עבור לתוכן

אחת החויות הכי גרועות בעולם המחשבים...

Featured Replies

פורסם

אתם מכירים את המורים למחשבים האלו שלא מבינים כלום חוץ מVB וPHOTOSHOP... אז בזמן השיעור שהמורה לימד אותנו כל מני דברים בVB (למרות שאני יודע הכל לא נורא לחזור קצת...) אז לכל אחד הייתה תיקיה בכונן הרשת שהמורה עשה נכון? אז פיתאום אני מזהה שמחקו לי את התקיה שלי וכל העבודות שם (שהיו הכי טובות שיש מאותה קבוצת הלימוד...)

לא הצלחתי לגלות מי מחק לי! התלוננתי למורה... הוא אמר לי שלפעמים BACKUP עוזר... ושהייתי צריך לעשות אחד... (בלה בלה בסגנון)

התעצבנתי!!!

ישר גלשתי לאתר של נענע הורדתי את Folder Protector

ונעלתי את התיקיה של כל התיקיות של התלמידים שהיו בביצפר ולמדו באותה הכיתה... שיניתי את הנתיב כאילו זה הקונטרול פנל...

חחחחחחחחח

התאפקתי מצחוק שכל התלמידים בכיתה אמרו "ממממההההה? המורה זה לא נשמר לי! "

חחחחחח :lol:

המורה 10 ניסה לעשות כל מני דברים ואז בסוף ויתר... ואמר לנו לעוף הבייתה... (2 שיעורים חופשיים... :asthanos:)

ובסוף אמרתי לו "לפעמים BACKUP עוזר לא?"

ועוד קצת חחחחחח

אני מצטער שזה קרה, אבל... :jump::hi:

יאאלה שתפו פעולה!

• תגובות 40
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הראת לו מה זה

כל הכבוד

פורסם

זה בכלל לא משתווה למה שאני עשיתי (לא יכול לספר)

פורסם

u r un1v3rs4l'/ s+upid!

פורסם

אח שלי אתה גדול גם אני יעשה את זה

פורסם

זה בכלל לא משתווה למה שאני עשיתי (לא יכול לספר)

א... ג... אמ.... שפ..... (צונזר, לא יכול להשיב...)

פורסם

פחחחח מזכיר לי שבשיעור מחשבים פעם שעברה, הריי יש רשת בין כל המחשבים,

אז מורידים תוכנה בשם LanSchool ודרכה אפשר לשלוט על איזה מחשב שרוצים (להזיז את העכבר).

איזה צחוקים היה...נכנסתי לאחד לאתר סקס, והמורה אומרת לאותו אחד שלא מבין מאיפה זה בא לו "מהההההה???"

פורסם

יאללה אני יספר את שלי...

אני שמתי במסך הראשי תמונה של אישה ערומה וכולם ראו את זה במסך הגדול ושמתי לתמונה סיסמא :lol:

פורסם

תת רמה אתם, אנשים... אם זה היה ברשת שלי... וואי וואי וואי...

פורסם

תת רמה אתם, אנשים... אם זה היה ברשת שלי... וואי וואי וואי...

למה את מה אתה מנהל?

פורסם

כן...

הייתי מתעלל בכם כמו שרק אחד שיודע את נפלאות הTRU64 יכול...

פורסם
ונעלתי את התיקיה של כל התיקיות של התלמידים שהיו בביצפר ולמדו באותה הכיתה... שיניתי את הנתיב כאילו זה הקונטרול פנל...

אתה אדם מגעיל שרוצה לשתף אחרים בצרות שלו.

אם מישהו דפק אותך אז אתה תדפוק את כל הכיתה שלך כולל את החפים מפשע.

לך תצטרף לתנועת איסלאם או משהו.

פורסם

כמה מפגר יכול להיות מורה למחשבים ?

היא היה אצלי כשהמורה למחשבים ראתה אותי באמצע שיעור HTML עובר בין הדפדפן לכתבן עם בעזרתalt+tab היא לא ידעה מה זה

ה"אפור" הזה במילותיה שלה...

פורסם

אחים שלי זה כלוםםםםםם

אז ככה אנחנו שילמנו הרבה כסף על מחשבים לבציפר אז ששאלנו את המנהל למה כל כך הרבה הוא אמר: " כדי שיהיה מחשב לכל תלמיד"

אוקי מה אני יכול להגיד לו...

אז מגיע שעור מחשבים אני מגיע לכיתה ולא רק שלא החליפו את המחשבים (ישנים מסריחים) גם לא היה לי מחשב לעבוד עליו!!!!!

אז אני ועוד כמה חבלנים לקחנו דבק מגע והתחלנו להשפריץ בכל החדר (כמובן לא בשעור אחרי שלא היה אף אחד....) על מסכים.. עכברים סורק וכיסאות...... לקח להם שעות לנקות את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: וחלק זרקו...

פורסם

ואתה עוד גאה בעצמך ? מקרה עצוב ביותר... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים