עבור לתוכן

הנהג, תושב לוד בן 30 ובתיקו 22 עבירות קודמות

Featured Replies

פורסם

משפחה מהכפר ברטעה עשתה אמש סמוך לחצות את דרכה חזרה הביתה. במכונית נהג האב ומאחור ישבו האם, בתם בת ה-10 ובנם בן השנתיים. נהג המשאית שפגע בהם מאחור לא הותיר להם הרבה סיכוי, הוא התנגש בהם בחוזקה והעיף אותם לנתיב הנגדי. האם ובתה נהרגו במקום, הפעוט נפגע באורח אנוש.

הנהג הודה: "הורדתי את הראש כדי להדליק סיגריה"

הנהג, תושב לוד בן 30 ובתיקו 22 עבירות קודמות. הוא הודה בחקירתו בחשדות המיוחסים לו, רישיונו נפסל ל-90 ימים והוא שוחרר לביתו בערבות צד ג'.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3264507,00.html

21. דין נהג משאית, כדין עורך דין

לא מזמן פגע עורך דין ברכב שעמד ברמזור ברמת אביב, אם ובנה נהרגו, העורך דין טוען בחקירתו שהוא לא זוכר כלום, ולכן שוחרר, וספק אם יוגש נגדו כתב אישום.

נראה אם הפעם כשמדובר בנהג משאית פשוט, ולא עורך דין מלוקק, דינו יהיה כדין העורך דין.

פורסם

להכניס אותו למאסר עולם!

פורסם

העורך דין יצא מזה בלי כלום ??!?

הוא פאקינג הרג שני אנשים

פורסם

פשוט נורא, מצער ומעציב.

את הנהג הזה צריך להעיף מההגה, שבחיים שלו

לא ינהג יותר במשאית, לפחות...אני כבר לא מדבר

על לשים אותו בכלא.

פורסם

זה מזכיר לי שלפני כמה חודשים שמעתי שתפסו נהג בכביש 6 שנוסע כמעט על 200 קמ"ש[ :o] וברשותו 66 עבירות תנועה קודמות :s07:

פורסם

רגע, אם אני נכנס במישהו וטוען שאני לא זוכר כלום, אני יוצא מזה יבש? העורך דין פשוט חלאת אדם אם אפילו מצפונו לא אוכל אותו.

נהג המשאית - לכלא, עם שלילת רישיון ל20 שנה.

פורסם

אל תיהי פזיז בהסקת מסקנות.

לא אתה לא אני ולא העיתונות יודעים מה באמת קרה עם הערוך דין, יכול להיות שהוא בשוק והוא באמת לא זוכר כלום וזה אפילו לא באשמתו.

והוא עורך דין אז זה נראה כאילו הוא משחק במערכת.

בקשר לנהג משאית, הוא מזמן לא היה צריך להיות על הכביש, 22 עבירות???

ועכשיוו הוא רוצח שלושה אנשים ושוללים לו את הרישיון ל90 יום??

מה הולך עם הכנסת שלנו??

פורסם

אל תיהי פזיז בהסקת מסקנות.

לא אתה לא אני ולא העיתונות יודעים מה באמת קרה עם הערוך דין, יכול להיות שהוא בשוק והוא באמת לא זוכר כלום וזה אפילו לא באשמתו.

והוא עורך דין אז זה נראה כאילו הוא משחק במערכת.

בקשר לנהג משאית, הוא מזמן לא היה צריך להיות על הכביש, 22 עבירות???

ועכשיוו הוא רוצח שלושה אנשים ושוללים לו את הרישיון ל90 יום??

מה הולך עם הכנסת שלנו??

המדינה שלנו מושחטת וזה ידוע!!

וב90 יום האלה של הנהג משאית הם רק ההתחלה ששוטר יכול לשלול אם נהרג אדם(תחזור על החוקים של התאוריה|חחחחחחח)!!

עוד יהיה לו משפט ובלאגן

זה מזכיר לי שלפני כמה חודשים שמעתי שתפסו נהג בכביש 6 שנוסע כמעט על 200 קמ"ש[ :o] וברשותו 66 עבירות תנועה קודמות :s07:

משוגע!!

פורסם

לא בידיוק, לשוטר (רק קצין), יש יכולת לשלילה מנהלתית של 90 יום בכדי למנוע ממך ליסוע לפני ששופט רואה אותך.

אבל לא אותם חוקים חלים כאשר אתה בתאונה עם נפגעים ונסיבות מפלילות.

יכל היה להעשות פה יותר.

פרט לזה,

המחדל האמיתי פה הוא שהבן אדם הזה לא היה אמור להיות על הכביש מלכתכילה, יש לו 22 עבירות!

לא הגיוני שבן אדם יצבור כל כך הרבה עברות וייתייחסו אל כל אחת מהן בנפרד.

פורסם

באמת מוגזם 22 עברות ולא עושים לא כלום :bash:

זה אומר שהמערכת צריכה ניעור רציני

פורסם

זה לא המערכת, רק הכנסת, לשופטים ולמשטרה אין מה לעשות איתו, פשוט מאחר והחוק לא מאחוריהים...

פורסם

צריך לעשות חוק נגיד שמהעברה הראשונה יצורף קנס גבוה והרעיון של מופז לשלול לצמיתות את הרישיון מהעברה השנייה נשמעת לי בסדר, עם קנס של נגיד 10,000 למי שיפר אותה או/ו מאסר על תנאי. אסור שבכבישים יהיו נהגים עם תיק שיש בו למעלה מ-5 עבירות.

פורסם

לקחתם את התגובה של הטוקבק שאיזה ילד כתב "קצת" יותר מדי ברצינות, לא?. ולקרא לו "התקשורת" זה גם די מוגזם. :P

בכל מקרה, מצב מזעזע, המשטרה אימפוטנטית לגמרי וזה בלתי נסבל, ומצד שני לא מפתיע בכלל במדינה הזאת.

פורסם

מצד שני יש שוטרים שנותנים קנסות של 250 ש"ח על נסיעה בנתיב שמאלי בכביש ריק לגמרי!

באמת מוגזם 22 עברות ולא עושים לא כלום :bash:

זה אומר שהמערכת צריכה ניעור רציני

לא ניעור. המתת חסד.

את כל המדינה הזו צריך לבנות מחדש, במקום לסתום כל הזמן חורים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים