עבור לתוכן

מחפש אתרים עם השוואת ביצועים בין כרטיסי מסך!!

Featured Replies

פורסם

מעוניין לרכוש כרטיס מסך...רוצה לעשות סקר קטן לפני כן

כל עזרה תתקבל בברכה.

(כולל המלצות/השמצות...הכוללות את כל הפרטים של הכרטיס המומלץ/מושמץ (מחיר, יצרן, למה הוא עדיף/לא עדיף על האחרים וכו')).

מעדיף לקבל עזרה מאנשים עם ניסיון (טוב/לא טוב) עם אותו כרטיס.

תודה !!!! ;D

פורסם

האתר שלנו לא מספיק טוב ? תבדוק באריכיון היו המון השוואות

פורסם

תגיד את טווח המחירים שלך ואנחנו נמליץ לך על משהו טוב!

פורסם
  • מחבר

אין טווח מחיר...אם אני יצטרך להשקיע 3000 שקל על כרטיס, אני יעשה את זה....אבל שיתן את מלוא התמורה לכסף שהשקעתי.

אה....ואל תבואו ותגידו לי....3000 שקל, אוקיי תלך תקנה RADEON 9700 PRO או משהוא כזה.

פורסם

אין טווח מחיר...אם אני יצטרך להשקיע 3000 שקל על כרטיס, אני יעשה את זה....אבל שיתן את מלוא התמורה לכסף שהשקעתי.

אה....ואל תבואו ותגידו לי....3000 שקל, אוקיי תלך תקנה RADEON 9700 PRO או משהוא כזה.

מה המטרה של ההודעה הזאת? שאני ידע איך להגיב

ואם כבר Leadtek-GeForce4 Ti-4200 My Vivo - 128MB DDR

פורסם

מה הקטע של ההודעה הזאת?

אם באמת יש לך 3000 ש"ח אז תשקיע ב 9700, אם לא אז תשקיע באיזה 4200... Leadtek זאת תהיה בחירה טובה.

אם אתה לא מוכן להשקיע הרבה אז 9000 תהיה בחירה טובה.

כיום יש לך בחירה דיי מצומצמת - 9700 לשוק הגבוה, 4200 לשוק הבינוני ו 9000 לשוק הנמוך.

פורסם

כן כמו כל אלה "תקציב למסך 3000 שקל" ואז מביאים להם הצעות "התקציב ירד ל 1300 שקל" תגיד בדיוק כמה אתה מוכן להשקיע ? ואני עדיין מעדיף את ה gf אם באמת יש לו 3000 שיקח את ה 4600

פורסם
  • מחבר

ברור שאני לו ישקיע 3000 שח

מחיר ממיצע של כרטיס בקנה מידה גדול הוא בין 1800 ל 2200 שח (ואני מוכן להשקיע סכום כזה)

מה שאני מחפש זה השוואה בין כרטיסים....רצוי מניסיון

דוגמא מהשטח....

חבר של אחי קיבל GF 4 TI 4600 של MSI , הוא אמר לי שאם אני קונה כרטיס (ואני מחפש כרטיס טוב) אז עדיף לי לקנות את

ה SUMA TI 4200 SE כי הוא משתווה לו בביצועים....הוא כמובן לא ביסס את ההנחה שלו על כלום...אבל זה פחות או יותר הכיוון.

אני מחפש את כרטיס טוב במחיר סביר.

פורסם

הנושא הזה נטחן כבר בפורום! תעשה חיפוש.

כרטיסים מומלצים הם ה SUMA 4200 SE וה LEADTEK 4200 MY VIVO - שניהם בעלי 128MB.

יש הפרש זעום של מהירות בין גרסאות ה 64MB וה 128MB (ההפרש הוא לטובת ה 64) כיוון שגרסת ה 64MB באה עם זכרונות טיפה יותר מהירים.

מכאן זה הכל החלטה שלך.

פורסם

כבר אמרו לך. ראינו מבחנים. אנשים אמרו מה הם קנו ומה הביצועים. וככה מתחלק השוק

גבוהה-RADEON 9700 PRO

בינוני-GE FORCE 4 TI 4200-4400 (עדיף עם 128 MB)

נמוך-RADEON 9000 PRO

אינטרנט ואופיס-GE FORCE 2 MX

פורסם

אתה לא צודק לגבי זה שאתה אומר שהג'יפורס 2 הוא לאופיס, בנתיים לא נתקלתי אפילו במשחק אחד שלא עולה יפה,

כל משחק עולה לי מצויין, בלי תקיעות, רואים חבל על הזמן.

אז אל תדבר סתם, עדיין לרוב האנשים אני בטוח שיש משהו כמו GEFORCE 2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים