקורת לאתר להנאתכם.

אלכס :xyxthumbs:

פורסם

ביקורת מעולה,

רק הוכלל חיסרון הבאס פעמיים ב"חסרונות" שבסיכום.

נראה מעט חובבני,

בעיקר ביחס לכתבה המעולה והמקצועית.

פורסם

אהלן חבר,

אשמח לשמוע מה בכתבה נראה לך חובבני. במידה ומדובר רק בעובדה שצוין הבאס, ההסבר לכך הוא פשוט. הבאס לא מספק, ולכן פעם ראשונה. פעם שנייה כיוון שבמחיר הזה ציפיתי מחברה כמו קריאטיב שלא תגביל את הבאס עד כדי כך. במידה והיה מדובר על תקציב נמוך יותר, פעם אחת הייתה מספיקה, אך בתקציב של 700+ שקלים, זהו חיסרון גדול מאוד שימנע מחלק גדול של האנשים לבחור ברמקולים האילו (לא ממני לצורך העניין - ולא ממי שלא צריך את הבאס הזה), לטעמי היה צורך לציין פעם שנייה.

כמובן שאשמח לקבל פידבק מכל אחד לטובה או לרעה, אך אנא עשו זאת בפרטי בכדי לא לזבל את הדיון הזה בדברים שלא נוגעים לו ישירות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז ככה . . . קצת תודות.

קודם כל אני חייב לעשות את זה כאן, מפאת כבוד לאנטולי ולשאר הצוות שבדקו וטרחו על התמונות והעיבוד הסופי של הכתבה שלדעתי לא קיבלו כאן מספיק קרדיט :-)

אנטולי שרק אותו אני מכיר כרגע, נרתם למשימה תוך יום מרגע שקיבלתי את הרמקולים ונסעתי אליו. הקריב את השבת לשם בדיקתם והביא כבוד לאתר עם שאר הצוות.

בכל מקרה, יש כבוד והרבה. אנטולי, כתבת בדיוק על כל הנושאים והבעיות שיכולות לצוץ והדגשת יפה כל צד, גם את הטובים וגם את הרע במיעוטו (שאין "בום באס" :-). עכשיו אני מבין למה יצרני חומרה ויבואנים בעולם התחילו לקחת את האתר שלנו ברצינות . . . באמת היה שווה לתת את הבכורה שבבדיקת הרמקולים האלה דווקא לאתר הזה. כל הכבוד, ויש כבוד . . . :yelclap:

אני מקווה שנהניתם מפרי עבודתנו המשותפת, מצידי שעשיתי הכל למען תהיו הראשונים לראות משהו מקצועי כתוב על הסט המדהים הזה ומצד אנטולי שהפך את האמא שלהם לשם קבלת התוצאה בביקורת המהוקצעת שעלתה לאתר.

עוד תראו דברים כאלה. אני אמשיך לשכנע את אנטולי לבוא אליי ולעשות ביקורת על ה GIGAWORKS 750 . . . הסט ה 7.1 הכי טוב למחשב כיום שמשמש אצלי כמערכת קולנוע ביתי וכל הסלון בנוי סביבו. צפו פגיעה ! ;)

פורסם

יופי של כתבה-תענוג לקרא

היו שורות שכבר "שמעתי" את הצליל תוך כדי :cool2:

אני פשוט לא מבין איך שיחררו מוצר כזה בלי אפשרות לסאב בנפרד

אני חסיד של סטריאו כלומר 2 רמקולים על התדרים הנכונים והאיכותיים עושים לי את זה-זה בעיקר נכון למערכת ביתית

לגבי מערכת למחשב

במחיר כזה ו או תוספת הייתי מצפה שתהיה האפשרות או דגם נוסף שבא עם האפשרות הזו

ככה אפשר להנות מצליל טוב במחשב(+מקום להניח עליו את הרגליים..)

נראה לכם שיהיה דגם עם התוספת הזו?

פורסם

אכן אחלה ביקורת! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

יופי של כתבה-תענוג לקרא

היו שורות שכבר "שמעתי" את הצליל תוך כדי :cool2:

אני פשוט לא מבין איך שיחררו מוצר כזה בלי אפשרות לסאב בנפרד

אני חסיד של סטריאו כלומר 2 רמקולים על התדרים הנכונים והאיכותיים עושים לי את זה-זה בעיקר נכון למערכת ביתית

לגבי מערכת למחשב

במחיר כזה ו או תוספת הייתי מצפה שתהיה האפשרות או דגם נוסף שבא עם האפשרות הזו

ככה אפשר להנות מצליל טוב במחשב(+מקום להניח עליו את הרגליים..)

נראה לכם שיהיה דגם עם התוספת הזו?

גירסה כזאת לא תצא בעתיד הקרוב מכיוון שסדרת ה איי טריג תפסה חזק ב2.1 . . .

אין לך מה לחכות. זה מה יש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים