פורסם 2006 ביוני 1819 שנים מחבר חברה בדקתי לעומק והזלמן הוא סוס עבודה והזמנתי אותו הוא חתיכת גוף קירור פי 2 על הביג טייפון......
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים מחבר ודה אני גם שלם הם ההחלטה הזו משום שהיה מאוורר נלווה מאוחוריו וזאת תהיה יניקת אוויר מושלמת וגם הוא טוב למודינג ויש שלט של המאוורר וזה לא כל כך חזק גם שזה על הכי גבוהה בקיצור גוף הקירור הטוב ביותר לדעתי עלי אדמות הזלמם 9500!!!
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים מחבר כך בחשבון שהמאוורר של הזלמן רועש לא רק במהירות הכי גבוהה וכמו כול מאוורר יש לו תוחלת חיים ושהוא יהרס לא תוכל להשתמש בקירור יותר NINJA או BT לא תלויים בחיי המאוורראחי אתה מה זה טועה המאוורר שמגיע עם הזלמן הוא יותר איכותי מהמאוורר שמגיע עם הביג טייפון ויותר טוב מהםשוט לגמרי שמגיע עם הנינג"ה....
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים אחי אתה מה זה טועה המאוורר שמגיע עם הזלמן הוא יותר איכותי מהמאוורר שמגיע עם הביג טייפון ויותר טוב מהםשוט לגמרי שמגיע עם הנינג"ה....שתי המאווררים מצויינים , וגם אפשר להחליף אותם עם רוצים , אחרי יום שבוע הזלמן אחרי חצי שנה בטוח כבר ירעיש וגם יקרר פחות טוב , בגלל האטה של המאוורר כתוצאה מאבק ותוחלת חיים השניים האחרים פשוט תפרק ברגים או במקרה של הNINJA תוציא קליפס או שתים ותשים מאוורר חדש
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים מחבר רק תידע שגם לזלמן אפשר להשים מאוורר מחברה אחרת לא חייב בדיוק זלמן פשוט צריך את אותם מידות, בדקתי את זה כבר....
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים גבר אתה בטוח שאתה יודע איך הקירור הזה ניראה ? אני רוצה לראות אותך מחליף לו מאוורר הnija הרבה יותר טוב!!
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים בשביל שהזלמן יעקוף את הביג טיפון הוא צריך להיות על מקסימום....(ואז הוא רועש..)
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים שתי המאווררים מצויינים , וגם אפשר להחליף אותם עם רוצים , אחרי יום שבוע הזלמן אחרי חצי שנה בטוח כבר ירעיש וגם יקרר פחות טוב , בגלל האטה של המאוורר כתוצאה מאבק ותוחלת חיים בולשיט, פשוט בולשיט, ויש לי את הזלמן כבר כמעט שנה שלמההשניים האחרים פשוט תפרק ברגים או במקרה של הNINJA תוציא קליפס או שתים ותשים מאוורר חדשבשביל שהזלמן יעקוף את הביג טיפון הוא צריך להיות על מקסימום....(ואז הוא רועש..) רועש כמו ריבת משמשים
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים ריבת משמשים XDDDDזה היה טוב.לי אין זלמן, ואני לא חסיד של זלמן (אני אוהב את השקט המוחלט של ארקטיק קולינג. יש לי סיילנסר 64 על המעבד וסיילנסר 5 על הכרטיס מסך)אבל אני יכול להעיד שגם אחרי שנה המאוורר של הזלמן לא נהיה טיפה רועש אפילו, ובמקסימום הזלמן רועש טיפה יותר מהסיילנסר 5 שלי במקסימום. מה שאומר-קרוב לרעש של ריבת משמשים, כן.בקיצור, די ללכלך על הזלמן. ה BT רועש הרבה יותר ממנו, למרות שהוא גם יחסית שקט.
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים ריבת משמשים XDDDDזה היה טוב.לי אין זלמן, ואני לא חסיד של זלמן (אני אוהב את השקט המוחלט של ארקטיק קולינג. יש לי סיילנסר 64 על המעבד וסיילנסר 5 על הכרטיס מסך)אבל אני יכול להעיד שגם אחרי שנה המאוורר של הזלמן לא נהיה טיפה רועש אפילו, ובמקסימום הזלמן רועש טיפה יותר מהסיילנסר 5 שלי במקסימום. מה שאומר-קרוב לרעש של ריבת משמשים, כן.בקיצור, די ללכלך על הזלמן. ה BT רועש הרבה יותר ממנו, למרות שהוא גם יחסית שקט.למה ללכלך ?הBT שקט כמעט לחלוטין, רק אם אני עוצר את כל המאווררים שיש לי במחשב, עדיין אני צריך לקרב את האוזן כמעט עד כדי נגיעה במאוורר כדי לשמוע את ה- BTה- BT 16 dBA והזלמן 23לי אין מאווררי מארז, ומה שאני מחפש זה שקט תעשייתי, לכן ה- BT מתאים לי מאוד, יכול להיות שיש אנשים שלא איכפת להם מקצת רעש ו- 100 שקל פחות והם ייקחו את הזלמן
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים למה ללכלך ?הBT שקט כמעט לחלוטין, רק אם אני עוצר את כל המאווררים שיש לי במחשב, עדיין אני צריך לקרב את האוזן כמעט עד כדי נגיעה במאוורר כדי לשמוע את ה- BTה- BT 16 dBA והזלמן במצב של 100% עוצמה, אל תשכח שהזלמן מגיע עם פוטנציומטר...23לי אין מאווררי מארז, ומה שאני מחפש זה שקט תעשייתי, לכן ה- BT מתאים לי מאוד, יכול להיות שיש אנשים שלא איכפת להם מקצת רעש ו- 100 שקל פחות והם ייקחו את הזלמן יכול להיות? השאלה של מי שפתח את הת'רד היא מאוד ברורה: הוא רוצה ביצועים וזהו. הוא שאל מי הקירור הכי חזק היום בשוק, לא שקט או חסכוני
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0071/cl-p0071.aspלדעתי זה הגוף קירור הטוב ביותר למעבד בגלל שיש זרימה החוצה.יחד עם 2 מאוררי 130מ"מ (למרות שאפילו 1 מספיק לדעתי).....אין תחרות.....http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Combo/a2330/a2330.asp
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים הסוניק טאוור לא רע אבל יחסית לא ביצועיסטי.. יותר אלומיניום לא שווה יותר ביצועים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.