עבור לתוכן

הצעצוע החדש שלי - 26" LCD TV - MARANTZ FX26LC - כמוניטור! עריכה: תמונות עמ' 3!!

Featured Replies

פורסם

והם יספקו לך במחיר הזה?

למה שמעתי על כל הקומבינות שלהם אם המחיר לא משביע רצון בשבילם.

• תגובות 42
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המאראנץ הוא אולי מותג מדבקה, אבל היבואן מעולה מבחינת שירות, והמוצר עצמו מיוצר בקוריאה, לא סין, והאיכויות שלו גבוהות פי עשרות מונים ממוצרי מדבקה אחרים, הן יותר קרובות למותגים רציניים.

ממתי מאראנץ זה מוצר מדבקה? אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם מאראטון? כי בפעם האחרונה שבדקתי, מאראנץ מייצרים מוצרי אודיו ווידאו ברמה גבוהה.

פורסם

ממתי מאראנץ זה מוצר מדבקה? אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם מאראטון? כי בפעם האחרונה שבדקתי, מאראנץ מייצרים מוצרי אודיו ווידאו ברמה גבוהה.

מראנץ מייצרים מוצרים מוצריי A CLASS, מנסיון שלי.

וחוץ מזה גם GRUNDIG זה מוצר מדבקה, אז...?

המוצרים שלהם גם ברמה גבוהה מאד.(דגש על ה"מאד")

פורסם

אני איתך אחי.

יש לי פה מגבר סטריאו של מראנץ משנת 1981, והוא עדיין נשמע הרבה יותר טוב מהרבה מגברים חדשים ששמעתי.

פורסם

אני איתך אחי.

יש לי פה מגבר סטריאו של מראנץ משנת 1981, והוא עדיין נשמע הרבה יותר טוב מהרבה מגברים חדשים ששמעתי.

סבבה לך אחי.

אולי אתם יודעים אולי לא, אבל מראנץ פעם תפסו את רוב השוק, פעם "מראנץ" היה ה- שם.

היום לעומת פעם: היום אתם אומרים טושיבה (פעם מראנץ) ,היום אתם אומרים בוס (פעם מראנץ), היום אתם אומרים סוני (פעם מראנץ), היום אתם אומרים פיוניר (פעם מראנץ), היום אתם אומרים סמסונג (פעם מראנץ).

תחשבו בגדול שזה היחס של היום לעומת פעם.

לא מאמינים? תשאלו את אבא ואמא(למרות שהיא בטוח לא תבין)

.swg

פורסם

וואלה תתחדש אחי

26 לחדר לא קטן מדי נראה לי 32 יותר מתאים

פורסם

יש לי 32 בסלון. הייתי צריך 26 לחדר. זה הולך להיות מוניטור, וזה כבר ככה גדול מאוד.

ומאג זה זבל סיני. המאראנץ הוא אולי מותג מדבקה, אבל היבואן מעולה מבחינת שירות, והמוצר עצמו מיוצר בקוריאה, לא סין, והאיכויות שלו גבוהות פי עשרות מונים ממוצרי מדבקה אחרים, הן יותר קרובות למותגים רציניים.

זה ששאל איפה קניתי, התשובה בפוסט הראשון.

אם תעשה קצת מחקר תגלה שהמאג 32 זה proview שקיבל בפיסי מגזין ציון 4/5. המוצרים הזולים של מרנץ הם מוצרי מדבקה בד"כ. לידיעתך!

פורסם
  • מחבר

מה אתה מנסה להגיד בזה?

אתה טוען שהמרנץ מותג מדבקה - אבל אני בעצמי אמרתי את זה, ואני גם יודע איפה הוא מיוצר, מה שם המפעל, ומה האיכויות שלו כמוצר (פאנלים של LG, בוודאות), בלי קשר לשם. וקיבלתי אותו בסכום מזערי, וגםם ציינתי שאני לא מעוניין במסך 32".

לעומת זאת אתה אומר שהמאג 32 הוא בעצם פרוויו - שניהם מוצרי מדבקה המיוצרים בסין באיכות בניה מפוקפקת. אז אתה מציע לי מותג מדבקה יקר יותר ובגודל לא רצוי על חשבון אחר? הא?

באופן עקרוני כל זה לא משנה.

ברגע שאני אקבל את המסך אני אריץ עליו את כל המבחנים האובייקטיביים של DISPLAYMATE ונראה מה הוא שווה. אם הוא לא ימצא חן בעיני, החוק לצידי, אני זכאי להחזירו בתוך 14 ימים.

פורסם

תתחדש :xyxthumbs: נראה יותר מסבבה :)

פורסם
  • מחבר

הרבה יותר מסבבה!

גבירותי ורבותי, המסך הגיע!

הוא ע-נ-ק. לא התכוננתי לזה שמוניטור יכול להיות כל כך גדול.

קודם כל לחדשות הטובות -

*המסך מאפשר מיפוי פיקסלים ברזולוציה נאטיבית - בחיבור DVI הוא זוהה כ1360*768 מיידית, ואין לי מושג מה זה כל הבולשיט של "רזולוציית PC מקסימלית".

*המסך פשוט יפהפה - אני נפעם מלהסתכל עליו כל פעם מחדש.

*טקסט נראה חד ביותר, אין GHOSTING, והצבעים נראים לא רע בכלל. סך הכל ממרחק ישיבה של 1.2M התמונה מדהימה.

*היות ואני לקוח מתמיד של ניופאן, קיבלתי איזה DVD קורא DIVX של WESTRA בחינם :P

לחדשות הרעות:

*בניגוד לטלויזיה בסלון, אין תפריט לבחירת SOURCE. המסך המעאפן הזה מעביר את הSOURCE לפי סדר קבוע מראש. כדי לעבור משידור בSCART לDVI אני צריך לעבור דרך שני קומפוננטים.

*אני חושב שזיהיתי פיקסל שרוף בודד, נראה מה אני אעשה בנידון.

*קיים עיוות של התמונה בערך 4 מ"מ מגבול המסך הימני. אני לא יודע אם זה תלוי חיבור או תלוי רזולוציה, צריך לבדוק לעומק.

* משהו ממש מעצבן, זה שהמחשב מפסיק לשדר לערוץ DVI ברגע שאני מחליף SOURCE. אני צריך לאתחל את המחשב על עיוור כל פעם שאני עושה את זה. לא ממש בעיה של המסך, אבל סתם מעצבן.

תמונות ותוצאות של DISPLAYMATE בהמשך.

פורסם

והם יספקו לך במחיר הזה?

למה שמעתי על כל הקומבינות שלהם אם המחיר לא משביע רצון בשבילם.

שטויות, מכירה פומבית זו מכירה פומבית.

הוא זכה ולכן הם חייבים לספק לו את המוצר.

אני קניתי פעם מ-P1000 כסא מנהלים למחשב ב-99 ש"ח (מחיר רגיל מינימלי - 450 ש"ח).

- תתחדש!

פורסם

אני מציע שתבצע חיפוש בגוגל ואז תערוך את ההודעה שלך...

פורסם
  • מחבר

תמונות רבותי, תמונות!

כך החדר שלי נראה קודם:

myroom9xl.th.jpg

מסך CRT איכותי מאוד, אבל הוא תפס לי שולחן שלם. טלויזיה ישנה וכעורה. שני שולחנות בגלל המסך, ואחד מהם חוסם לי גישה לארון. כל זה עמוס מדי לחדר של 3X4M.

החדר שלי עכשיו:

roomnow0it.th.jpg

עדיין יותר מדי דברים. המערכת, הטלויזיה - יעופו, ושני השולחנות יוחלפו באחד חדש. הטלויזיה החדשה תקבל מתקן תליה לקיר. אתם יכולים לדמיין איך זה יראה.

לא התקנתי אותה מיידית בגלל שניופאן גובים 690 שקלים על מתקן+התקנה. זה צריך לעלות פחות מחצי! מה גם שלא קניתי עדיין שולחן חדש להחליף את הישנים, ואין כל כך מקום לתלות אותה עדיין.

לתמונות של המסך:

חדות טקסט:

hwzonetext7hj.th.jpg

מדהימה, הכל קריא וברור, הצבעים יפים מאוד, ואין שום מריחות ברזולוציה הנאטיבית.

פיקסלים שרופים:

2deadpixels8tk.th.jpg

יש שניים, שבהתחלה חשבתי שמדובר באחד. אחד תקוע על אדום והשני על צהוב, והם מאוד קרובים, אז על רקעים שונים שמים לב לאחד מהם כל פעם.

זה מכעיס, ואני הולך לדרוש מסך חלופי.

תופעת המריחה:

smudge29md.th.jpg smudge14fv.th.jpg

כאן אתם רואים אותה במבחן רזולוציה וחדות של DISPLAYMAE, ובעבודה שוטפת.

אני עכשיו מבין ממה היא נובעת. הרזולוציה של המסך היא 1366*768. הרזולוציה שווינדוס מאפשר היא 1360*768. או שהוא יעשה SCALING וימרח את התמונה, או שהוא יעשה מריחה קלה בקצה - 6 פיקסלים שחוזרים על עצמם לרוחב, וימפה את התמונה 1:1. אני חושב שאני מעדיף את המריחה.

יש לציין שבשידורים אחרים כמו בSCART אין שום מריחה.

מבחני קונטרסט:

contrastprimary9ly.th.jpg contrastsecondary1it.th.jpg

בצבעי יסוד וצבעים משניים.

קשה להעביר את זה בתמונה, כי צילום בפלאש גורם להשתקפות, ובלי פלאש זה קצת מרוח ומגורען. אתם יכולים להיות בטוחים שניתן להבחין בין כל הגוונים, למרות שבתמונות קשה לראות זאת. אין ספק שהטלויזיה מצדיקה נתון של 1:800.

השלט:

remote6wy.th.jpg

לבסוף, ג'יל:

jill7py.th.jpg

היא פחות התלהבה מהטלויזיה ויותר התעצבנה על המתקינים.

לגבי הבעיות שציינתי מקודם, תפריט הסורסים שחסר, נמצא פתרון חלקי: כדי לעבור מSCART1 לDVI צריך לעבור 5 סורסים. על השלט יש קיצורי דרך ל-4 סורסים, בהם SCART1, COMPONENT1, RF, ו-VGA (כפי שאתם שמים לב, אין לDVI :pissed:).

מCOMP1 לDVI רק צריך לעבור דרך COMP2, וזה קיצור דרך נחמד.

הבעיה שהמחשב מפסיק לשדר לDVI ברגע שמוחלף מקור לא נפתרה. צריך לאתחל/לעשות UNPLUG-REPLUG כדי שהוא יבין שהוא עדיין מחובר. מעצבן לאללה.

אני שוקל לעבור לVGA - זה יפתור לחלוטין את כל הבעיות, אפילו אם תהיה ירידה קלה באיכות.

ביקורת חלקית:

בעד:

* כמוניטור - זה ענק! פיזית.

* תמונה מצויינת, שעוברת את כל המבחנים של DISPLAYMATE, קונטרסט, חדות, אחידות תמונה.

* אחריות טובה ויבואן רציני

* הרבה חיבורים - לכל אפשרות.

* תמיכה מלאה בHDTV כולל DVI-D תומך HDCP

* מיפוי 1:1 לרזולוציה נאטיבית בDVI

* שומרת הגדרות תמונה פר SOURCE

נגד:

* סאונד קצת לוקה בחסר בשידורי טלויזיה.

* אין HDMI (יש DVI, שזה אותו שידור בדיוק בלי סאונד, אבל זה פיצ'ר חסר בכל זאת).

* תפריטים מסורבלים ולא אסתטיים, והכי חשוב, תפריט SOURCE לא קיים.

* מריחה של 6 פיקסלים במקום כיבוי של 3 מכל צד ומירכוז התמונה (פתרון יותר הגיוני).

* הפסקת תקשורת עם המחשב בהעברה של SOURCE, מה שגורם למחשב להפסיק להזין תמונה ל-DVI עד לאתחול או ניתוק וחיבור מחדש של החיבור.

אובייקטיבית הייתי נותן למסך הזה 7.5 בגלל חסרונות הבולטים אך יחד עם זאת התמונה המצויינת והפונקציונליות.

בגלל ששילמתי על המסך רק 3700 ועוד זכיתי למתנה, אי אפשר להתעלם מיחס העלות/תמורה המצויין, מה שהופך את הקניה לכדאית מאוד - 8.5.

פורסם

תחדש, נראה מעולה

המאראנץ הוא אולי מותג מדבקה

::) למה להעליב את הקומפקט שלי ככה? מאיפה הנתון הזה?

לפי מה שאני יודע המוצרים made in gemany

אלו שהם לא זיוף הכוונה

אני טועה?

פורסם
  • מחבר

רסיברים - לא מדבקה ולא נעליים. רסיברים מעולים, מותגיים, לא זולים בכלל עם באלאנס מעולה (באסים קצת רכים, אם זה לא מפריע לך).

טלויזיות LCD - מדבקה על פי כל מה שידוע לי. מיוצרים בקוריאה, הפאנלים מתוצרת LG. זה לא הופך את זה למוצר רע, דרך אגב, רק למוצר שאני לא יודע אם למאראנץ היה איזשהו קשר ביצורו (או שמא ניופאן פשוט משלמים להם כסף כדי להשתמש בשם המותג).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים