עבור לתוכן

המלצה על מאוורר למארז

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כדאי לקנות פשוט שני 120 ושני 80 של ארקטיק קולינג (Arctic Fan 12)?

כי 1. לא מצאתי 80 מ"מ.

2. העוצמה שלו נמוכה מאוד יחסית (50 ומשהו לעומת ה80 ומשהו של TT).

בעיקרון אני יכול לקנות 120מ"מ אחד AF12 ב50 ש"ח, 92מ"מ אחד AF9 ב40 ש"ח, ושני 80מ"מ AF8 כל אחד ב35 ש"ח.

זה עולה 5 שקל יותר מהערכת של TT, השאלה אם זה יעשה את אותה העבודה \ טוב יותר.

* שימו לב שאני לא בטוח מתקין את כל המאווררים.. מקסימום נשמור כמה לעתיד.

* עוד משהו, מישהו שמבין בזה הרבההה יותר ממני מרכיב איתי, אז הוא כבר יעזור לי לסדר את החוטים ולעשות את זה כמו שצריך. אני כרגע מחפש פה המלצות למאוררים וסידור לסירקולציה טובה.

עריכה: התקשרתי לנועה ואמרו שאין AF12 וAF8 ולא יגיעו עד שבוע הבא שזה לא טוב לי (אני לא יכול)...

אז עדיף לי פשוט שלושה AF9 של 92מ"מ?

הבעיה שלי היא שהעוצמה נמוכה מאוד..

כדאי לי במקרה הכי נורא פשוט לחכות שבוע+ ולקנות את ההצעה שאמרתי מוקדם יותר בהודעה הזו של AC? בכמה ובמה היא יותר טובה מהערכה של TT?

מה זה מוד ל7 וולט? תוכלו להסביר לי איך עושים [בתקווה שזה פשוט]?

ההודעה הזו חשובה מאוד ודחופה (יום רביעי זה הכי מאוחר שאני יכול לדחוף את זה, וזה יהיה דיי נורא).

תודה רבה על העזרה.

פורסם

דבר ראשון, רצוי (מאוד) לדעת איזה מארז יש לפותח הת'ראד, כמה מאוררים יש לו עכשו (ואיפה), ואיפה הוא רוצה להתקין את המאוררים. אחרי זה אפשר להתחיל להמליץ.

תמונות של המארז יכולות לעזור

או לפחות תפרט את מספר המקומות שיש לך עבור כל גודל של מאורר... זה יהייה חסר טעם לחלוטין לקנות מאורר 120 מ"מ או 92 מ"מ אם יש לך מקומות רק עבור 80 מ"מ!

ואחרי שתחליט כמה מאוררים אתה רוצה לשים יהייה אפשר ליעץ לך לגבי סידור שלהם וסידור הסירקולציה במארז...

פורסם

ה 80 CFM במאווררים של ת'רמלטייק זה על מהירות מקסימלית.

שאני אגיד לך איזה שדה תעופה זה סמארט פאן על מהירות מקסימלית? הרעש בלתי נסבל.

ה AF זורק 50, ושקט מאוד.

פורסם
  • מחבר

או לפחות תפרט את מספר המקומות שיש לך עבור כל גודל של מאורר... זה יהייה חסר טעם לחלוטין לקנות מאורר 120 מ"מ או 92 מ"מ אם יש לך מקומות רק עבור 80 מ"מ!

ואחרי שתחליט כמה מאוררים אתה רוצה לשים יהייה אפשר ליעץ לך לגבי סידור שלהם וסידור הסירקולציה במארז...

לדעתי יש לי מקום ל120 מאחורה, 80 בצד ו80 למעלה.. משהו כזה.

מישהו יכול להסביר לי מה זה מוד ל7 וולט?

פורסם

מאורר פועל בד"כ על 12V. אפשר לסדר את החוטים ככה שהוא יפעל על 7V. פחות עוצמה, פחות זרימת אוויר, ופחות רעש... יש הסבר על זה בFQA

לדעתי יש לי מקום ל120 מאחורה, 80 בצד ו80 למעלה.. משהו כזה.

אז אתה צריך מאורר אחד של 120 מ"מ ושניים של 80. לא 92, ולא 3 של 120 ולא 5 של 80.

אלא אם אתה מתכוון לעשות חורים מתאימים ונוספים במארז.

עכשו תגיד כמה אתה רוצה לשים. כמה שיותר מאוררים (עד גבול מסויים) ככה איורור יותר טוב, ויותר רעש.

אני אישית ממליץ לך לשים את כל השלושה, כאשר זה שבדלת וזה שמאוחורה מכניסים, זה שלמעלה מוציא.

אגב, אני די בטוח שצריך להיות לך עוד מקום מקדימה... תבדוק את זה.

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני מכניס אחד 80MM מלמעלה, אחד 80MM מהצד, אחד 120MM מקדימה ואחד 120MM מאחורה.

אם לא יהיה מקום אני אשנה את הסידור..

רגע, אז פשוט להגיד לבנאדם שמחבר איתי לחבר את זה ל7V?

כי אני ממש לא רוצה רעש, והאמת שהעוצמה לא ממש חשובה לי כי זה קירור מתוך דאגה ולא מתוך בעיה.. אני מקדים תרופה למכה.

פורסם

אין 7V. צריך לחבר את החוטים אחד ל12 ואת השני ל5... תסתכל בFAQ!

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על הFAQ שבנעוץ? כי זה בכלל לא FAQ.. יש שם רק רכיבים מומלצים..

אולי פשוט תסביר לי?

אני רק צריך לדעת איך להגיד לבנאדם שעוזר לי לעשות את זה...

יש כאילו שני כבלים\חוטים\לא יודע מה שמתחברים מהספק למאוורר, אז לחבר אחד מהם לחוט של 12V ואחד לשל 5V?

תסביר לי רק איך מנסחים את זה כמו שצריך..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה אחי.. אני אראה לו את זה אם הוא לא יבין למה אני מתכוון "מוד ל7V"..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים