עבור לתוכן

צריך להחליט בין 3 גופי קירור שהבנתי שהם הכי טובים ומחזיקים בכתר כיום...

Featured Replies

פורסם

שמעת על פאנבואיזם? ה-BT טוב בנושא של מחיר/עלות אבל לא בביצועים טהורים

• תגובות 78
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חברה בדקתי לעומק והזלמן הוא סוס עבודה והזמנתי אותו הוא חתיכת גוף קירור פי 2 על הביג טייפון......

פורסם

לדעתי החלטה טובה, למרות שהוא יקר

תתחדש

פורסם
  • מחבר

ודה אני גם שלם הם ההחלטה הזו משום שהיה מאוורר נלווה מאוחוריו וזאת תהיה יניקת אוויר מושלמת וגם הוא טוב למודינג ויש שלט של המאוורר וזה לא כל כך חזק גם שזה על הכי גבוהה בקיצור גוף הקירור הטוב ביותר לדעתי עלי אדמות הזלמם 9500!!!

פורסם
  • מחבר

כך בחשבון שהמאוורר של הזלמן רועש לא רק במהירות הכי גבוהה

וכמו כול מאוורר יש לו תוחלת חיים ושהוא יהרס לא תוכל להשתמש בקירור יותר

NINJA

או BT

לא תלויים בחיי המאוורר

אחי אתה מה זה טועה המאוורר שמגיע עם הזלמן הוא יותר איכותי מהמאוורר שמגיע עם הביג טייפון ויותר טוב מהםשוט לגמרי שמגיע עם הנינג"ה....

פורסם

אחי אתה מה זה טועה המאוורר שמגיע עם הזלמן הוא יותר איכותי מהמאוורר שמגיע עם הביג טייפון ויותר טוב מהםשוט לגמרי שמגיע עם הנינג"ה....

שתי המאווררים מצויינים , וגם אפשר להחליף אותם עם רוצים , אחרי יום שבוע

הזלמן אחרי חצי שנה בטוח כבר ירעיש וגם יקרר פחות טוב , בגלל האטה של המאוורר כתוצאה מאבק ותוחלת חיים

השניים האחרים פשוט תפרק ברגים או במקרה של הNINJA תוציא קליפס או שתים ותשים מאוורר חדש

פורסם
  • מחבר

רק תידע שגם לזלמן אפשר להשים מאוורר מחברה אחרת לא חייב בדיוק זלמן פשוט צריך את אותם מידות, בדקתי את זה כבר....

פורסם

גבר אתה בטוח שאתה יודע איך הקירור הזה ניראה ?

9500_c_p.gif

אני רוצה לראות אותך מחליף לו מאוורר הnija הרבה יותר טוב!!

פורסם

בשביל שהזלמן יעקוף את הביג טיפון הוא צריך להיות על מקסימום....(ואז הוא רועש..)

פורסם

שתי המאווררים מצויינים , וגם אפשר להחליף אותם עם רוצים , אחרי יום שבוע

הזלמן אחרי חצי שנה בטוח כבר ירעיש וגם יקרר פחות טוב , בגלל האטה של המאוורר כתוצאה מאבק ותוחלת חיים בולשיט, פשוט בולשיט, ויש לי את הזלמן כבר כמעט שנה שלמה

השניים האחרים פשוט תפרק ברגים או במקרה של הNINJA תוציא קליפס או שתים ותשים מאוורר חדש

בשביל שהזלמן יעקוף את הביג טיפון הוא צריך להיות על מקסימום....(ואז הוא רועש..) רועש כמו ריבת משמשים

פורסם

ריבת משמשים XDDDD

זה היה טוב.

לי אין זלמן, ואני לא חסיד של זלמן (אני אוהב את השקט המוחלט של ארקטיק קולינג. יש לי סיילנסר 64 על המעבד וסיילנסר 5 על הכרטיס מסך)

אבל אני יכול להעיד שגם אחרי שנה המאוורר של הזלמן לא נהיה טיפה רועש אפילו, ובמקסימום הזלמן רועש טיפה יותר מהסיילנסר 5 שלי במקסימום. מה שאומר-

קרוב לרעש של ריבת משמשים, כן.

בקיצור, די ללכלך על הזלמן. ה BT רועש הרבה יותר ממנו, למרות שהוא גם יחסית שקט.

פורסם

ריבת משמשים XDDDD

זה היה טוב.

לי אין זלמן, ואני לא חסיד של זלמן (אני אוהב את השקט המוחלט של ארקטיק קולינג. יש לי סיילנסר 64 על המעבד וסיילנסר 5 על הכרטיס מסך)

אבל אני יכול להעיד שגם אחרי שנה המאוורר של הזלמן לא נהיה טיפה רועש אפילו, ובמקסימום הזלמן רועש טיפה יותר מהסיילנסר 5 שלי במקסימום. מה שאומר-

קרוב לרעש של ריבת משמשים, כן.

בקיצור, די ללכלך על הזלמן. ה BT רועש הרבה יותר ממנו, למרות שהוא גם יחסית שקט.

למה ללכלך ?

הBT שקט כמעט לחלוטין, רק אם אני עוצר את כל המאווררים שיש לי במחשב, עדיין אני צריך לקרב את האוזן כמעט עד כדי נגיעה במאוורר כדי לשמוע את ה- BT

ה- BT 16 dBA והזלמן 23

לי אין מאווררי מארז, ומה שאני מחפש זה שקט תעשייתי, לכן ה- BT מתאים לי מאוד, יכול להיות שיש אנשים שלא איכפת להם מקצת רעש ו- 100 שקל פחות והם ייקחו את הזלמן

פורסם

למה ללכלך ?

הBT שקט כמעט לחלוטין, רק אם אני עוצר את כל המאווררים שיש לי במחשב, עדיין אני צריך לקרב את האוזן כמעט עד כדי נגיעה במאוורר כדי לשמוע את ה- BT

ה- BT 16 dBA והזלמן במצב של 100% עוצמה, אל תשכח שהזלמן מגיע עם פוטנציומטר...23

לי אין מאווררי מארז, ומה שאני מחפש זה שקט תעשייתי, לכן ה- BT מתאים לי מאוד, יכול להיות שיש אנשים שלא איכפת להם מקצת רעש ו- 100 שקל פחות והם ייקחו את הזלמן יכול להיות? השאלה של מי שפתח את הת'רד היא מאוד ברורה: הוא רוצה ביצועים וזהו. הוא שאל מי הקירור הכי חזק היום בשוק, לא שקט או חסכוני

פורסם

הסוניק טאוור לא רע אבל יחסית לא ביצועיסטי.. יותר אלומיניום לא שווה יותר ביצועים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים