עבור לתוכן

מחשב ב-1.5k עד 2k

Featured Replies

פורסם

"עשרות" לא עיוני אנשים חברים שאני מכיר שקנו Twinmos אני מדבר איתך על מעשית מפרטים שאני המלצתי שכוללים את הזיכרון הזה והם לא רק רצים חלק גם מעבר לזה.

• תגובות 37
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בין להמליץ ולקרוא TOMS HARDWARE להרכבה פיזית יש הבדל שמיים וארץ ...

למרות שאם תשקר ותגיד שהתקנת כרטיס זיכרון אני אאמין לך בטח ראית איך עושים את זה ב YNET מראים שם קטע וידאו בנושא .

פורסם

תשובה מאוד בוגרת רנדי אני גם בטוח שהרכבתי פי 3 לפחות יותר מחובבן כמוך אז באמת שחצי עולם ממליץ על זכרונות TWINMOS אתה קצת קטן מידי כדי להגיד אחרת אתה לא חושב?

פורסם
  • מחבר

תרשו לי להשחיל שאלה באמצע ההתכתשות:

האם בכרטיס המובנה בלוח יש יציאת DVI?

במידה ולא, לא משתלם לי לקנות מסכים דיגיטלים (כמו ה- 750B של LG) , ה- LG L1750SQ יספיק לי

thx again

פורסם

כמעט אין לוחות עם DVI מובנה. אםאתה רוצה DVI כך כרטיס זול ב250 ש"ח כמו X300.

אגב, טווינמוס זה אחלה זיכרון. אל תקשיב ל*שיעול*משתמשים מסוימים בפורום*שיעול* שלא מבינים מהחיים שלהם.

פורסם

תרשו לי להשחיל שאלה באמצע ההתכתשות:

האם בכרטיס המובנה בלוח יש יציאת DVI?

במידה ולא, לא משתלם לי לקנות מסכים דיגיטלים (כמו ה- 750B של LG) , ה- LG L1750SQ יספיק לי

thx again

מה זה קשור? אם ללוח אין יציאה דיגיטלית, המסך יכול להתחבר אנלוגית. בהמשך אם תשדרג כרטיס מסך (ואתה תעשה זאת כשתשדרג לויסטה), תחליף את החיבור לDVI.

דרך אגב, יש לוח עם יציאת DVI, והוא עולה 80 שקלים יותר. http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=7680

ובכלל ה1750SQ לא משתלם בשום צורה. היום קונים את ה740B של סמסונג שעולה אותו דבר או אפילו פחות.

פורסם

ה730B קצת יותר טוב ובאותו מחיר :P

וה1750 משתלם בגלל תווית המחיר שלו [1200 ש"ח +-]

פורסם
  • מחבר

ה-750B של LG הכי זול שאני רואה לפי ZAP הוא 1389

ה-730B של סמסונג הכי זול הוא 1434

לעומתם ה- SQ הזול ביותר בזאפ הוא 1148

אז מה אני מפספס פה, איפה יש 750B או 730B ב-1200?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים