עבור לתוכן

אחת החויות הכי גרועות בעולם המחשבים...

Featured Replies

פורסם

אצלנו איפה שאני נמצא זה פנטיום 2 עם 24 זיכרון או משהו כזה

ובמעבדה אחרת גם משהו כזה.

למגמת פרסום אצלנו יש חדר משלהם עם מחשבים ממש חדשים עם מלא ציוד, מערכות קולנוע ועוד כל מיני >:(

• תגובות 40
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לנו יש בבית הספר איזה 20 מחשבי פנטיום 3 800 עם (תחזיקו חזק.....) 64MB EDO-RAM!!!!!!!!!

זה היה 32MB אבל הם "שידרגו" ::)

UT עולה שם, פחות או יותר, אנחנו מארגנים מסיבות רשת במהלך שיעורי מחשבים ;)

חוץ מזה, יש לנו גם איזה 30 מחשבי פנטיום 133 (לא תומך ב-MMX) עם 16MB EDO-RAM שבקושי מסוגלים להחזיק חלון אקספלורר אחד, ואין להם הארד דיסק...

ועד לפני שנה, היו לנו מחשבי XT עם מסכי שחור-ירוק, שמוטבע עליהם "לא לזרוק, עדיין שמיש" :lol:

פורסם

לנו יש בבית הספר איזה 20 מחשבי פנטיום 3 800 עם (תחזיקו חזק.....) 64MB EDO-RAM!!!!!!!!!

זה היה 32MB אבל הם "שידרגו" ::)

UT עולה שם, פחות או יותר, אנחנו מארגנים מסיבות רשת במהלך שיעורי מחשבים ;)

חוץ מזה, יש לנו גם איזה 30 מחשבי פנטיום 133 (לא תומך ב-MMX) עם 16MB EDO-RAM שבקושי מסוגלים להחזיק חלון אקספלורר אחד, ואין להם הארד דיסק...

ועד לפני שנה, היו לנו מחשבי XT עם מסכי שחור-ירוק, שמוטבע עליהם "לא לזרוק, עדיין שמיש" :lol:

מה היה לוח של פנטיום 3 שתמך בזיכרונות edo ?

פורסם

מסתבר ;)

פורסם

איזה קטע יאללה! ;D :lol: ;D :lol:

פורסם

אתה בטוח ומשוכנע?

כי חשבתי שהציפסט בכלל לא תומך.

ואו, זה לא הגיוני, אבל אם אתה אומר..

בפנטיום 2 כבר לא משתמשים בEDO..

יש לי כאן 16 מגה של EDO בשביל הביצפר שלך..

;D

פורסם

:lol:

אם יש דרך שבה אפשר לעשות משהו מטומטם, תסמוך על הבצפר שלי שהוא ימצא אותה.

נסה למכור את הסטיקים של ה-EDO לבצפר שלי, הוא הגוף היחיד שקיים כיום שמסוגל לקנות משהו עתיק כזה :lol:

ד"א, גם אני לא האמנתי כשראיתי את זה.. אמרו פנטיום 3 800 עם 64 מגה RAM, אני בא אחרי חודשיים ורואה שזה 64MB EDO :bash: :bash: :bash:

פורסם

לא, לא משתמשים בEDO, כי כמעט אין להשיג אותו, והוא עובד בעשירית מהבאס של P3 800...

פורסם

דווקא לנו באשכול פיס יש מחשבים סבירים פנטיום 3 800 אבל יש להם את הכרטיס הזה שמשחזר את המחשב, שאם חושבים על זה, זה יכול להיות מצויין

נניח שהתקנתם שם קוויק שלוש ועושים משחק רשת עם איזה 16 שחקנים מפוצצים את כל העולם מכבים את המחשבים ואיזה יופי אין זכר למה שעשיתם, ככה שאם עושים את זה בהפסקה חפוזה אף אחד לא יתפוס אתכם...

פורסם

דווקא אצלינו בבית ספר וגם באשכול הפיס שצמוד אלינו כי הוא שייך לחטיבה יש מחשבים דווקא מעולים

פנטיום 4 1.8 של אינטל מסך 17 המחשב עצמו הוא של Compq והמסך של HP מחשבים חדשים

עכשיו הגיעו לאשכול עוד 15 אצלינו משקעים ברעננה...

ליאור

פורסם

אצלנו תקועים עם P2 233 ו-ATI 8 MB...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים