עבור לתוכן

מה אתם חושבים על המיפרט הזה לנייד ב2500$(קנייה &#148

Featured Replies

פורסם

המיפרט הוא

2.16GHz Intel Core Duo processor

2MB on chip shared L2 cache running 1:1 with processor speed

1GB (single SODIMM) on 2.16GHz configuration

two SODIMM slots support up to 2GB

667MHz frontside bus

Combined optical digital input/audio line in (minijack)

Combined optical digital output/headphone out (minijack)

Built-in stereo speakers

Internal omnidirectional microphone (located under left speaker grille)

Built-in 54-Mbps AirPort Extreme wireless networking (802.11g standard) (2).

Built-in Bluetooth 2.0+EDR (Enhanced Data Rate)

Built-in 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ-45 connector)

ATI Mobility Radeon X1600 graphics processor, dual link DVI support 256MB GDDR3

Dual display and video mirroring: Simultaneously supports full native resolution on the built-in display and up to 2560 by 1600 pixels on an external display, both at millions of colors

DVI output port

VGA output using included DVI to VGA adapter

Built-in iSight camera

100GB 5400-rpm Serial ATA hard drive on 2.16GHz configuration. Optional 100GB 7200-rpm or 120GB 5400-rpm hard drives.

4x Slot-loading SuperDrive (DVD±RW/CD-RW)

Maximum Read: 8x DVD-ROM; 6x DVD-ROM (double layer DVD-9), DVD-R, DVD+R, DVD+RW, DVD-RW; 4x DVD+R (double layered) and DVD-R (double layered); 24x CD

15.4-inch (diagonal) TFT display, support for millions of colors; Optional glossy widescreen display

Supported resolutions: 1440 by 900 (native), 1280 by 800, 1152 by 720, 1024 by 640, and 800 by 500 at 16:10 aspect ratio; 1024 by 768, 800 by 600, and 640 by 480 at 4:3 aspect ratio; 1024 by 768, 800 by 600, and 640

by 480 at 4:3 aspect ratio stretched; 720 by 480 at 3:2 aspect ratio, 720 by 480 at 3:2 aspect ratio stretched

Height: 1.0 inch (2.59 cm)

Width: 14.1 inches (35.7 cm)

Depth: 9.6 inches (24.3 cm)

Weight: 5.6 pounds (2.54 kg) with battery and optical drive installed (4)

זה בא אם

Mac OS X v10.4 Tiger (includes Spotlight, Dashboard, Mail, iChat AV, Safari, Address Book, QuickTime, iCal, DVD Player, Xcode Developer Tools)

iLife ’06 (includes iTunes, iPhoto, iMovie HD, iDVD, iWeb, GarageBand), Microsoft Office 2004 for Mac Test Drive, iWork ’06 (30-day trial), Comic Life, FileMaker Pro trial, Omni Outliner

Photo Booth

Front Row

יש כאן הכל אבל כל דבר קטן שרציתם לדעת על המחשב חחח

והשאלה היא:

מתי יגיע קונרו לניידים כי אני יקנה את המחשב הזה בעוד כמה חודשים והמחירים בניידים לא זז כלכך

פורסם

אני מבין שאתה רוצה לקנות MacBook Pro (החלום שלי, עם כמה תוספות), איזה גודל המסך שאתה רוצה (אני ממליץ לך על ה-15.4" ולא על ה17") ?

עכשיו, אני יכול להגיד לך שזה מפרט מעולה כמו שהוא, אבל אני הייתי משפר כמה דברים - אם יש לך כסף כמובן.

2GB 667 DDR2 - 2x1GB SO-DIMMs - 300$

100GB Serial ATA drive @ 7200 rpm - 100$

זאת דעתי, אני יודע שיש כאן הרבה שיחלקו עלי, אבל...

אדם

פורסם
  • מחבר

מממ זה ה15.4 חחחח גם לדעתי הוא הכי משתלם ויש שם 100GB אני לוקח את ה2.16 לא את ה2.0 אז יש לי 1 GB רם ו100 GB של הרד דיסק

גם זה חלום שלי בגלל זה אני חסכתי ולא קניתי מחשב כבר 4 שנים (שזה המון המחשב שלי ממש מעפן חחח)

פורסם

אחי 2500 דולרים זה המון כסף , ויש שם רק 1600 פרו של ATI זה בערך ברמה של 6600GT

זה לא מחשב למשחקים אתה מודע לזה נכון?

פורסם
  • מחבר

מממ כן אני מודע לזה אבל אפשר עדיין לשחק קצת וזה מה שאני צריך משחק פעם בשנה או משהו כזה

אב לאיך כל שאר הדברים? ומה לגבי השאלה שלי? מתי יגיעו לניידים המעבדים החדשים?

פורסם

חשבתי על קנייה של מחשב כזה.

המחשב סטנדרט שופר מלפני חודשיים וזה יפה : ) - הוסיפו מעבד חזק יותר (ללא צורך בשידרוג).

היה לי את המחשב הזה ליומים, פשוט מכשיר מדהים !

חלום !

רק תזכור, מה שאתה קונה עכשיו זה עד שתקנה מחשב חדש (כמה שנים), ולפי דעתי כבר עוד שנתיים הסטנדרט של המחשבים יהיה 2Gb ואני ממש לא חושב שתוכל להוסיף מתי שבא לך - תחשוב אם כדאי לך לשדרג או לא...

אדם

פורסם
  • מחבר

מממ הבעייה היא ששידרוג כזה עולה הרבה כסף

אני צריך ליקנות עוד ג'יגה אולי אני יקנה את זה יותר מאוחר ניראה כבר אבל 100% אני יקנה עוד לפחות 512 מגה רם

והמחירים ירדו עוד 3 חודשים לא?

למרות שזה אפל עדיין צפוי ירידת מחירים זה דיי הגיוני

פורסם

If you have tight budget,i dont see any point to go with Mac

You can find much better alternatives

Next mobile CPU will be Merom and not Conroe,supposed to be out in cpl months

פורסם

בכל אופן, אם אתה מוכן ללכת על פלטפורמת WIN, סביר שתמצא מחשב יותר חזק ב2500$ (כאלה אפשר לקנות עבור 1500$)

פורסם

אתה באמת תוסיף עוד זיכרון בעוד שנה ?

אני ממש לא חושב...

אבל אני יכול להגיד לך שככה זה גם מחשב מעולה !

אבל אני גם חשבתי על זה (בשביל עצמי), נכון שזה מחשב מדהים וזה Apple וכל זה. אבל פי 1000 שווה לקנות מחשב נייח מדהים בפחות כסף.

אדם

פורסם
  • מחבר

מממ אני ממש אבל ממש רוצה את המחשב הנייד הזה זה החלום שלי ואני עבדתי קשה בשבילו ואני יודע שהוא שווה את זה והוא ממש טוב

וכפי שאמרתי אני קונה אותו בעוד כ3 חודשים מינימום ואני לא רוצה מחשב נייח אני רוצה גם מחשב לעתיד שלי ואני חושב שנייד זה הכי משתלם

פורסם

You know that Apple dont build Mac's notebookes ,right?They build by Asus

But if it is your dream to have Mac,good luck and go with it.Just dont think that ANY laptop will be good for anything besides simple internet browsing in cpl years

Good luck

פורסם
  • מחבר

תודה

אבל אפשר לשחק בו משחקים נכון? רק לא על הרזולוציה הכי גבוהה רק על בינונית מינוס לא?

פורסם
  • מחבר

סורי שאני מעלה את זה אבל אני צריך לדעת אם אפשר לשחק בו משחקים? ומתי יגיעו לניידים הקונרו החדשים? אם זה 2-3 חודשים אז זה ממש טוב

פורסם

I told you b4,next mobile cpu called Merom will be out in cpl months

And yes you can play games on X1600 but only old ones,for all new games or titles that will be released in near future x1600 just not enuff

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים