עבור לתוכן

שאלה על חיבור מחשב לטלויזיה ולמערכת רמקולים...(מנהלים לנעול/למחוק בבקשה)

Featured Replies

פורסם

חשבתי על משהו ואני לא יודע עד כמה הוא הגיני.

בואו נחשוב שיש לי מחשב HTPC, אני יכול לחבר את החיבור רמקולים שלו לטלויזיה ואז לשמוע את הסאונד של המחשב דרך הטלויזיה, נכון?

אז עכשיו, האם אני יכול בזמן שהמחשב מחובר לטלויזיה לחבר את הטלויזיה לרמקולים ואז גם הסאונד של המחשב יצא מהרמקלוים וגם הסאונד של הטלויזיה עצמה...

או גם מהרמקולים וגם מהטלויזיה?

נכון יש את החיבור 21 פינים...

אז בטלויזיה שלי אין את החיבורי RCA הצהוב אדום ולבן... אז יש לי מתאם מ21 פינים לחיבורי RCA האלה... ועל המתאם יש לחצן שמשנה בין INPUT ל OUTPUT.

אם אני קונה מפצל 21 פינים... אני יכול לעשות שאחד יהיה על הINPUT וזה יהיה החיבור מהמחשב לטלויזיה והשני יהיה על OUTPUT שזה יהיה החיבור מהטלויזיה לרמקולים? הגיוני או שסתם כתבתי הרבה?

אם לא הבנתם, מה שהגיוני, תודיעו לי מה לא הבנתם

פורסם

לפי מה שאני הבנתי אתה רוצה לשמוע ממקור שמע חיצוני בטלויזיה אבל אתה חושש לשמוע גם את הטלויזה צמה מעורבב ?!

זה לא יקרה כי שאתה רוצה לשמוע מקור חיצוני אתה עובר לAV ואז השמע והתמונה של הטלויזיה עצמה מתבטלים...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני הבנתי אתה רוצה לשמוע ממקור שמע חיצוני בטלויזיה אבל אתה חושש לשמוע גם את הטלויזה צמה מעורבב ?!

זה לא יקרה כי שאתה רוצה לשמוע מקור חיצוני אתה עובר לAV ואז השמע והתמונה של הטלויזיה עצמה מתבטלים...

:xyxthumbs:

לא לזה התכוונתי.

בואו אני יראה לכם סירטוט שציירתי (וואי הוא ממש יפה אני ממש גאה בעצמי חחח)

http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/23879.jpg

מהות הסירטוט היא כזאת:

אני משתמש במפצל של חיבור 21 פינים... כלומר יהיו לי שני מתאמי 21 פינים.

יש לי HTPC אותו אני מחבר לטלויזיה מן היציאת וידאו של כרטיס המסך (TV-OUT) אל יציאת הוידאו של ה21 פינים.

את האודיו של הHTPC אני מפצל מPL אל שני RCA ומחבר לימין ושמאל של הטלויזיה במחבר ה21 פינים.

המחבר הזה שמקבל את האודיו והוידאו מהHTPC מכוון בעזרת הלחצן שעליו על INPUT.

עכשיו בנוגע למחבר 21 פינים השני שעל הטלויזיה... אותו אני מכוון לOUTPUT.

את יציאות האודיו של המחבר אני מחבר לכבל PL אחד ואת הכבל הזה אני מפצל לשתי יציאות PL בכדי לחבר אחת מהן אל הרמקולים של המחשב ואת השנייה אל יציאת הLINEIN של המערכת סטריאו שלי.

זה כל החיבורים, המטרה של החיבורים האלה היא שהוידאו של הHTPC יועבר לטלויזיה ובכך אני יצפה בנעשה במחשב על מסך הטלויזיה.

את יציאת האודיו של המחשב (PL) אני מחבר לטלוזייה על מנת לשמוע את הסאונד של המחשב בטלויזיה.

אבל כאן מגיע הסיבוך.

אני רוצה לשמוע את הסאונד, של המחשב וגם של הטלויזיה בצפייה רגילה, באיכות טובה יותר משל רמקולי טלוזייה סטנדרטיים ולכן אני רוצה לחבר את הטלויזיה גם לרמקולים של מחשב וגם למערכת סטריאו.

זה ההסבר וזאת התיאוריה...

תעשו לי טובה תקראו באמת לפני שאתם מגיבים כי זה קצת מסובך.

האם זה יעבוד???

פורסם

אתה מסתבך יותר מידי

למה לא לחבר את המחשב לטלויזיה

ואת האודיו ישירוית למערכת?

זה פותר לך תבעיה לדעתי כי ברגע שאתה עובד עם המחשב אתה הרי נכנס למצב של AV IN בטלויזיה אז זה לא ממש משנה לך לאן זה יהיה מחובר לטלויזיה וממנה למערכת או למערכת וזוה

עדיף לך לחבר למערכת ישירות

פורסם
  • מחבר

תגיד לי... קראת בכלל?

איך אני יחבר? עם חוט קסמים???

פורסם

פשוט מאוד, קנה מפצל ותקע אותו ביציאה של המחשב

למפצל חבר שני כבלים של PL ל-RCA, אחד הולך לטלויזיה, השני למערכת

אין שום בעיה לעשות את זה :P

פורסם

תגיד לי... קראת בכלל?

איך אני יחבר? עם חוט קסמים???

פשוט מאוד, קנה מפצל ותקע אותו ביציאה של המחשב

למפצל חבר שני כבלים של PL ל-RCA, אחד הולך לטלויזיה, השני למערכת

אין שום בעיה לעשות את זה :P

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לעשות את זה כי אין לי יציאות כאלה בטלויזיה! :pissed:

יאו אתם יכולים ממש לעצבן... סך הכל ביקשתי שתיקראו ותגידו לי עם הרעיון הגיוני, ואתם ישר עם ההתחכמויות האלה...

אין לי כניסות! יש לי כניסת 21 פינים אחת! בגלל זה אני צריך את המפצל! ובגלל זה אני שואל האם הרעיון עם הINPUT והOUTPUT הגיוני!

:s07: :s07: :s07:

פורסם
  • מחבר

אנשים הנושא עדיין אקטואלי...מצטער על ההתפרצות, אבל אתם חייבים לקרוא לפני התגובות ספאם האלה

ואני רוצה שהסאונד של הטלוזייה גם יעבור לרמקולים... זה כל העניין

פורסם

יודע מה אולי תקרא אתה מידי פעם תתגובה?

מה אתה מסתבך?

יש לךכניסה בטלויזיה באמצעות הממיר הזה תשים תמתג למצא INPUT

וחבר מהמחשב לטלויזיה ומהמחשב לרמקולים

פורסם
  • מחבר

וחבר מהמחשב לטלויזיה ומהמחשב לרמקולים

ואני רוצה שהסאונד של הטלוזייה גם יעבור לרמקולים... זה כל העניין

ואתה עדיין לא קולט מה שאלתי.... אני לא יודע אם הממיר הזה והלחצן INPUT OUTPUT עובד... אני לא יודע מה זה יעשה...

אני מחפש אנשים עם נסיון שעשו את זה ויגידו לי האם זה באמת יעשה את מה שאני רוצה!

פורסם

אוקיי אז בוא תנסה לקצר תמגילה של העמוד הראשון למשהו מתומצת בכמה נקודת ,מה אתה רוצה שיתחבר לאן ואיך יעבוד

פורסם
  • מחבר

רואה תסירטוט שלי?

תגיד לי אם זה יפעל

האם המתאמי 21 פינים באמת שולטים על הINPUT ו OUTPUT...

אבל האמת אני לא יסמוך על התגובה שלך כי לא נריאה לי שאתה מבין...

בן אדם אחר שמבין נתן לי תתשובה שלו ישר מההודעה הזאת

כנריאה שאתה פשוט לא מבין בנושא ולא התנסת ואתה סתם צובר לך הודעות

פורסם

קיימים היום כבלים מכול סוג שתבחר. פשוט לך לחנות אלקטרוניקה ותקנה כבל כך שתוכך לחבר את המחשב ישירות לרמקולים (לא נראה לי עולה יותר מ 15 שקל).

חוץ מזה, גם אם אני רוצה לעשות את החיבור המקורי כמו שצירת, רק שתדע שכנראה יהיה איבוד באיכות בגלל כל המפצלים וחיבורים.

בנוגע לשאלות שלך קשה לענות כי זה ממש לא מובן מה שכתבת, אבל אחרי שתקנה כבל כל הבעיות האלה יפתרו.

פורסם
  • מחבר

כבל זה לא הבעיה!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :s07: :s07: :s07: :s07:

דיי ויתרתי... אתם רשאים לנעול תהודעה הזאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים