פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים עוד 3 חודשים אבא שלי טס למזרח לתיאלנד ולהונג קונגרציתי לדעת מה מחירי החומרה שם לעומת הארץ?והאם שווה לקנות שם פריט חומרה כמו זכרון או כרטיס מסך?
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים תראה.. המחירים ממש נמוכים- יש לי חבר שקונה ככה..אבל יש 2 חסרונות: א. אחריות...ב. לך תדע אם זה המוצר האמיתי או אם זה זיוף..
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים מחבר אני מתכוון לחנויות גדולות ולא סתם ככה בשוקבגלל זה רציתי גם המלצות ממי שקנהשימליץ לי מה עדיף לקנות ואיפה זוללכם אם תוכל לכתוב פה את המלצות חבריך זה יועיל לי מאודמה כן שאת המחשב שלי קניתי בחול בארצות הברית והגעתי ללסקנה שרק מעבד ולוח אם אני קונה בארץכי אלו 2 חלקים שהכי נוטים להתפגראגב מה זה מחירים זולים מאוד יש דוגמאות?
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים אני לא הייתי קונה דברים שיכולים להתקלקל וצריכים איחריות,אבל אפשר לקנות:קבלים עגוליםמנורה למארז (קטודה)מאוורריםמארזכל מיני דברים של מודינג....יאיר
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר אני אצטרך לראות בכמה זה יותר זול במזרח מאשר בארץ ואז להחליטבגלל זה חשבתי שתוכלו לעזור לי מי שקנה במזרח מכיר אולי אתרים של חנויות שם או יכול לספק לי קצת מידע
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מישהי באחד הפורומים ספרה שהיא קנתה את הcrw F1 של ימאהה ב700 ש"ח בערך.שווה.
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים בנוגע לזיוף מוצרי חומרה... מכיוון שלזייף חומרה זה דבר מאוד יקר ומאוד מסובך פשוט לא עושים את זה... מה שכן עושים הוא למכור לדוגמה כרטיס מסך של POWERCOLOR בתור כרטיס של ATI... אבל את זה גם עושים בחיפה פשוט תפעיל שיקול דעת ותבדוק מה אתה קונה.
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים בנוגע לזיוף מוצרי חומרה... מכיוון שלזייף חומרה זה דבר מאוד יקר ומאוד מסובך פשוט לא עושים את זה... מה שכן עושים הוא למכור לדוגמה כרטיס מסך של POWERCOLOR בתור כרטיס של ATI... אבל את זה גם עושים בחיפה פשוט תפעיל שיקול דעת ותבדוק מה אתה קונה. לא מזייפים את החומרה מזייפים את הקופסה כך שמוחרים לך חומרה זולה בתוך קופסאות מזוייפות של חומרה יקרה
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים נסה לבדוק איפה נמצאת Akiba.... שמעתי יש להם שם הרים של AthlonXP-ים שונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.