עבור לתוכן

Core 2 X6800 VS AMD A64 FX 62

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נראה טעים, אני ידוג לי דג כזה :beerchug:

בהצלחה... אתה כנראה הבודד בארץ שיוכל להשיג כזה דבר.

נשמח לראות תוצאות שלך.

פורסם

אני חושב שבפעם הראשונה בשנתיים האחרונות (בערך, מאז שהושק ה-Celeron D) המעבד הכי משתלם הוא דווקא MainStream ולא Low-End

אפשר לשאול לאיזה מעבד התכוונת?

פורסם

E6300 כמובן

פורסם

הE6300 הוא בכלל LOW END איך MID?

פורסם

Low-End זה Celeron D

פורסם

או E4200 כשיגיע זמנו

פורסם

E4200 אמור לתפוס את מקומו של ה-D805 / D930

לא Low-End

פורסם

בבקשה, אל תקראו לי פאן בוי של AMD, למרות שיש לי העדפה ל-AMD, אני חייב להודות. בדיוק כמו שבמשחק כדורגל אני מעדיף שהקבוצה שמשחקת טוב יותר תנצח. עד עכשיו AMD שיחקו טוב יותר וזאת עובדה.

בפעם הראשונה שראיתי השוואות ביצועים של INTEL עם הקונרו, לא חשבתי אפילו לרגע שמדובר בדבר האמיתי. לא בגלל שהיתי רוצה אחרת, אלא מהסיבה הפשוטה שזה עוד לא הגיע לשוק , ומתאים ל-intel כל ה-hype הזה כרגיל...

כשאני קורא את הכתבה הבאה:

http://sharikou.blogspot.com/2006/04/conroe-performance-claim-being-busted.html

פשוט קשה לי להתעלם ממנה. הכל נשמע כל כך הגיוני וצפוי :kopfpatsch:

נכון, אני לא חושב שבחור אובייקטיבי כתב את הכתבה, סביר להניח שהוא נוטה להעריץ את AMD, אבל הוא בהחלט עבד קשה בכדי לנסות ולהוכיח את

טענותיו. אישית, זה נשמע לי מעניין. אני לא חושב שהקונרו יהיה נפילה או משהו, אבל בטח לא עם פער יתרון כמו שהציגו אותו.

אז אני שואל, איך בנאדם יכול לקרוא לי פאן בוי של AMD כאשר אני נאחז במוצר קיים, והוא נאחז בשיטת הפרסום של אינטל ? :screwy:

(אני לא מדבר על מקרה ספציפי , או עלי בפרט)

כמובן שאת כל זה נדע בעוד בערך חודש ...

פורסם

קונרו לא חייב להתמחות בכלל דבר קיים.

כמו ששחקן כדורגל חלוץ לא טוב כמגן.

פורסם

^^^^ מה הקשר למה שהוא כתב?

פורסם

לא התווכנתי אליו.

התכוונתי בכללי לאנשים שלא מרוצים כל כך מקונרו.

פורסם

E4200 אמור לתפוס את מקומו של ה-D805 / D930

לא Low-End

אז מה התוכניות של אינטל לשוק הlow?

core 2 single ?

פורסם

בבקשה, אל תקראו לי פאן בוי של AMD, למרות שיש לי העדפה ל-AMD, אני חייב להודות. בדיוק כמו שבמשחק כדורגל אני מעדיף שהקבוצה שמשחקת טוב יותר תנצח. עד עכשיו AMD שיחקו טוב יותר וזאת עובדה.

בפעם הראשונה שראיתי השוואות ביצועים של INTEL עם הקונרו, לא חשבתי אפילו לרגע שמדובר בדבר האמיתי. לא בגלל שהיתי רוצה אחרת, אלא מהסיבה הפשוטה שזה עוד לא הגיע לשוק , ומתאים ל-intel כל ה-hype הזה כרגיל...

כשאני קורא את הכתבה הבאה:

http://sharikou.blogspot.com/2006/04/conroe-performance-claim-being-busted.html

פשוט קשה לי להתעלם ממנה. הכל נשמע כל כך הגיוני וצפוי :kopfpatsch:

נכון, אני לא חושב שבחור אובייקטיבי כתב את הכתבה, סביר להניח שהוא נוטה להעריץ את AMD, אבל הוא בהחלט עבד קשה בכדי לנסות ולהוכיח את

טענותיו. אישית, זה נשמע לי מעניין. אני לא חושב שהקונרו יהיה נפילה או משהו, אבל בטח לא עם פער יתרון כמו שהציגו אותו.

אז אני שואל, איך בנאדם יכול לקרוא לי פאן בוי של AMD כאשר אני נאחז במוצר קיים, והוא נאחז בשיטת הפרסום של אינטל ? :screwy:

(אני לא מדבר על מקרה ספציפי , או עלי בפרט)

כמובן שאת כל זה נדע בעוד בערך חודש ...

ההבנה שלו לקויה בחסר

אינטל אמרו (במשפט מלא כמובן) שהקונרו ייתן בממוצע 20% יותר ביצועים מאשר AMD מקביל בתקופה

כמובן שזה היה שבוע או שבועיים אחרי המבחן הראשון של AM2 אצל THG, כך שהם כן ידעו מה AMD מכינים

בנוסף על כך AMD בעצמם הצהירו שב-23 למאי מדובר אך ורק על החלפת סוקט ותמיכה ב-DDR2

לא תוספת ביצועים ולא נעליים

אז מה התוכניות של אינטל לשוק הlow?

core 2 single ?

Celeron D ב-65 ננו מטר מבוסס Cedar Mill עם 512KB L2

לפחות בשלב הראשון

פורסם
  • מחבר

זה לא Core 2 Single זה Core 2 Solo.

ודיי עם ההשמצות וההוכחות. נדע עוד חודש מה הוא שווה בדיוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים