עבור לתוכן

המלצה על מאוורר למארז

Featured Replies

פורסם

אני הולך לקנות מחר \ מחרתיים מאוורר \ מאווררים \ ערכה של מאווררים למארז שלי ואני צריך המלצה על מאוורר טוב (מהיר, יעיל, שקט) שעולה כמה שפחות, וכמה ממנו לקנות + באיזה גדלים.

יש לי ספק כח חזק יחסית, לדתעי הוא יחזיק לפחות שלושה מאווררים, בהנחה שכרגע אין לי בכלל.

ממש לא משנה לי עם או בלי לד\לדים.. אם יש אפשרות גם עם וגם בלי ויש הבל במחיר, אני מעדיף בלי.

אני מוכן להשקיע עד 150 ש"ח.

תודה רבה על העזרה, זה דיי דחוף.

פורסם

גודל...??

ומאווררים צורכים כ3-4W (לדים בסביבות ה6W-8W) ככה שזה לא מה שיעמיס על הספק שלך..

והמאווררים של AC מומלצים ביותר..

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי בשום מקום מאוורר של AC.. אפשר לינק?

לא משנה לי הגודל.. אתם תמליצו.. אני לא מבין בזה הרבה... המורה שלי לתכנות (מבין גם המון בחומרה) עוזר לי להרכיב אותם ככה שתהיה סירקולציה טובה, אבל אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על גודל.

פורסם
  • מחבר

אז כדאי לי לקנות שניים כאלה? זה יהיה טוב?

עריכה: בנועה מחשבים זה עולה 50.. אז כדאי לי לקנות שלושה?

*אם זה משנה משהו, יש לי כבר קירור למעבד ואני קונה קירור לכרטיס מסך.

פורסם

כן,עדיף 2 של 120 מאשר 3 של 80.

גם במחינת הקירור וגם מבחינת השקט.

לדעתי מספיק 2,

אתה יכול לקנות אחד של AC 120 מ"מ

ואחד של TT עם LED בגודל 120 מ"מ (עולה 70 ש"ח)

עדן

פורסם
  • מחבר

תשמע, כרגע החלטתי לקנות ערכה של שניים 80MM ושניים 120 MM של TT ב155 ש"ח.. בדקתי רעש, עוצמה ותדירות והכל טוב ומתאים..

אם יש סיבה מסוימת לא לקנות אותם (אם מישהו רוצה לעזור - ל"דגם" קוראים A2003) אז תגידו בבקשה..

פשוט זה עולה פחות משניים של 120MM.

תודה.

פורסם

טעות מרה , הסט הזה רועש והנתונים משקרים

תקנה AC ואתה לא תצטער

מצויינים

פורסם

יש לך בכלל אפשרות לחבר 120 במארז ?!

גם מקדימה וגם מאחורה ?!

והסט של ה-4 רועש מאוד... מוד ל7 וולט יסדר אותך...

:xyxthumbs:

פורסם

למה כול ההתחכמות לקנות מאוורר רועש , לעשות וולט מוד

תקנה AC הם זולים יחסית ועובדים טוב ושקט הכי חשוב

פורסם

גם נכון..

אבל זה משתלם כי זה שתי 120 ועוד שתי 80...

פורסם

אז אתה גם תמליץ לו על 8 מאוררי 80 מ"מ ג'נריים ב20 ש"ח כי ה יוצא יותר? :s07: יעסה עחלה רוח...

דבר ראשון, רצוי (מאוד) לדעת איזה מארז יש לפותח הת'ראד, כמה מאוררים יש לו עכשו (ואיפה), ואיפה הוא רוצה להתקין את המאוררים. אחרי זה אפשר להתחיל להמליץ.

תמונות של המארז יכולות לעזור

וטיפ כללי, רצוי לסדר את החוטים במארז לפני ששמים מאוררים, כי גם אם יהיו לך 10 מאוררים, הם לא יעזור לך אם החוטים לא מסודרים...

לגבי חברות: אם המחשב שלך קר יחסית, ואתה לא מעוניין במאוררי לדים (שבד"כ קצת פחות טובים ממאוררים רגילים, אבל לא קריטי...), גם שני מאוררים פשוטים של 20~30 ש"ח יספיקו כדי לשפר את האיורור, ולא יעשו רעש חזק מידי. אם אתה רוצה מאוררים קצת יותר שקטים, וקצת יותר יעילים, אז לפי המלצות הח'ברה- AC ;)

לגבי גדלים: בד"כ 80 מ"מ מסתובב מהר יותר, וזורק את האוויר בצורה ממוקדת יותר- זה טוב אם אתה רוצה למקד את האיורור לאיזור מסויים- נגיד מהדלת אל כרטיס המסך ו/או המעבד. 120 מ"מ אומנם מסתובב קצת יותר לאט, אבל זרם האוויר דרכו גדול יותר, והוא טוב לאיורור כללי של המארז, או חלקים גדולים ממנו, נגיד כל לוח האם... במילים אחרות, אם מאורר 80 מ"מ שמותקן על הדלת יוריד 5 מעלות באיזור מסויים של הלוח, מאורר 120 מ"מ יוריד 3 מעלות באיזור של כל הלוח...

פורסם

אז אתה גם תמליץ לו על 8 מאוררי 80 מ"מ ג'נריים ב20 ש"ח כי ה יוצא יותר? :s07: יעסה עחלה רוח...

אני אף פעם לא ממליץ על מאוררי 80 מ"מ אני אומר להגדיל ל120 אם יש אפשרות...

פורסם

גם נכון..

אבל זה משתלם כי זה שתי 120 ועוד שתי 80...

משום מה זה לא מסתדר לי עם ההודעה הזו...

ובו נפסיק את זה כאן, כי לא על זה הדיון...

פורסם

אתה כנראה לא הבנת אותי...

ואתה תמיד בה בשלילה...

כאן נעשה ק-א-ט !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים