פורסם 2006 ביוני 1919 שנים שאלה קצרה:האם מישהו הרכיב את המאורר בקלות או שנתקל בבעיות כלשהן עם המאורר?כאשר הרכבתי אני היתי צריך לאלתר כדי להתאים אותו ולא ידעתי עד כמה לסגור את האומים העליונים שמצמידים את המאורר למעבד.ובטוח שאצתרך להרכיב אותו מחדש.זה בהחלט המאורר הראשון שאני לא מרגיש בנוח איתו ולא משוכנע ביעילות העיצוב שלו.למרות שהוא עושה את העבודה שלו בקירור אין על מה להיתוכח ש 120 ממ עושים את ההבדל.
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים שאלה קצרה:האם מישהו הרכיב את המאורר בקלות או שנתקל בבעיות כלשהן עם המאורר?כאשר הרכבתי אני היתי צריך לאלתר כדי להתאים אותו ולא ידעתי עד כמה לסגור את האומים העליונים שמצמידים את המאורר למעבד.ובטוח שאצתרך להרכיב אותו מחדש.זה בהחלט המאורר הראשון שאני לא מרגיש בנוח איתו ולא משוכנע ביעילות העיצוב שלו.למרות שהוא עושה את העבודה שלו בקירור אין על מה להיתוכח ש 120 ממ עושים את ההבדל.כרגע סיימתי להתקין...איפה יש לך בעיות?.איזה לוח??
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים מחבר יש לי לוח של ASUS P5WD2 Premiumהוא מחובר לי אבל המתכת האחורית עקומה בגלל הפלסטיק שמחזיק את HETSINK של הלוחוהחלק העליון סגור עם אומים אבל אתה יכול להמשיך לסגור עד שתשבור את המתכת שנצמדת לתחתית המאורר.אין סימון עד לאן לסגור את האומים.זה נראה כאילו Tt השיקה את המאורר וחברה אחרת את החיבורים בלי לתאם מראש.זה המאורר השלישי שיש לי של Tt והראשון שאני מתאכזב ממנו.לא מפעולתו אלה מהמחשבה שמאחורי הנדסת אנוש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.