פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים (כמובן שמערכת באוטו)אני סתם מתעניין....(לי יש עוד זמן סעמק! :'(עוד מעט15)
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים זה ברור לגמרי שעדיף ואפילו חיוני אוטו טוב! אוטו בראש ובראשונה נועד לנסיעה ולא למוזיקה!
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים כשהרוקפורד היתה מותקנת באונו, היא היתה שווה קצת יותר מהרכב עצמו. והוא נסע... ב120 קמ"ש הדלתות כבר התחילו לרעוד והתמסורת החלה להרעיש בצורה מוזרה ביותר... ברוך שפטרנו.
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים חחחחח אין כמו מוזיקה איכותית באוטו כשאתה נוסע במהירויות גבוהות במיוחד אבל בכל מקרה עדיף יותר אוטו טוב
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים אני בעד מערכות אז לדעתי עדיף אוטו טרנטה ואיזה מערכת למשל כזאת: http://www.pioneerelectronics.com/Pioneer/CDA/CarProducts/CarProductDetails/0,1429,32409,00.html ואיזה מגברון כזה של 1200 וואט סאב כפול למלא את האוטו טוויטרים... וזהו יש לך מערכת חמודה ביותר
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים יותר נכון, אין כמו סט Drum & Bass איכותי אשר מזרים את האדרנלין בקצב מטורף של 170-180 דפיקות בדקה!נאמר לי שאני כבר נוהג בצורה מאוד מסוכנת כשדברים כאלה מתנגנים ברקע, אני מנסה להמנע מזה... אבל זה פשוט בלתי נמנע.
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים מחבר בחירה קשה, אבל נראה לי שהייתי בוחר במערכת... ברוב של 51 מול 49.... 8)נראה לי שהייתי מנסה kicker .....אבל עם מגבר של רוקפורד...
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים אתה צריך להגדיר "אוטו ממש טוב" אם ממש טוב זה: Porsche GT2:אז אני מעדיף את האוטו וחרא מערכת יודע מה אפילו בלי מערכת ואת הפורש gt2 הזאת!! <מזיל ריר> <\מזיל ריר> <מזיל ריר> <מזיל ריר> אמרתי:<\מזיל ריר> לא מצליח לעצור: <מזיל ריר> הצילו!! המקלדת מוצפת!! אבל אוטו טוב הוא: פולסווגאן גולף: (אין לי שום בעיה עם האוטו אבל זה לא אוטו ממש טוב לכן צריך להגדיר)
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים מחבר אבל אוטו טוב הוא: פולסווגאן גולף: (אין לי שום בעיה עם האוטו אבל זה לא אוטו ממש טוב לכן צריך להגדיר) הייתי מתפשר על הגולף הזאת, עם מערכת סבירה : או אם אפשר(,אמא)חח) גולף v5 או vr6 הייתי מסופק!
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים אתה צריך להגדיר "אוטו ממש טוב" אם ממש טוב זה:Porsche GT2:אז אני מעדיף את האוטו וחרא מערכת יודע מה אפילו בלי מערכת ואת הפורש gt2 הזאת!!<מזיל ריר><\מזיל ריר><מזיל ריר><מזיל ריר>אמרתי:<\מזיל ריר>לא מצליח לעצור: <מזיל ריר>הצילו!! המקלדת מוצפת!! ;D
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים אני מעדיף אוטו טוב ומערכת חרא,אבל מצד שני אוטו הוא אוטו כל עוד הוא נוסע, אם האוטו חרא אבל נוסע ולא מתקלקל אז הוא עדיין משרת את מטרתו, ואז כבר עדיף מערכת נורמאלית
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר שאלה די טיפשית ברור שאוטו עדיף ואחריזה לאבזר אותו אולי בשבילך, אבל שמת לב שהיו תשובות שונות......(off- כל כך מוקדם?! אתם שואלים? הולך לבי"ס)
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים אתה צריך להגדיר "אוטו ממש טוב" אם ממש טוב זה: Porsche GT2:אז אני מעדיף את האוטו וחרא מערכת יודע מה אפילו בלי מערכת ואת הפורש gt2 הזאת!! <מזיל ריר> <\מזיל ריר> <מזיל ריר> <מזיל ריר> אמרתי:<\מזיל ריר> לא מצליח לעצור: <מזיל ריר> הצילו!! המקלדת מוצפת!! ;D זה מה שקורה שהתמונה הזאת בתור רקע בשולחן עבודה שלך!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.