פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים אוקיי, אני רוצה לחבר איזה 5-6 לדים ללוח אם כדי שיאירו לי קצת ת'קדימה.איך אני עושה את זה נכון?פירוט בבקשה.
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים מחבר לא עזר לי - הם מדברים שם על שנאים וספק חדש,אני לא מעוניין לחבר את זה ככהאם אפשר פירוט איך לחבר, באיזה נגדים להשתמש וכו'.תודה
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים אתה לא יכול חבר 5-6 לדים ללוח.אתה תשרוף את החיבור.שני לדים שם זה כל מה שאפשר (אחד לpower ואחד לIDE)5-6 לדים שבניגוד לIDE לד יזהרו כל הזמן תצטרך לחבר לספק עם נגד.
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר אתה לא יכול חבר 5-6 לדים ללוח.אתה תשרוף את החיבור.שני לדים שם זה כל מה שאפשר (אחד לpower ואחד לIDE)5-6 לדים שבניגוד לIDE לד יזהרו כל הזמן תצטרך לחבר לספק עם נגד.אני לא רוצה לחבר לחיבור של ה HDD LEDs או ל Power,ב"חיבור על הלוח" התכוונתי לחיבור של המאווררים.המדריך לא עזר לי כי אני רוצה לשים 6 לדים בנוסף למה שיש לי,לא להחליף את ה LED של ה Power (דבר שכבר עשיתי).
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים לא ראית שם שאפשר לחבר את זה למולקס? זה שהוא השתמש במה שאמור להתחבר להרדיסק זה רק לנוחות באותה מידה יכולת להלחים...ואתה גם יכול לחבר יותר מלד אחד... במקביל
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים להזכירך כבר חיברתי 5 לדים במקביל ל 12 וולט וכולם נשרפו...כי כמובן אתה צריך נגדים..
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים אני חיברתי 4 נגדים בטור(כידוע כל נגד זה ולט אחד) יוצא שזה 4 וולט, אז צריך להגדיל את זה ל12 וולט, אז מוסיפים נגד אחד של 120ohm נראה לי, פשוט תחשב וזהו, וככה אתה יכול לחבר את זה או במולקס או לחיבור מאוורר בלוח
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים להזכירך כבר חיברתי 5 לדים במקביל ל 12 וולט וכולם נשרפו...כן אבל חיברת אותם ל12 וולט כשהם עובדים על 3-4 וולט..במדריך אומרים לך איזה נגדים לחברתקרא!!אגב.. זו ההודעה ה300 שלי! מזל טוב..
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים מחבר וואלה, לא שמתי לב, אני ינסה את זה... רק שאלה: אם אני מחבר ל 12 וולט, אני צריך נגד של 300 אום לכל הלדים או לכל אחד בנפרד? תודה, ומזל טוב על ה 300 .
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים אם כולם ביחד יוצאים 4 וולט אז אתה שם נגד אחד של 120 אום ואם כל אחד 4 וולט אז אתה שם לכל אחד נגד..*על תתיחס למספרים תחשב לבד..זה היה רק לדוגמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.