עבור לתוכן

שאלה על חיבור מחשב לטלויזיה ולמערכת רמקולים...(מנהלים לנעול/למחוק בבקשה)

Featured Replies

פורסם

מתן, עזוב, קנה את הכבל שאמרתי לך במסנג'ר וגמור עניין.. אני יודע מה אני אומר.

פורסם

דבר ראשון תירגע, אתה כותב בעצבנות, אני אנסה לעזור לך ואני דיי מנוסה בדברים האלו.

היה קצת קשה להבין מה אתה רוצה לעשות אבל אחרי שהתעמקתי בהודעה שלך, נראה לי שהבנתי אותך

תקן אותי אם אני טועה: אתה רוצה בעצם לשמוע את הסאונד שיוצא מהמחשב גם בטלוויזיה, גם ברמקולים של המחשב וגם במערכת סטריאו, נכון?

הבנתי גם שלא מעורבים שום ממירים של יס\הוט בעניין (הלא כן?)

בכל אופן, לשאלתך, הטלוויזיה תוציא אות מחיבור הSCART רק אם כתוב לידו OUTPUT ובמתאם אתה גם תבחר OUTPUT.

אם בטלוויזיה שלך יש 2 כניסות SCART ואין יציאות אז זה לא יעזור שתחליף במתאם לOUTPUT, זה לא יעבוד אם החיבור שבטלוויזיה שלך הוא לא יציאה.

דבר נוסף, אם ישנו יציאה בTV שלך היציאה תעבוד רק כשהטלוויזיה דולקת, וגם אם תחבר כפי שכתבת, במערכת סטריאו וגם במחשב אתה תקבל רק ערוץ אחד של הסאונד, כלומר מונו, וזה יגביל מאוד את ההנאה שלך מהסאונד, אתה גם תשמע רק ברמקול אחד אם לא תפצל את המונו הזה.

עצתי לך היא שתלך לחנות אלקטרוניקה ותבנה בעצמך כבל שמצד אחד שלו יש חיבור PL ומהצד השני 3 יציאות של 2 RCA כלומר 6 בננות RCA כדי שתקבל סטריאו גם בTV, גם במערכת וגם ברמקולים של המחשב. זה יתן לך את האיכות האפשרית הטובה ביותר וגם זה יהיה מסודר ולא מסורבל וזה לא יעשה לך בעיות של התנתקויות למשל שעשויים לקרות כשמשתמשים במפצלים למיניהם.

ייתכן שתמצא בחנות כבל מוכן שמצד אחד PL ומהצד השני 2 יציאות של 2 RCA (כלומר 4 בננות RCA) ואז תצטרך להשתמש רק במפצל PL אחד.

אופציה נוספת (איכות נמוכה יותר וגם יותר מסורבל) היא שתקנה 2 מפצלי PL וזה יתן לך 3 יציאות PL ואז תשתמש ב3 כבלים של PL ל2 RCA.

מומלץ שתחבר ככה:

מהמחשב לTV: כמו שתכננת, מהיציאת טלוויזיה, אל כניסת הS-Video שבמתאם SCART (אם יש לך יציאת S-Video בכרטיס מסך שלך) או לכניסת הComposite(=כבל RCA צהוב בודד לוידאו), לפי בחירתך, כמובן שS-Video איכותי יותר.

כבל-מתאם מPL שמיועד לחיבור ליציאה בכרטיס קול ל3 זוגות של 2 RCA\או 3 מפצלי PL ואז אתה מחבר זוג ראשון אל הכניסות האודיו שבמתאם SCART, זוג שני למערכת סטריאו וזוג שלישי לרמקולים של המחשב.

נראה לי שהבנתי אותך נכון אבל שתידע לפעם הבאה שאתה צריך לפרט בצורה שיבינו, ההסבר שלך היה דיי מסובך וגם לי היה קשה להבין, דבר נוסף, כל מי שכותב פה בפורום כותב בהתנדבות ומזמנו האישי אז אתה לא צריך להתעצבן על אנשים שמנסים לעזור לך ולהגיד שסתם מנסים להעלות את מונה ההודעות כי דווקא במקרה הזה זה לא נכון, abnatan וgenia הסבירו לך נכון וזה בדיוק מה שאתה צריך לעשות, אתה פשוט לא הבנת נכון, הם התכוונו שתקנה מפצלי PL ותחבר אותם ליציאה של הכרטיס קול במחשב לא בטלוויזיה!

לא לכל אחד יש עצבים לענות בפירוט כמוני.

פורסם
  • מחבר

אתה היחיד שענה לי על השאלה וזה ניראה לי גם כן בלי לשים לב...

רציתי לדעת אם המתאם הזה משתחבר ל21 פינים בטלוזייה יעבוד לפי הסרטוט שציירתי...

עכשיו אני מבין שכן... לא צריך שום מפצלי PL ושום כלום...

פורסם

סתם שאלה, אבל לא יכלת לבדוק ולגלות לבד אם זה עובד :nixweiss:

העיקר עכשיו שהכל הסתדר :yelclap:

פורסם

אתה היחיד שענה לי על השאלה וזה ניראה לי גם כן בלי לשים לב...

רציתי לדעת אם המתאם הזה משתחבר ל21 פינים בטלוזייה יעבוד לפי הסרטוט שציירתי...

עכשיו אני מבין שכן... לא צריך שום מפצלי PL ושום כלום...

תגיד אתה לא חושב שאתה חוצפן

מנסים לעזור לך וזאת התגובה שלך??

זה לא "שלא שמתי לב" אלא זה שאתה לא יודע להסביר את עצמך ואחרי זה מתלונן למה אנשים לא מבינים אותך ועוד אתה עושה זאת בחוצפה.

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה, אבל לא יכלת לבדוק ולגלות לבד אם זה עובד :nixweiss:

העיקר עכשיו שהכל הסתדר :yelclap:

רוצה לנסוע להום סנטר ולקנות בשבילי את כל הכבלים והמתאמים כדי שאני יוכל לנסות?!

אין לי כסף מיותר לזרוק על נסיונות שטוטיים... בגלל זה נסייתי לקבל פה עצה ממישהו שניסה את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים