פורסם 2006 ביוני 1619 שנים שלום לכולם עלה לי רעיון חמוד היום..: שלט שמדליק ומכבה את המחשב!! האם זה אפשרי??? האם אפשר הסבר לבניה ורשימת מצרכים?? תודה רבה
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים אפשרי זה בטוח, יש את הiMON שמכבה ומדליק ושולט על כל מיני דבריםבקשר לאיך בונים לבד ... אני גם רוצה לדעת, יותר ספציפי, האם אפשר להשתמש בשלט רגיל (של טלויזיה לצורך העניין) ולבנות מקלטשידע לפענח את האותות מהשלט ובעזרת איזו תוכנה לקבוע מה כל מקש יעשה?
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים אחד הדברים היותר קלים להכנהצריך:1 * remote relayוזהו בעיקרון החמוד הזה בא בערכותשלט שברגע שלוחצים סוגר מעגל (בשבילנו מדליק את המחשב) וזהו.
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים אחד הדברים היותר קלים להכנה צריך: 1 * remote relay וזהו בעיקרון החמוד הזה בא בערכות שלט שברגע שלוחצים סוגר מעגל (בשבילנו מדליק את המחשב) וזהו. יש לך חנות שמוכרת קיט כזה?
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים שלט שמדליק זה אולי הבעיה, אבל קיים מערכת WINDOWS XP משהוא MEDIA שהוא נועד לזה והוא מגיע עם שלטהוא נועד לצורך ניגון סרטים ושירים והוא אינו WINDOWS רגיל תגלשו לMICROBLOF יש את זה שםהנה קישורים:http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/default.mspxhttp://www.microsoft.com/israel/windowsxp/evaluation/compare.mspx
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים Gimel מה נשמע?.. (מסור דש לחברה במטווח..) איך אתה מדליק אותו עם העכבר? (של Logitech במקרה?) -------------------------------------------------------- יש באריהב קיטים מורכבים של שלט רחוק.. זה סיפור של הלחמה בין שני חוטים.. היה לי כזה אבל זה זולל בטריות של 9V ולחבר לזה שנאי חיצוני זה סתם מסורבל..
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים יש אפשרות בביוס להדליק את המחשב עם לחיצת מקש מקלדת או עכבר. לרוב אני מכוון את זה ללחיצה על מקש "רווח" במקלדת שלי. היה לי עכבר אלחוטי של מיקרוסופט, אבל הוא התקלקל
פורסם 2006 ביוני 1719 שנים מצטרף לבקשה... יש לי גם עכבר אל-חוטי של Microsoft, תוכל בבקשה לפרט לנו איך לעשות את זה ?אדם
פורסם 2006 ביוני 1719 שנים המממ... סליחה שהטעתי אותכם.יש לי בלוח אפשרות להדליק את המחשב מעכבר או מקלדת שמחוברים לPS2 (החיבורים העגולים).זכרתי שהדלקתי את המחשב עם העכבר האלחוטי פעם, אבל כנראה טעיתי (כי יש לו רק חיבור USB).
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים "יש לי בלוח אפשרות להדליק את המחשב מעכבר או מקלדת שמחוברים לPS2 "יש לכל הלוחות אם את האפשרות הזו או רק לדגמים ספצפים (כשלך..)?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.