פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים שלום לכולםרציתי לדעת עם מישהו יודע איך לבצע Overclocking על לוח ASUS A7M עם מעבד AMD ATHLON 1333MHzקניתי ערכת קירור של Volcano 7+ עם Artic Silver IIתודה מראשנ.באני עובד בחברת טלרום פתרונות מחשוב (תמיכה במשחקי מחשב) בתור אחראי המוצרים שלהםכך שאם יש לכם שאלות כל שהם על נושא כל שהוא אל תהססו לשלוח לי מייל או לבדוק את האתר שליwww.4-gamers.comתודה
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים תקרא את המדריך באתר על מריחת משחה טרמית.. תמרח משחה טרמית, תחליף היטסינק..תדאג לאירור נחמד של המארז (ראה מדריך באתר+עיין קצת בפורום בשביל טיפים)לאחר כל עבודת ההכנה הזו... תבדוק טמפ'ותתחיל להעלות את הFSB שלך דרך הביוס (יש מדריך לאוברקלוקינג באתר, וגם תעיין בפורום קצת- השאלה נענתה כבר עשרות פעמים..)אם אתה נתקע או לא מצליח משהו.. תפתח פה ת'רד ונשמח לעזור לך!!
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים שלום לכולםרציתי לדעת עם מישהו יודע איך לבצע Overclocking על לוח ASUS A7M עם מעבד AMD ATHLON 1333MHzקניתי ערכת קירור של Volcano 7+ עם Artic Silver IIתודה מראשנ.באני עובד בחברת טלרום פתרונות מחשוב (תמיכה במשחקי מחשב) בתור אחראי המוצרים שלהםכך שאם יש לכם שאלות כל שהם על נושא כל שהוא אל תהססו לשלוח לי מייל או לבדוק את האתר שליwww.4-gamers.comתודהאה. אתה מאלה שאומרים לי להוריד את הטלאי מ GameSpot במקום מ GTA2.com? ולהתקין את המשחק מחדש אחרי שאתה מחליף דריברים לכרטיס מסך................ועוד לוקחים על זה 5 שקל לדקה.............
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים מחבר 1) התמיכה עולה כמו קו טולפון רגיל 2) אתה צודק לגבי התיקונים 3) מי שלח לאתר של החברה שלחתי לאתר שלי
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים תודהאבל איפה אני יכול למצוא את המדריכים האלו בבקשהמדריכים לאוברקלוק וקירור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.