עבור לתוכן

מי שקנה ג'י פורס 4 נדפק בדרך מסויימת ?

Featured Replies

פורסם

קודם כל מי ששם לב זו שאלה ולא הכרזה אז אל תתקיפו ישר.

הסיבה שאני שואל את זה כי אני יודע שכל הג'י פורס TI הם מצויינים וכרטיסים חזקים, אבל מה יהיה שייצא הDIRECT X 9 ?

מי שקוונה ג'י פורס 4 TI4600 באיזה 2000 שקל ועוד איזה שנה הכרטיס לא יתמוך בDX9 אז בעצם לא כ"כ השקיע לטווח הארוך,

מישהו רוצה לתקן אותי ?

פורסם

פתחתי ת'ארד על זה לפני חודש וגם אם תסתכל כמה הודעות מתחתיך אתה תראה אותה שאלה

פורסם

DirectX 9 יוצא עוד מעט אבל המשחקים שיתמכו בזה יצאו רק עוד הרבה זמן והג'יפורס יספיק עד אז ואפילו אחרי

פורסם

פאק..אני לא מבין מה הבעיה שלכם..

עד לא מזמן היה לי TNT II.

אני לא בטוח באיזה DX הוא תמך, אבל אני מניח באחת מהגירסאות הראשונות. הוא עבד מצויין גם על DX 8.1.

זה שהמשחק תומך בDX 9 זה אומר שהDX 9 משפר את ההתאמה של החומרה לבין המשחק, ולא יותר.

פורסם

ככה זה עולם התוכנה תמיד יהיה משהו יותר טוב

ומי שקנה ראדון התבאס כי עוד מאט יהיה 256 MB ושיהיה DX9.1 זה לא יתמוך בו

אתה מבין

זה לא נגמד

קונים כרטיס בשביל אכשיו לא לעוד חמש שנים

פורסם

קודם כל מי ששם לב זו שאלה ולא הכרזה אז אל תתקיפו ישר.

הסיבה שאני שואל את זה כי אני יודע שכל הג'י פורס TI הם מצויינים וכרטיסים חזקים, אבל מה יהיה שייצא הDIRECT X 9 ?

מי שקוונה ג'י פורס 4 TI4600 באיזה 2000 שקל ועוד איזה שנה הכרטיס לא יתמוך בDX9 אז בעצם לא כ"כ השקיע לטווח הארוך,

מישהו רוצה לתקן אותי ?

אף אחד כמעט לא קונה את ה4600,במיוחד שיש את ה4200 וה4400 במחירים הרבה יותר נוחים,וגם בגלל שההבדל היחיד בין ה4600 ל4400 וה4200 הוא מהירויות השעון של הזיכרונות והליבה ושום ויתור בכמות הצינורות וכו...

פורסם
  • מחבר

לא דיברתי על זה ספציפית. זו רק הייתה דוגמא להשקעה כספית למקרה שלא הבנת.... :AR15:

פורסם

מסיבה מוזרה ביותר הרבה אנשים לא קולטים שכל מה שנותן לך הדיירקט איקס החדש זה שיפור באיכות תמונה וכל מה שלא יהיה בשבב הגרפי

יהיה בדרייבר אשר ידאג להתאים את התכונות של דיירקט איקס לכרטיס אז יודע מה אולי לא תוכל להפעיל את דום 5000 עם כל ההגדרות על מקסימום, ולא תקבל פריים רייט של 120 אלא רק של 100 המשחק עדיין יפעל מצויין ואף אחד לא נדפק בגלל שקנה את הכרטיס הזה.

תגיד אתה חושב שג'יפורס 2 תומך ב-דיירקט איקס 8.1 ? אני מבטיח לך שלא, אז אם כן תסביר לי איך אני משחק במשחקים חדשים והם, אלוהים ישמור איזה פלא מדהים, עובדים לי ? פשוט מאוד הדרייבר דואג להתאים בין הדיירקט איקס לכרטיס מסך אז אולי לא יהיו לך את כל התכונות של דיירקט איקס 9 אבל הכל יפעל לך בלי בעיות אני מבטיח לך, אם לא יפעל לך אני מרשה לך לתבוע אותי

פורסם
  • מחבר

מסיבה מוזרה ביותר הרבה אנשים לא קולטים שכל מה שנותן לך הדיירקט איקס החדש זה שיפור באיכות תמונה וכל מה שלא יהיה בשבב הגרפי

יהיה בדרייבר אשר ידאג להתאים את התכונות של דיירקט איקס לכרטיס אז יודע מה אולי לא תוכל להפעיל את דום 5000 עם כל ההגדרות על מקסימום, ולא תקבל פריים רייט של 120 אלא רק של 100 המשחק עדיין יפעל מצויין ואף אחד לא נדפק בגלל שקנה את הכרטיס הזה.

תגיד אתה חושב שג'יפורס 2 תומך ב-דיירקט איקס 8.1 ? אני מבטיח לך שלא, אז אם כן תסביר לי איך אני משחק במשחקים חדשים והם, אלוהים ישמור איזה פלא מדהים, עובדים לי ? פשוט מאוד הדרייבר דואג להתאים בין הדיירקט איקס לכרטיס מסך אז אולי לא יהיו לך את כל התכונות של דיירקט איקס 9 אבל הכל יפעל לך בלי בעיות אני מבטיח לך, אם לא יפעל לך אני מרשה לך לתבוע אותי

על שם מי לשלוח את התביעה ? :2gunsfiring_v1: ;)

פורסם

תעשו טובה, תקראו את הכתבה על Dx 9 שכתב יובל רביד מלפני כמה חודשים, ובתקווה שתבינו משהו...

כי רוב הדברים שנאמרו כאן לא נכונים.

פורסם

אנשים שילמו 2500 ש"ח על GF2 GTS וחצי שנה אחרי זה יצא GF3 ו"גילו" שה GF2 לא תומ ב DX8.

מה החידוש פה?

אתם מצפים שיוציאו היום כרטיס שתומך בכל התקנים עד סוף הדורות?

GF4 TI לא תומך ב DX9 אבל זול משמעותית מהרידאון 9700 אז הוא עדיין משתלם (ה 4200 במיוחד), כשיצא הרידאון 9500 נראה מה יקרה.

כרטיס הוא לא משתלם או לא משתלם לפי המפרט שלו בלבד אלא לפי שיקול שלם של מפרט/מחיר/הצעות המתחרים תמורת אותו סכום.

זה דבר שמשתנה כל הזמן ואם עושים קניה חכמה אז לא נדפקים, זה לא אומר שהכרטיס יחזיק 10 שנים אלא רק שמקבלים תמורה להשקעה.

פורסם

תתקינו Morrowind.

קחו Geforce 2 GTS, תריצו עליו את המשחק.

אחרי זה קחו Geforce 4 Ti4600 ותריצו עליו את המשחק.

כרטיסים שלא תומכים ב DX כלשהו לא יכולים לנצל את התכונות שלו ולכן כמשחק משתמש באותו DX הוא ייראה זוועה על הכרטיס שלא תומך ב DX.

זה עד כדי כך פשוט.

פורסם

תתקינו Morrowind.

קחו Geforce 2 GTS, תריצו עליו את המשחק.

אחרי זה קחו Geforce 4 Ti4600 ותריצו עליו את המשחק.

כרטיסים שלא תומכים ב DX כלשהו לא יכולים לנצל את התכונות שלו ולכן כמשחק משתמש באותו DX הוא ייראה זוועה על הכרטיס שלא תומך ב DX.

זה עד כדי כך פשוט.

שטויות במיץ, ראיתי סקרינשוטים שלקחו מאנריל עם גיפורס 4 4600 והשוותי לשלי שיש לי GeForce2 Pro... שום הבדל...

לפי דעתי התמיכה באיזה DX היא שולית מאד ביחס למה שהכרטיס באמת צריך להביא, ביצועים. זה שלא יהיה לך איזה pixel shader או enviromental bumpmapping שלך תמצא מישהו שיראה את זה בתוך המשחק, לא מזיז בגרוש.

כל הקטע של תמיכה בגרסאות DX למינהן לדעתי הרבה יותר תרגיל שיווקי מאשר התקדמות טכנולוגית אמיתית...

פורסם

זה לא נכון, קיים הבדל!

פורסם

אבל אתה חייב להודות שהוא קטן מאוד...

ומי שאמר שאין הבדל בין הGF4 ti4200 לTi4600 חוץ ממהירות ליבה וזכרונות טועה!!

אומנם אין הבדל בצינורות עיבוד אבל לTi4600 נתונים גבוהים יותר בדברים נוספים...

הנה לינק לדוגמא באביט: http://www.pcextreme.net/siluro.php

נ.ב: ודיי כבר מי שלא יודע שלא יגיד

נמאס לראות תגובות לא לעניין שבאמת מבלבלותת רק תגובה כזאת ראיתי 5 פעמים לפחות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים