פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר מה אמורים להגיד?לא רואים תמערכת הילוכים,לא רואים תשם של השוק...אנה עוד כמה תמונות[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר אנה החלקים:Frame tubing Kona 7005 Aluminum Butted All MountainFork Marzocchi MZ-3 100mmHeadset Aheadset STSCrankarms TruVativ FiveDChainrings 44/32/22B/B TruVativ Square LEPedals Wellgo LU-A9 w/clips & strapsChain Shimano HG53Freewheel Shimano Deore CS-HG50 11-32 9 speedF/D Shimano DeoreR/D Shimano DeoreShifters Shimano DeoreHandlebar Kona Aluminum RiserStem Kona ControlGrips Kona MooseknuckleBrakes Hayes MX-2 (option: Hayes Sole)Brake Levers Avid Disc FR-5 (option: Hayes Sole)Front hub KK DiscRear hub Shimano FH-M475 discSpokes Stainless 14gTires Nokian NBT 26 x 2.1Rims Sun Black EyeSaddle WTB Pure V SportSeatpost Kona ThumbSeat clamp Kona QRColor Red
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מדהים, פשוט נזר הבנייה.אני לא מבין כלום באופניים אז תסלח לי אם זאת שאלה מטומטמת:אתה רציני?
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים COOL FREERIDE MAN \*התגובה מתבססת על העובדה שזה היה בצחוק*\ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: תתחדש!!
פורסם 2006 ביוני 1719 שנים נחמד נחמד...לא מחבב ממש את קונהד"א גם אני קניתי לפני שבוע אופניים חדשותביג היט אקספרטאופניים של 10K
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.