פורסם 2006 ביוני 1619 שנים שלום.לאחרונה חיברתי את המחשב לטלוויזיה, גם ווידאו וגם אודיו. את האודיו חיברתי בעזרת שני כבלים כאלו, כמו האלו של הווידאו [אדום + לבן] שהולכים דרך מתאם לכניסת רמקולים של המחשב. הקונפיגורציה היא:טלוויזיה -> כבלים [10 מ'] -> מתאם -> כבל מאריך -> כרטיס קול OB.עכשיו, יש לי זמזום נוראי בקול נמוך שבוקע מהטלוויזיה בקונפיגורציה הזו. בדקתי, חיברתי את האייפוד לקצה השרשרת [לקצה של הכבל המאריך] ואין אפילו זמזום קל מהטלוויזיה, האם ניתן להסיק מכך שהרעש נובע מכרטיס הקול שלי? אם כן, אתם יכולים להמליץ לי על אחד? כמה שיותר זול :-\, רצוי מפאנדס.תודה מראש
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים חיפושחיפושחיפושאם תנתק את כל מה שמחובר לשקע של הכבלים זה יסתדרלמידע נוסף ופתרונות קבועיםחיפוש!זו הפעם המליון ששואלים את השאלה הזאתאולי שמישהו ידחוף את זה כבר לסטיקי
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים חיפושחיפושחיפושאם תנתק את כל מה שמחובר לשקע של הכבלים זה יסתדרלמידע נוסף ופתרונות קבועיםחיפוש!זו הפעם המליון ששואלים את השאלה הזאתאולי שמישהו ידחוף את זה כבר לסטיקי
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים הבעיה היא ground loop זה ערך שניתן לחפש.צריך לבקש מחברת הכבלים/לווין מסנן, תסביר להם את הבעיה ותדרוש שיביאו לך כזה מסנן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.